dlubix Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 Nová služební raketa na CNG ve výbavě SE (social edition) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 Nebo spíš kdo čím dojezdil, dnes přišlo loučení Super bezproblémová kára, která dělala pouze radost, odmakala haldu práce a vždycky nás dovezla do cíle. Nechal jsem ji profi vyčistit pro budoucího majitele a bye, bye...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m107 Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Nemáte někdo doma nebo někdo vám známý auto - bílého Range Evoque? Potřebuji ho na natáčení. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 před 1 hodinou, m107 napsal: Nemáte někdo doma nebo někdo vám známý auto - bílého Range Evoque? Potřebuji ho na natáčení. Díky Vyhrabej si toho Kazmovo....:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Dnes jsem jezdil v té správné 11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Tohle je absolutně top strop. Ještě k tomu přidat turbo ve vínové..co jsem měl jako puberťák na zdi..do sbírky by zapadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Dnes jsem jezdil v té správné 11 Chtělo by to "zlatý" kola. Ale i tak je to špica... Ty žlutý světla se mi vždycky líbily... Jako z filmů s Belmondem, Delonem atd.Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Zase jsem se poslintal. Tahle 911ka je nejvic. Ja si udelal dneska obrovskou radost. Sice ted bude rodina o chlebu, ale tatka usmev od ucha k uchu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 @gas znova to musim rict - na maloktery fotky vydrzim cumet tak dlouho, to je naaaadherny auto! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Dikec kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 před 7 minutami, gas napsal: Dikec kluci Nejel jsi dnes z Jablonce přes Rádlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 před 6 minutami, mAra_ napsal: Nejel jsi dnes z Jablonce přes Rádlo? Nene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Tak to byl někdo v dost podobném voze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 před 2 hodinami, gas napsal: Dnes jsem jezdil v té správné 11 Gasiku 964 je pecka, jen ta nalepka je tam zbytečná, jinak za mě nejkrásnější 911. Poklona Jinak ja moc na 911 v turbu nejsem, ale 964 v turbu je nejvíc sexy auto na světě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Taky jsem dnes venčil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 před 35 minutami, mAra_ napsal: Tak to byl někdo v dost podobném voze Jsem si na tebe právě vzpomněl, National Geographic právě teď, Vyrobeno za den Desátý díl, kdyby náhodou zpětně.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 Mam (resp. měl jsem) na předku auta ochrannou fólii.Po loňské ťukenzie manželka vs. náklaďák mi měnili nárazník a pravý blatník. Pojišťovna ale odmítla fólii obnovit, proto mi zbyl takovej bastard s fólií nalevo a na kapotě. Myslel jsem, že to dodělam za svý, ale asi se na to na 8 let starý auto vybodnu. Teď otázka — pustit se do sundání doma, nebo to raději někomu svěřit?Nejsem úplně levej, ale zkušenosti s tim nemam a nerad bych to sundal i s lakem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 Záleží jaká je to fólie. Nahriva se to někdy. Nemusi být úplně lehké to sundat. Nechal bych to lidem, kteří se tím živí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 Bohužel netušim, co to je. Už jsem to tak koupil a ex-majitel si to nepamatuje. Láska bude vědět Asi máš recht, než to zku*** sám, ať to udělá někdo jinej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 Normálně to nahrej horkovzduškou a opatrně sloupavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se