eLzyx Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 (upraveno) ok, já jen, že jsem teď sledoval nějakého českého youtubera s trojzubcem (QP), který to koupil za 175kkč. Taky zmiňoval katy K.O., olej mu chcal, stejně tak tam měl ty ulepené ovladače. Ale taky hromadu věcí navíc, cos nezmiňoval. Tak jsem si říkal, jestli to nejsi ty. https://moje.auto.cz/MaseratiGiuseppeQuattroporte/giussepe.html Upraveno 13. ledna 2021 uživatelem eLzyx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 No jednak nejsem yutuber, jednak nejsem ze zatáčky a jednak on má úplně jinou verzi Ten gumoplast je v hajzlu všude kde to bylo nainstalovaný (a že těch aut a značek bylo). Katy já mám v pohodě, řvalo to kvůli bohatosti směsi, páč byly kaput svíce. Jeho to bude stát, za předpokladu že to chce udělat pořádně a ne jako každej druhej šmudla "na voko a masírku" tak půl mega minimálně. A má hnusnou barvu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 Taky sem chvilku hledal neco na takove to domaci jezdeni kolem komina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tag Heuer LV Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 @petrando presne nieco taketo hladam aj ja, zobral si ju? Ak ano daj prosim ta prve dojmy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 před 18 minutami, Tag Heuer LV napsal: @petrando presne nieco taketo hladam aj ja, zobral si ju? Ak ano daj prosim ta prve dojmy. celkem presne a i duvod pro S6 a ne S7 je tady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 Tak já dnes na chalupu pořídil k hodinkám od Wardů Discovery 1. Foto z videa, tak se omlouvám za kvalitu. Příští týden bude na značkách a jedu si pro ni (doufám, že dojedu domů) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 před 20 hodinami, Laika napsal: To mne taky napadlo, žeto patří k testování reálného provozu, pohyb v běžné síti, včetně placení, zázemí pro řidiče a tak. Spíš mne zaujalo to zadní auto, já teda Škodovku vůbec nesleduju, tak nevím,ale myslela jsem, že mají jen ten jeden elektrický model. Chystá se verze a lá X6 https://www.google.com/search?q=enyaq+gt&client=safari&rls=en&sxsrf=ALeKk00nimqynw75XUUYlCKcjtee6laTuA:1610560111173&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=yzSW7uR5gLo4GM%2Cua8bAS4OP4uyKM%2C_&vet=1&usg=AI4_-kTcV4oRakmBKpLR46hIUSWKcu_pgw&sa=X&ved=2ahUKEwiI-ML6u5nuAhXGxIsKHQF9BMAQ9QF6BAgMEAE&biw=1440&bih=729 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 Ja takto posledny mesiac... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laika Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 Chlapi, vysvětlete mi někdo tu SPZku - je to Slovák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 Ako recertifikovany prekladac ecv z sk do cz jazyka mozem s pravdepodobnostou hraniciacou s neistotou povedat, ze dany napis vravi daco o prevádzkovateľovi vozidla. V tomto pripade = k*k*t.Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 @jankoxxx moc hezky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 před 18 minutami, shaggy napsal: Ako recertifikovany prekladac ecv z sk do cz jazyka mozem s pravdepodobnostou hraniciacou s neistotou povedat, ze dany napis vravi daco o prevádzkovateľovi vozidla. V tomto pripade = k*k*t. Sent via IPoAC Autorizujem tento preklad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elson Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 Zvazuji porizeni nejakeho auta do rodiny ajako alternativu k 4.2 tdi touaregu mam vybrany GLE 450 coupe. Vubec se v MB neorientuju, muze nekdo doporucit, nebo zavrhnout? dikyJa mam GLE 450Amg coupe uz 3-ti rok, je to aj rodiny auto ale aj športovny, maš 2 v jednom..A este ako bonus to auto ma najkrajší zadok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 To jsou věci, dnes už je sportovní auto i dvoutunove SUV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 14. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2021 (upraveno) před 6 hodinami, gas napsal: To jsou věci, dnes už je sportovní auto i dvoutunove SUV 4/5dverove coupe Upraveno 14. ledna 2021 uživatelem vwtyp11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 14. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2021 před 8 hodinami, elson napsal: Ja mam GLE 450Amg coupe uz 3-ti rok, je to aj rodiny auto ale aj športovny, maš 2 v jednom.. A este ako bonus to auto ma najkrajší zadok O tom nejkrásnějším zadku si dovolím pochybovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 14. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2021 @jankoxxx Ten je skvelej, gratulace. Máš 4.0 I6? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 14. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2021 Já po dlouhé době vybírání nakonec zakotvil tady. Po roce používání jsem pořád nadšený. Vzal jsem to ve full výbavě, v automatu a nemůžu říct jediné křivé slovo. Tak snad mi to vydrží ještě dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 14. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2021 Já po dlouhé době vybírání nakonec zakotvil tady. Po roce používání jsem pořád nadšený. Vzal jsem to ve full výbavě, v automatu a nemůžu říct jediné křivé slovo. Tak snad mi to vydrží ještě dlouho To je eNko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 14. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2021 před 1 minutou, ragu napsal: To je eNko? N-line. Nko jsem chtěl vzít, ale v automatu ho doteď nedělají, tak jsem šel touto cestou a nelituji. Má to pěkný zvuk výfuku, je to nižší a má to podvozek naladěný do sportu. Plus silně pohodlné alcantara sedačky, které zbožňuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se