African Odesláno 2. září Nahlásit Odesláno 2. září 1 hour ago, Tobi said: Mně pomohla taková ta smrdutá vietnamská tygří mast-napatlal jsem ji na tapec tlumení kapoty. Tak to také pro jistotu zkusím, ale Vw Taigo má jako tlumení takovou lisovanou pěnovou desku, tu mám i v Outlanderovi, Mondeu a vůbec to kuny nezajímá jako že jich tu máme milión V Pažoutu byla výplň naplněná takovými žlutými chlupy, z čeho si asi ty potvory staví baráky a mohl jsem dělat co jsem chtěl a zmizelo to za pochodu. Na pažouta to stálo asi 2.500,- Kč tak jsme zbytky vyrvali a už to tam nedávali....
ATOM Odesláno 6. září Nahlásit Odesláno 6. září (upraveno) Neni to sprinter ani silak, ale spis maratonec, ktery toho za svuj zivot bude muset hodne ubehnout. Mimochodem, tygri mast napatlana, tak uvidime Upraveno 6. září uživatelem ATOM 2 2
warann Odesláno 6. září Nahlásit Odesláno 6. září V 2. 9. 2025 v 9:15, African napsal: Tak to také pro jistotu zkusím, ale Vw Taigo má jako tlumení takovou lisovanou pěnovou desku, tu mám i v Outlanderovi, Mondeu a vůbec to kuny nezajímá jako že jich tu máme milión V Pažoutu byla výplň naplněná takovými žlutými chlupy, z čeho si asi ty potvory staví baráky a mohl jsem dělat co jsem chtěl a zmizelo to za pochodu. Na pažouta to stálo asi 2.500,- Kč tak jsme zbytky vyrvali a už to tam nedávali.... Taky jsem to ted menil u Suzuki a spadla mi brada - chteli asi 1250kc i s praci. A to jsou tam dve vrstvy, jedna taky ta zluta a pres ni jeste cerna. Jo a kdysi me “pobavili” v Auto In kdyz zena bouchla S maxe. Mel jsem tu izolaci taky zrovna vokousanou, v servisu menili v masku, kapotu, svetla … oprava (cca 10let zpet, mozna vic) stala cca 120 tis a oni nelenili a nacvakli tam tu rozezranou izolaci.
African Odesláno 6. září Nahlásit Odesláno 6. září 21 minutes ago, warann said: Taky jsem to ted menil u Suzuki a spadla mi brada - chteli asi 1250kc i s praci. A to jsou tam dve vrstvy, jedna taky ta zluta a pres ni jeste cerna. Jo a kdysi me “pobavili” v Auto In kdyz zena bouchla S maxe. Mel jsem tu izolaci taky zrovna vokousanou, v servisu menili v masku, kapotu, svetla … oprava (cca 10let zpet, mozna vic) stala cca 120 tis a oni nelenili a nacvakli tam tu rozezranou izolaci. Ta žlutá vrstva chlupatá právě kunám chutná, o to víc izolace stojí. Na VW jsem koukal že ten plát stojí pouhé pětikilo. Ono to bude asi dle hlučnosti motoru, protože diesely a tří válce jsem si všiml že to mají silnější, vrstvené.
warann Odesláno 6. září Nahlásit Odesláno 6. září Ovsem u VW zase zalezi, kde ti to pripadne meni. U nas (mozna uz jsem psal) nejmenovany AD: mate to na pojistovnu? Ja jo jasne, na toho vinika. A on: ok, ja jen abych vedel, jakou mam fakturovat castku, jestli tu pro pojistovny nebo tu druhou … 1
maama Odesláno 14. září Nahlásit Odesláno 14. září Lama dotaz ohledne STK. Pred 2-3 mesici jsme delali evidencku s emisema- prevadel jsem auto na neter. Puvodne jsem chtel misto evidencky delat celou technickou, ale nemeli na nas cas. Ted vyprsi STK. Musim nebo nemusim delat emise? Kdyby ne, tak za 2 roky sladime stk podle datumu s emisema.
DavidLC Odesláno 14. září Nahlásit Odesláno 14. září Platný emise, tak můžeš jet na technickou, pozná se to v systému.
African Odesláno 18. září Nahlásit Odesláno 18. září Auta se dávají zase do pohody https://www.novinky.cz/clanek/auto-mercedes-se-vrati-k-tlacitkum-v-interieru-40539335#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=5&utm_campaign=abtest290_novy_boxik_streamu_varCC&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Andrew Odesláno 21. září Nahlásit Odesláno 21. září Přátelé, doporučte mi nějaký neautorizovaný, přesto slušný, specializovaný a čistý autoservis na BMW v Praze a okolí. Jezdil jsem dlouhá léta do Inveltu, ale změnili majitele, lidé se rozprchli a kvalita šla do kopru.
Kairos Odesláno 21. září Nahlásit Odesláno 21. září před 59 minutami, Andrew napsal: Přátelé, doporučte mi nějaký neautorizovaný, přesto slušný, specializovaný a čistý autoservis na BMW v Praze a okolí. Jezdil jsem dlouhá léta do Inveltu, ale změnili majitele, lidé se rozprchli a kvalita šla do kopru. Zena jezdi ke Krotilum do Mecholup a je spokojena. Ja taky, protoze se o to nemusim starat a auto jezdi 1
Prochy68 Odesláno 21. září Nahlásit Odesláno 21. září Jsem si v první chvíli říkal, co tam máš za bordel na objektivu 1
Gustaf Odesláno 22. září Nahlásit Odesláno 22. září Hele...lama dotaz. Ve čtvrtek vezu auto k AD na výměnu oleje. Auto mně ukazuje už jen 100km do výměny. Pochopitelně ještě najedu víc. Hraje to v něčem roli když to přetáhnu?
Traveller Odesláno 22. září Nahlásit Odesláno 22. září Ahojte, nemá někdo doma Nissan X-trail z roku 2024 nebo novější? Celkem se mi líbí, uvítal bych zkušenosti z provozu.
enGiN Odesláno 22. září Nahlásit Odesláno 22. září před 16 hodinami, Andrew napsal: Přátelé, doporučte mi nějaký neautorizovaný, přesto slušný, specializovaný a čistý autoservis na BMW v Praze a okolí. Jezdil jsem dlouhá léta do Inveltu, ale změnili majitele, lidé se rozprchli a kvalita šla do kopru. Já tady asi před třemi lety četl doporučení na AutoPupik a od té doby tam jezdím. Řešil jsem tam toho už relativně dost a vždy spokojenost za rozumné peníze. Taky hodně cením flexibilitu a rychlost. 1
Thomas Odesláno 22. září Nahlásit Odesláno 22. září před 2 hodinami, Gustaf napsal: Hele...lama dotaz. Ve čtvrtek vezu auto k AD na výměnu oleje. Auto mně ukazuje už jen 100km do výměny. Pochopitelně ještě najedu víc. Hraje to v něčem roli když to přetáhnu? Např. v servisu KIA mi řekli, že nesmím přejet ani km nebo přijdu o záruku... Dost opruz. 1
AndyAaron Odesláno 22. září Nahlásit Odesláno 22. září před 2 hodinami, Gustaf napsal: Hele...lama dotaz. Ve čtvrtek vezu auto k AD na výměnu oleje. Auto mně ukazuje už jen 100km do výměny. Pochopitelně ještě najedu víc. Hraje to v něčem roli když to přetáhnu? Mne minuly tyden v Peugeotu rekli, ze do 2000 km je to v klidu. Takze asi zalezi dle znacky. Jako par stovek km bych logicky rekl, ze by melo byt v pohode. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se