Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 18 minutami, Tag Heuer LV napsal:

@petrando presne nieco taketo hladam aj ja, zobral si ju? Ak ano daj prosim ta prve dojmy.

celkem presne a i duvod pro S6 a ne S7 je tady...

Odesláno

Tak já dnes na chalupu pořídil k hodinkám od Wardů Discovery 1. Foto z videa, tak se omlouvám za kvalitu. Příští týden bude na značkách a jedu si pro ni (doufám, že dojedu domů) 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
před 20 hodinami, Laika napsal:

To mne taky napadlo, žeto patří k testování reálného provozu, pohyb v běžné síti, včetně placení, zázemí pro řidiče a tak.

Spíš mne zaujalo to zadní auto, já teda Škodovku vůbec nesleduju, tak nevím,ale myslela jsem, že mají jen ten jeden elektrický model.

Chystá se verze a lá X6 https://www.google.com/search?q=enyaq+gt&client=safari&rls=en&sxsrf=ALeKk00nimqynw75XUUYlCKcjtee6laTuA:1610560111173&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=yzSW7uR5gLo4GM%2Cua8bAS4OP4uyKM%2C_&vet=1&usg=AI4_-kTcV4oRakmBKpLR46hIUSWKcu_pgw&sa=X&ved=2ahUKEwiI-ML6u5nuAhXGxIsKHQF9BMAQ9QF6BAgMEAE&biw=1440&bih=729 

Odesláno

Ako recertifikovany prekladac ecv z sk do cz jazyka mozem s pravdepodobnostou hraniciacou s neistotou povedat, ze dany napis vravi daco o prevádzkovateľovi vozidla. V tomto pripade = k*k*t.

Sent via IPoAC

Odesláno
před 18 minutami, shaggy napsal:

Ako recertifikovany prekladac ecv z sk do cz jazyka mozem s pravdepodobnostou hraniciacou s neistotou povedat, ze dany napis vravi daco o prevádzkovateľovi vozidla. V tomto pripade = k*k*t.

Sent via IPoAC

Autorizujem tento preklad.

Odesláno
Zvazuji porizeni nejakeho auta do rodiny ajako alternativu k 4.2 tdi touaregu mam vybrany GLE 450 coupe. Vubec se v MB neorientuju, muze nekdo doporucit, nebo zavrhnout?
diky

Ja mam GLE 450Amg coupe uz 3-ti rok, je to aj rodiny auto ale aj športovny, maš 2 v jednom..
A este ako bonus to auto ma najkrajší zadok f51c96eda2744457441f40983716114d.jpg
Návštěvník vwtyp11
Odesláno (upraveno)
před 6 hodinami, gas napsal:

To jsou věci, dnes už je sportovní auto i dvoutunove SUV :D 

4/5dverove coupe :)

Upraveno uživatelem vwtyp11
Odesláno
před 8 hodinami, elson napsal:

Ja mam GLE 450Amg coupe uz 3-ti rok, je to aj rodiny auto ale aj športovny, maš 2 v jednom..
A este ako bonus to auto ma najkrajší zadok

O tom nejkrásnějším zadku si dovolím pochybovat 😄

Odesláno

Já po dlouhé době vybírání nakonec zakotvil tady. Po roce používání jsem pořád nadšený. Vzal jsem to ve full výbavě, v automatu a nemůžu říct jediné křivé slovo. Tak snad mi to vydrží ještě dlouho 😅

Odesláno
Já po dlouhé době vybírání nakonec zakotvil tady. Po roce používání jsem pořád nadšený. Vzal jsem to ve full výbavě, v automatu a nemůžu říct jediné křivé slovo. Tak snad mi to vydrží ještě dlouho

To je eNko?
Odesláno
před 1 minutou, ragu napsal:

To je eNko?

N-line. Nko jsem chtěl vzít, ale v automatu ho doteď nedělají, tak jsem šel touto cestou a nelituji. Má to pěkný zvuk výfuku, je to nižší a má to podvozek naladěný do sportu. Plus silně pohodlné alcantara sedačky, které zbožňuju! :)  

Odesláno
N-line. Nko jsem chtěl vzít, ale v automatu ho doteď nedělají, tak jsem šel touto cestou a nelituji. Má to pěkný zvuk výfuku, je to nižší a má to podvozek naladěný do sportu. Plus silně pohodlné alcantara sedačky, které zbožňuju!   

Nový N už myslím dělají s DCT. Ale vím o čem mluvíš, mám Proceed GT :)

Takovej malej detail - vyhoď ten ošklivej držák SPZ a zkus třeba https://www.altigiri.cz/drzak-rz-mono-corsa-red-9/

Mě to docela potěšilo))
Odesláno
před 7 minutami, ragu napsal:

Nový N už myslím dělají s DCT. Ale vím o čem mluvíš, mám Proceed GT :)

Takovej malej detail - vyhoď ten ošklivej držák SPZ a zkus třeba https://www.altigiri.cz/drzak-rz-mono-corsa-red-9/

Mě to docela potěšilo))

Pěkné, dík za tip! :) Je to plug and play, nebo budu muset vrtat do toho držáku?

Jinak ano, začalo se dělat N v automatu, ale ještě není k sehnání a i tak nevím, jestli kvůli toho pouštět rok staré auto, ale hlavou mi to trošku vrtá, ne že ne :) 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...