African Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 Fajnový, s těmi doplňky by se spíš hodili fotky z nějaké drsné džungle :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 (upraveno) Este mi dorabaju nerez zahradku a par doplnkov.No mam aj gumy do dzungle.Tak casom budu aj take fotky Upraveno 6. prosince 2019 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 Super, co plánuješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 Planovat budem,az ked bude auto top nachystane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 https://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/rada-7/18520674?goFrom=list poslední foto chronomag :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 To je ?pelech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 Pánové, není to sice "na pořadu dne", ale tak nějak mám roupy, co bych příští rok vyvedl, pokud na to bude a přemýšlím o Cayman S, nějak kolem roku 2008 (v manuálu), nebo 2009 (PDK, předtím tam byl tiptronic a ten nechci). Je to jedno z mála aut, co se mi líbí a láká mě, nepraktičnost mi nevadí, 2 místa jsou až moc, ale bojím se, že to nepojede. Věřím, že podvozkově a jízdní vlastnosti jsou super, ale výkonu nic moc, sice teď jezdím předokolku s DSG, ale zábavnou, protože mě chce neustále zabít a má přes 400k. Má s ním někdo zkušenosti? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 (upraveno) https://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/rada-7/18520674?goFrom=list poslední foto chronomag :-)))Kapnete bozskou komu hovorilo pane Upraveno 7. prosince 2019 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Zdravím Afriho z Krugeru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Gombo, jeste zes na to dal ty pneu, na tech cvickach to bylo strasny, jeste v kombu se snorchlem a pevnostnakem . Pekne G, co v tom mas za motor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Kapnete bozskou komu hovorilo pane Auta s touto značkou jsou zárukou poctivého nákupu.Dneska jsem v Karviné zahlédl pěkný Yaris (selection bílo-černý) taky od chronomagora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Pánové, není to sice "na pořadu dne", ale tak nějak mám roupy, co bych příští rok vyvedl, pokud na to bude a přemýšlím o Cayman S, nějak kolem roku 2008 (v manuálu), nebo 2009 (PDK, předtím tam byl tiptronic a ten nechci). Je to jedno z mála aut, co se mi líbí a láká mě, nepraktičnost mi nevadí, 2 místa jsou až moc, ale bojím se, že to nepojede. Věřím, že podvozkově a jízdní vlastnosti jsou super, ale výkonu nic moc, sice teď jezdím předokolku s DSG, ale zábavnou, protože mě chce neustále zabít a má přes 400k. Má s ním někdo zkušenosti? Díky.Zabavna predokolka... dobrej oxymoron Se s tim Caymanen svez a uvidis.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Gombo, jeste zes na to dal ty pneu, na tech cvickach to bylo strasny, jeste v kombu se snorchlem a pevnostnakem . Pekne G, co v tom mas za motor?trojliter v nafte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Jeho přezdívka začíná na S.A jsou to 3 písmena - něco - dvě písmena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Pánové, není to sice "na pořadu dne", ale tak nějak mám roupy, co bych příští rok vyvedl, pokud na to bude a přemýšlím o Cayman S, nějak kolem roku 2008 (v manuálu), nebo 2009 (PDK, předtím tam byl tiptronic a ten nechci). Je to jedno z mála aut, co se mi líbí a láká mě, nepraktičnost mi nevadí, 2 místa jsou až moc, ale bojím se, že to nepojede. Věřím, že podvozkově a jízdní vlastnosti jsou super, ale výkonu nic moc, sice teď jezdím předokolku s DSG, ale zábavnou, protože mě chce neustále zabít a má přes 400k. Má s ním někdo zkušenosti? Díky.Jestli máš pocit, že tě chce zabít predokolka s motorem vepředu, tak si zadokolku se středovým motorem vážně nekupuj pokud chceš jezdit rovně, nech si co máš, pokud to myslíš vážně se sportovní jízdou, tak si kup Cayman v manuálu a neřeš výkon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Asi tak nějak :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elninoelnino Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Ahoj, prosím o názor. Kupuji FOCUS ST kombi a váhám v barvách. Šli byste do orange fury (silena, ale klasická oranžová) nebo do performance blue (klasická fordi modrá)? Pak tam je ještě sedá nebo černá, taky zvazuji. Bílou a variace na červené už jsem zavrhl...Viděli jste už nějaké nove ST naživo? Jakou barvu byste doporučili? Klonim se trosku k oranžové, ale nechci byt za blázna a bojím se, ze se mi za chvíli okouka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Oranžová se ke kombi nehodí, podle mě. Kdyby to byl krátkej, tak zrovna oranžovou, ale ke kombiku ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elninoelnino Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 (upraveno) Přesně to tvrdí i manželka. Prý ze je ta oranzova pak v moc velký ploše...- hodí se spis do hatch verze nebo na mustanga. ale ta modrá mi zas přijde na fotkách trochu usedla... ach jo Upraveno 7. prosince 2019 uživatelem elninoelnino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 (upraveno) Šel bych do červené. A když ne ta, pak modrá ? usedlá mi teda vůbec nepřijde. Šedá asi jo, ale modrá?Oranžáda imo sedí nejlíp na třídvéřovém (hot)hatchi. Upraveno 7. prosince 2019 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se