Pavelpu27 Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června Jo Jo, já jsem hodně bojoval za to, abychom pokračovali. Ta akce se mi strašně líbila, přestože za tím bylo strašně práce. Bohužel, nějak se nemůžeme shodnout, jak a jestli pokračovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 16. června Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června V 7. 6. 2024 v 15:33, tenge napsal: A co CLK? Tam se vejdeš a bonusem jsou 4 mista Clk ma hadrovou strechu a palubka se mi nelibi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 19. června Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června To si takhle jdes vecer z hospody a za barakem stoji tohle. Zatim jsem to videl jen za jizdy, kdyz nas to mijelo. Takhle zbliska je to to teda peknej ingot. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 19. června Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června To je tak hnusné, až je to ..... hnusné 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 19. června Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června před 7 minutami, Pozorovatel napsal: To je tak hnusné, až je to ..... hnusné Tak ja bych to asi taky nemusel, ale mladej to poslal do svy whatsapp skupiny a tam sklidil max uspech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 19. června Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června (upraveno) No to je megahnus. Upraveno 19. června uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 19. června Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června Fakt to i v realu vypada jako technika z indickeho remaku robocopa? Ta barevna bocni "silueta" je jako co? Pokus o benatsky stuk? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 19. června Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června postavit to na storc tak je to odvetravaci sachta prumyslove haly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 19. června Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června před 4 hodinami, Pozorovatel napsal: To je tak hnusné, až je to ..... hnusné tak nějak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 19. června Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června (upraveno) Je to úžasné! Prý to dnes dokonce jelo někde po silnici na Praze 6. A vůbec. Nerozumíte tomu Upraveno 19. června uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června před 7 hodinami, safi napsal: Je to úžasné! Prý to dnes dokonce jelo někde po silnici na Praze 6. A vůbec. Nerozumíte tomu Ja s tebou vlastne souhlasim . Nicmene jezdime obyc Jeepem, kterej nas zaskocil jinak, nez designem. Ma to samozrejme vsemozny asistenty vc toho, ze prestane hrat radio, kdyz nedrzis volant obema rukama atd. A nekdy v pondeli se rozsvitilo grilovany kure, nastesti jen oranzovy. Pro jistotu jsme kontaktovali pujcovnu a tam nam rekli, ze pokud to jede, nemame to resit a ze to muze byt ledacos. Pak nam nejakej mistni typek rekl, ze Cherokee takhle obcas reagujou na vetsi prevyseni a pokud jsme prijeli z Grand canyonu bude to nejspis ono. Mne se to moc nezdalo, ale druhej den po par desitkach km klik a kure bylo pryc. Je to parada, tyhle chytry auta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června Pečené kuře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června Podle mne je pečené kuře v současnosti nejstrašnější, hrůzu a děs srdcích milionů lidí rozsévající symbol. Ekvivalent svastiky v minulém tisíciletí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června Ja som mal z toho des aj pred vyse 10 rokmi. V manuali to logo bolo vysvetlene ako "neznama porucha motora". Ked sa mi to rozsvietilo a ja som zrazu spomalil na 5 km/h v strede velkej krizovatky, celkom ma to vystresovalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června před 1 hodinou, Americkej napsal: Podle mne je pečené kuře v současnosti nejstrašnější, hrůzu a děs srdcích milionů lidí rozsévající symbol. Ekvivalent svastiky v minulém tisíciletí. Jasně, protože hned budeš o desítky tisíc lehčí… má stejný symbol i Tesla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června Tesla je symbolem sama o sobě. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června (upraveno) před 3 hodinami, ivan_989 napsal: Ja som mal z toho des aj pred vyse 10 rokmi. V manuali to logo bolo vysvetlene ako "neznama porucha motora". Ked sa mi to rozsvietilo a ja som zrazu spomalil na 5 km/h v strede velkej krizovatky, celkom ma to vystresovalo. Třeba Homer už to dávno vyřešil wq0BKC.mp4 Upraveno 20. června uživatelem moco 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června V 7. 6. 2024 v 13:30, Xenomorfus napsal: Dneska nadherne, to se to cucalo! ;-). Xeno, nejel jsi dneska s tím svým fárem po 28. října směrem k Mariánskohorské/Plzeňské? Míjel jsem tento vůz, když jsem odbočoval na ulici U Koupaliště kolem cca 11:00? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června Zdar, dnes ne ;-). Mame jeste jedno podobne auto. A pak cistici vozy. Nicmene to "moje" poznas tak, ze za kabinou na strane ridice ma dve vetsi cervene schranky na hasici pristroje. Jine auto ostravskych vodaren to nema. Je urceno i k preprave ADR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června Tak to byl asi kolega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se