Peto86 Odesláno 24. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna Díky za rady! Čo mi nakoniec pomohlo bolo to, že som sa nas… naštval a vytrhol plastový dekel isofixu z auta, viď. foto. Potom to šlo jedna báseň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 25. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna V 24. 4. 2024 v 16:43, Peto86 napsal: Díky za rady! Čo mi nakoniec pomohlo bolo to, že som sa nas… naštval a vytrhol plastový dekel isofixu z auta, viď. foto. Potom to šlo jedna báseň. Škodovku neznám, ale to tam mohlo zustat po jiný sedačce. Jako že to neni origo součást auta, ale bylo to příslušenstvím k jiný sedačce, my takovou věc měli ke konkrétní sedačce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 1. května Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května Autoškola... Po zácviku už budu mít jen doutník v ruce a nohy nahoru. Jen ta stolička je ještě nutná. A pemprska taky, kdyby se šlo při nějakém manévru do rizika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMarty Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května Takhle ale neuvidí ledovec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května před 15 hodinami, varjag napsal: Autoškola... Po zácviku už budu mít jen doutník v ruce a nohy nahoru. Jen ta stolička je ještě nutná. A pemprska taky, kdyby se šlo při nějakém manévru do rizika Ta pamperska je pro koho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května před 6 hodinami, childe napsal: Ta pamperska je pro koho? Pro mě samozřejmě. Mladej je v totalním klidu S ledovcem cajk, ja ho pak postavil na pivní přepravku, takže viděl vršky stromů na břehu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května před 13 minutami, varjag napsal: Pro mě samozřejmě. Mladej je v totalním klidu S ledovcem cajk, ja ho pak postavil na pivní přepravku, takže viděl vršky stromů na břehu Hned jsem klidnější, že to má někdo pevně v ruce (myšleno mladej) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května před 17 hodinami, varjag napsal: Pro mě samozřejmě. Mladej je v totalním klidu S ledovcem cajk, ja ho pak postavil na pivní přepravku, takže viděl vršky stromů na břehu Jede na přístroje, ne asi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května V 1. 5. 2024 v 18:52, varjag napsal: Autoškola... Po zácviku už budu mít jen doutník v ruce a nohy nahoru. Jen ta stolička je ještě nutná. A pemprska taky, kdyby se šlo při nějakém manévru do rizika Malej musel bejt stastnej jak blecha, parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května před 5 hodinami, honza71 napsal: Malej musel bejt stastnej jak blecha, parada Hele normálně nevydrží sedět ani mezi dvěmi sousty večeře, tady stál hodinu na místě. Mám manuál, jak na něj, když budu potřebovat výdech. Jen to chce hodně volného prostoru před sebou, pluli jsme cikcak jak ožralí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm80 Odesláno 4. května Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května Dnes údržba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 4. května Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května před 18 hodinami, varjag napsal: Hele normálně nevydrží sedět ani mezi dvěmi sousty večeře, tady stál hodinu na místě....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 7. května Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května Dotaz: V mém Outlanderu PHEV bych rád vyměnil repro za lepší. Bohužel před 3 lety nebyly peníze na nejvyšší výbavu s lepším audiem. Chtěl bych vyměnit továrních 6 reproduktorů za lepší. Nějaké doporučení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 7. května Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května Tak tema Rexton se nakonec vyresilo docela dobre a je doma uplne jinej stroj, ale k nadseni vsech clenu rodiny. Ano, sedan s xdrivem neni terenak, ale nastrah obyc jezdeni rodiny jiste zvladne. Kvalita jizdy je ale celkem neprekvalive uplne jinde. A vizualne se mi ta sestka libi moc, je to originalni a zdaleka ne tak oduly jako byla 5GT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 7. května Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května (upraveno) @H-B Gratulujem k skvelej volbe , urcite nebudes lutovat. Toto je defacto 7-ka s "rodinnym" kufrom, takze uplne iny level ako Rexton . Aku to mas motorizaciu a vybavu? U nas bolo v rodine 6GT 4 roky a az mi ho je luto teraz predavat . Dokonale rodinne auto , takzo najdes nieco lepsie. Aj ked teda mne sa podarilo (inak by som nemenil), ale to je zas uplne ina liga. Upraveno 7. května uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 7. května Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května (upraveno) před 21 minutami, bluman napsal: @H-B Gratulujem k skvelej volbe , urcite nebudes lutovat. Toto je defacto 7-ka s "rodinnym" kufrom, takze uplne iny level ako Rexton . Aku to mas motorizaciu a vybavu? U nas bolo v rodine 6GT 4 roky a az mi ho je luto teraz predavat . Dokonale rodinne auto , takzo najdes nieco lepsie. Aj ked teda mne sa podarilo (inak by som nemenil), ale to je zas uplne ina liga. Jasne, to se vubec neda srovnavat, jsou to proste uplne jine kategorie, to predevsim. Je to 630d, Luxury Line, vybava vlastne vse krome night vision, roletek, koule a pano strechy. Ta kvalita jizdy na vzduchu je super. Kufr samozrejme v absolutni velikosti mensi, ale za nedlouho nam odpadne kocarek, tak to pujde. Docasne asi stresni box, pro tech par nutnych momentu v roce. Na co jsi presel :)? Upraveno 7. května uživatelem H-B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 7. května Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května před 3 hodinami, H-B napsal: Tak tema Rexton se nakonec vyresilo docela dobre a je doma uplne jinej stroj, ale k nadseni vsech clenu rodiny. Ano, sedan s xdrivem neni terenak, ale nastrah obyc jezdeni rodiny jiste zvladne. Kvalita jizdy je ale celkem neprekvalive uplne jinde. A vizualne se mi ta sestka libi moc, je to originalni a zdaleka ne tak oduly jako byla 5GT Moc hezký. . Za mě ale existuje možnost jak z těch dvou úplně odlišných kategorií, offroad a velký sedan na vzduchu, udělat prostě jednu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 7. května Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května před 30 minutami, varjag napsal: Moc hezký. . Za mě ale existuje možnost jak z těch dvou úplně odlišných kategorií, offroad a velký sedan na vzduchu, udělat prostě jednu Diky a mas pravdu, ale tam jsme trosku na jinych nakladech, rekl bych :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 7. května Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května Za kolik šel Rexton do světa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se