Liqid Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Ono to bude celkově zajímavé, domácí automobilky EU zařízne a s úsměvem na tváři sem dovezou loď chinashitu Evropu mají zaplavit čínské elektromobily, právě dorazily - iDNES.cz A k tomu na ostrovech přemýšlí, že zpoplatní snad všechny silnice Přechod na elektropohon zaviní pokles příjmů z daní. Británie chystá mýtné - iDNES.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 A to není dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Máte někdo tip, kam by se dalo emigrovat, aby tam byla solidní civilizace, normální lidi a nedosáhli tam tihle ekoteroristi, uctívači šedesáti pohlaví a evropská komise ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 No tak ona ta strategia bude teda asi trochu fikanejsia nez ze EU automobilky proste padli a prenechavali sme to tu volne napospas Cinanom (partnerom je VW). Ale rozhodne je to dalsia dlazdica na ceste k ziarivej elektrobuducnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 1,2 tsi a upchatý sací kôš.. Ak to má remeň v oleji, tak sa zvykne niekedy odlomiť pár zubov z remeňa. Rozvod ešte funguje ale pár zubov pomelie na kašu a pár nie. No a tento bordel nasaje do koša, kde zapchá hrubé sito a motor nemaže potom.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 Kurde, tak během týdne vybité oba klíče u 1,5 roku nového auta... To tam ta baterka opravdu vydrží tak málo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 před 9 minutami, Igicz napsal: Kurde, tak během týdne vybité oba klíče u 1,5 roku nového auta... To tam ta baterka opravdu vydrží tak málo? Já zrovna měnil teď o víkendu u Golfa, stáří 2,5 roku. U předešlé Octavie jsem od novoty měnit nemusel (cca 7 let) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zacik Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 @Igicz ak to je bezklucove odomykanie, tak 1,5 roka je ok, kludne aj menej. Ak to je obycajne, tak 1,5 roka je malo. Mne osobne sa osvedcili baterie duracel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 (upraveno) U mě taky keyless tak rok a půl plus mínus, jedno, jestli je v tom dražší duracell nebo levná GP. Upraveno 30. listopadu 2020 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 Keyless... v servise mi řekli, že některým mění baterku po cca 3 měsících. Takže jsem na tom vlastně v pohodě:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 před 9 hodinami, zhrado napsal: 1,2 tsi a upchatý sací kôš.. Ak to má remeň v oleji, tak sa zvykne niekedy odlomiť pár zubov z remeňa. Rozvod ešte funguje ale pár zubov pomelie na kašu a pár nie. No a tento bordel nasaje do koša, kde zapchá hrubé sito a motor nemaže potom.. To je nesmysl, já jsem přesvědčenej, že to se sacím košem nemá vůbec nic společnýho, sám píše, že jezdí na výměnu po 10 - 12 tisících, ten olej musí být jak novej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 před 45 minutami, Igicz napsal: Keyless... v servise mi řekli, že některým mění baterku po cca 3 měsících. Takže jsem na tom vlastně v pohodě:-) Tak to já sem ten případ, auto 4 roky starý a dělá to poslední rok a oba klíče... Závada nezjištěna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 před 5 minutami, Lion napsal: Tak to já sem ten případ, auto 4 roky starý a dělá to poslední rok a oba klíče... Závada nezjištěna Asi často zamykáš a odemykáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cluzoe Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 kurna uvazujem nad nim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 To se ještě vyrábí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 Nevyrabi ale Nissan Navara jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 (upraveno) Nebo co tohle: Upraveno 30. listopadu 2020 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 Hm, to bych asi spíš ten Mercedes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 Všechno jeden Nissan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cluzoe Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 nic v zlom ale Renault neee radsej nie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se