Strocek Odesláno 16. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2023 V 10. 10. 2023 v 8:46, Strocek napsal: Náskok díky technice! Včera po 15 letech každodenní služby a přede mnou ještě 12... Ten motor přede tak, že by to dal ještě jednou, ale to už asi nechám na někom jiným . Foto když jsem jí koupil. nějak se mi tam nenahrála fotka toho o čem byl ten post, tak aby to dávalo smysl, tak dávám toho půlmíče ještě jednou i když chápu, že to neni nějaká extra porce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 16. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2023 6 hours ago, Strocek said: nějak se mi tam nenahrála fotka toho o čem byl ten post, tak aby to dávalo smysl, tak dávám toho půlmíče ještě jednou i když chápu, že to neni nějaká extra porce. pekne cislo ja mam tiez jedno pekne , i ked podstatne mensie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2023 před 18 hodinami, safi napsal: Potřeboval bych poradit. Včera jsem po dlouhé době vyrazil mimo Prahu v nočních hodinách a na polňačce jsem si uvědomil, že přední světla svítí až s určitým odstupem od auta. Viz první foto. Což je problém pokud zatáčím - do zatáčky nevidím. Tak jsem si zapnul mlhovky a ty zase svítil hodně do strany. Viz foto 2. Můj dotaz je: není blbé jezdit po obyčejných silnicilch v noci se zapnutými předními mlhovkami? Díval jsem se a neoslňují vůbec tolik jako hlavní světlomety… Houby vidím, ale jestli se bavíme o koncernu VW tak jsou světla blbě nastavena a oni sis tím v servise poradí. ( vlastní zkušenost s led světly Škoda ( mluvit) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2023 Mitsubishi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2023 (upraveno) Celý týden v novém Mondeu a mega happy Výborný auto, potiché, super podvozek a dobré Sony audio z cédéčkem, které fajnově hraje, heč Dvoulitr navíc jezdí za tašku hrušek, kolem pěti se spolu držíme. Akorát přidělat závěs je trochu pakárna, musí to dělat pouze AD, protože se mění nějaký elektronický modul...no nic, jsem zase o třicet lehčí abych to zkrátil Ale auto super, baví mě v tom jezdit.... Upraveno 17. října 2023 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2023 @African ten automat je v Mondeu 8kvalt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2023 Yes, poznáš ho podle kolečka, dělají i šestikvalt, ten má páku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2023 (upraveno) @African Slyšel jsem, že to tažné je ofiko drahé i proto, že mění i chladič a možná i další serepetičky kvůli zatížení vozidla. Tak se na to zeptej, jestli ti budou měnit nějaký el. modul jen kvůli parkovacím senzorům, tak by se to dalo udělat i levněji, dle mého názoru. Upraveno 17. října 2023 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2023 1 hour ago, African said: no nic, jsem zase o třicet lehčí abych to zkrátil To si este v poho. Ja som chcel dat dorobit tazne na bawora, ale ked som videl tu cenu, som sa rozhodol radsej vymenit cele auto a to uz vraj po 10% zlave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2023 Před hodinou, bluman napsal: To si este v poho. Ja som chcel dat dorobit tazne na bawora, ale ked som videl tu cenu, som sa rozhodol radsej vymenit cele auto a to uz vraj po 10% zlave Ty vogo, tak to je dobrá morda No jo no, víš jak to je s těma opicema a banány To moco: Dělají to dle VIN a výbavy vozu, u nás chladič neměnili, pouze moduly kvůli senzorům a stabilizaci podvozku nebo co. Originál Ford 27 tisíc, alternativa 24, nic jiného není a bohužel to zvládne pouze AD kvůli kalibraci systému. Nová doba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2023 před 3 hodinami, African napsal: Yes, poznáš ho podle kolečka, dělají i šestikvalt, ten má páku... Diky, ja si to myslel, je to jako Focus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2023 To si este v poho. Ja som chcel dat dorobit tazne na bawora, ale ked som videl tu cenu, som sa rozhodol radsej vymenit cele auto a to uz vraj po 10% zlaveTak to je ranec ale aspoň elektrický..Lexus NX- 44000,- za ručně odjímatelný, takže taky žádná hitparáda..Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2023 před 5 minutami, Prochy68 napsal: Diky, ja si to myslel, je to jako Focus. I Kuga, dnes jsem koukal na novou, nějaké cenové zvýhodnění z melouna na osmset, 2,5L v hybridu a za ty prachy se mi upřímně líbila. Dneska když vidíš třeba stejnou třídu Pažouta za ty samý prachy a v tom 1.2 motor tak se ti hnedle skřivý huba ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2023 před 13 minutami, African napsal: I Kuga, dnes jsem koukal na novou, nějaké cenové zvýhodnění z melouna na osmset, 2,5L v hybridu a za ty prachy se mi upřímně líbila. Dneska když vidíš třeba stejnou třídu Pažouta za ty samý prachy a v tom 1.2 motor tak se ti hnedle skřivý huba ... Ja zvazoval tusim tu predchozi, ale ma to malej kufr pro ceskyho turistu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2023 před 26 minutami, Prochy68 napsal: Ja zvazoval tusim tu predchozi, ale ma to malej kufr pro ceskyho turistu To je pravda.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2023 Ty jo já nechápu ty přípravy tažných, že nejsou z výroby.... i u škodovky to člověk musí v konfigurátoru přihodit, jinak je to pak za raketu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juk Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2023 před 2 hodinami, exBURN napsal: Ty jo já nechápu ty přípravy tažných, že nejsou z výroby.... i u škodovky to člověk musí v konfigurátoru přihodit, jinak je to pak za raketu. Pěkně popsáno panem Vaculíkem ze Světa motorů zde: https://www.auto.cz/tazne-zarizeni-novych-automobilu-proc-uz-nekde-s-kouli-nepochodite-128002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2023 před 11 hodinami, juk napsal: Pěkně popsáno panem Vaculíkem ze Světa motorů zde: https://www.auto.cz/tazne-zarizeni-novych-automobilu-proc-uz-nekde-s-kouli-nepochodite-128002 Bych asi koukal, kdyby mě řekli že nejde dodělat tažné zařízení Ale je pravda, že každý soudný člověk když kupuje auto, tak trochu nahlédne do TP .... Mě také třeba překvapila Toyota Corolla Hybrid, že právě kvůli tomu hybridu má bržděný i nebržděný vlek max jenom 750kg, to je taky masáž. Na to je také potřeba dát si bacha, má to většina hybridů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2023 To predsa nezávisí od toho, či je niečo hybrid alebo nehybrid, ale od dimenzovania chladiacej sústavy - či je to auto schopné uchladiť vysoký výkon aj dlhodobo. A to sa dnes v rámci šetrenia týka všetkých áut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2023 před 32 minutami, wawrik napsal: To predsa nezávisí od toho, či je niečo hybrid alebo nehybrid, ale od dimenzovania chladiacej sústavy - či je to auto schopné uchladiť vysoký výkon aj dlhodobo. A to sa dnes v rámci šetrenia týka všetkých áut. Aha, tak to by pak vysvětlovalo tu položku "ventilátor chladiče" u blumanovy nabídky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se