Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

před 7 hodinami, safi napsal:

Je to úžasné! Prý to dnes dokonce jelo někde po silnici na Praze 6. 

A vůbec.  Nerozumíte tomu 😜

Ja s tebou vlastne souhlasim 😁. Nicmene jezdime obyc Jeepem, kterej nas zaskocil jinak, nez designem. Ma to samozrejme vsemozny asistenty vc toho, ze prestane hrat radio, kdyz nedrzis volant obema rukama atd. 
A nekdy v pondeli se rozsvitilo grilovany kure, nastesti jen oranzovy. Pro jistotu jsme kontaktovali pujcovnu a tam nam rekli, ze pokud to jede, nemame to resit a ze to muze byt ledacos. Pak nam nejakej mistni typek rekl, ze Cherokee takhle obcas reagujou na vetsi prevyseni a pokud jsme prijeli z Grand canyonu bude to nejspis ono. Mne se to moc nezdalo, ale druhej den po par desitkach km klik a kure bylo pryc. Je to parada, tyhle chytry auta 🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja som mal z toho des aj pred vyse 10 rokmi. V manuali to logo bolo vysvetlene ako "neznama porucha motora". Ked sa mi to rozsvietilo a ja som zrazu spomalil na 5 km/h v strede velkej krizovatky, celkom ma to vystresovalo.

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Americkej napsal:

Podle mne je pečené kuře v současnosti nejstrašnější, hrůzu a děs srdcích milionů lidí rozsévající symbol. Ekvivalent svastiky v minulém tisíciletí.

Jasně, protože hned budeš o desítky tisíc lehčí… má stejný symbol i Tesla?

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, ivan_989 napsal:

Ja som mal z toho des aj pred vyse 10 rokmi. V manuali to logo bolo vysvetlene ako "neznama porucha motora". Ked sa mi to rozsvietilo a ja som zrazu spomalil na 5 km/h v strede velkej krizovatky, celkom ma to vystresovalo.

Třeba Homer už to dávno vyřešil

Upraveno uživatelem moco
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

V 7. 6. 2024 v 13:30, Xenomorfus napsal:

Dneska nadherne, to se to cucalo! ;-). 

Resizer_17177597581401.jpeg

Xeno, nejel jsi dneska s tím svým fárem po 28. října směrem k Mariánskohorské/Plzeňské?

Míjel jsem tento vůz, když jsem odbočoval na ulici U Koupaliště kolem cca 11:00?

Odkaz ke komentáři

Zdar, dnes ne ;-). Mame jeste jedno podobne auto. A pak cistici vozy. Nicmene to "moje" poznas tak, ze za kabinou na strane ridice ma dve vetsi cervene schranky na hasici pristroje. Jine auto ostravskych vodaren to nema. Je urceno i k preprave ADR.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...