ATOM Odesláno 12. dubna Nahlásit Odesláno 12. dubna @nickolas to je zajimave, ja za rok pouzivani jsem zaznamenal vypadek jednou, zrovna kdyz jsem jel vloni v lete s deckama do Zoo Stacil restart infotaimentu a za 20s to vse zase nabehlo. Ale jinak teda nikdy nic, tuk tuk.
KFL Odesláno 12. dubna Nahlásit Odesláno 12. dubna Myslim, že na 13letej "vrak" vypadá s novejma kolama pořád dost dobře! Pokračování ságy s prasklou trubkou ani nebudu zmiňovat. Moje snahy o dočasnou opravu, neb servis až 23ho, prozatím havarovaly, protože je kolem trubky tak strašně málo místa, že jsem si při manipulaci s přípravkama připadal jako gynekolog a proktolog zároveň, aniž bych byl schopen úspěšně temporary fix nainstalovat. A u toho mi v hlavně neustále jel Luboš s Lakatošem. Vůbec nezmiňuju černý ruce od naftovýho šmejru, který vůbec nejdou standardníma prostředkama umejt... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
sonny.c Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna V Kolíňe to tentokrate dopadlo dobře. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Tittus Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna Kočka se mi trochu prošla po střeše... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
Conrad Odesláno 19. dubna Nahlásit Odesláno 19. dubna před 7 hodinami, Tittus napsal: Kočka se mi trochu prošla po střeše... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. JJ bejvaly časy kdy jsi byl na ty dvounohé 1
DavidLC Odesláno 19. dubna Nahlásit Odesláno 19. dubna před 2 hodinami, Conrad napsal: JJ bejvaly časy kdy jsi byl na ty dvounohé Na kapotě
Conrad Odesláno 19. dubna Nahlásit Odesláno 19. dubna Před hodinou, DavidLC napsal: Na kapotě https://www.idnes.cz/praha/zpravy/policie-auto-skoda-vodickova-tanec-pokozeni.A251222_122708_praha-zpravy_lysa 2
KFL Odesláno 20. dubna Nahlásit Odesláno 20. dubna On 4/12/2026 at 11:30 AM, KFL said: Myslim, že na 13letej "vrak" vypadá s novejma kolama pořád dost dobře! Pokračování ságy s prasklou trubkou ani nebudu zmiňovat. Moje snahy o dočasnou opravu, neb servis až 23ho, prozatím havarovaly, protože je kolem trubky tak strašně málo místa, že jsem si při manipulaci s přípravkama připadal jako gynekolog a proktolog zároveň, aniž bych byl schopen úspěšně temporary fix nainstalovat. A u toho mi v hlavně neustále jel Luboš s Lakatošem. Vůbec nezmiňuju černý ruce od naftovýho šmejru, který vůbec nejdou standardníma prostředkama umejt... Update, závěr a poznatky: Úspěšné instalaci stahovací spony na trubku výrazně pomůže, když má spona průměr větší než daná trubka. Ověřeno za vás, anebo "oko neni p*ča" fakt neplatí. Není od věci koupit spon více, protože díky volným součástkám v nich (válečky a šrouby) některé z nich ztratíte při manipulaci ve stísněném prostoru motoru. Protože má spona oválný otvor kolem těla sroubu, není od věci ho zalepit aspoň třemi vrstvami pásky na výfuky. Solvina se pořád vyrábí a prodává. A funguje. Fix se nakonec minulý týden povedlo nainstalovat a auto jezdí jako zamlada! Bez smradu, pazvuků a tak dále. Už skoro 1000 kilometrů. Udělalo mi to ohromnou radost. Do servisu vezu ve čtvrtek, tak snad do tý doby spona za 60 kaček vydrží. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1 4
African Odesláno 21. dubna Nahlásit Odesláno 21. dubna Děda si vzal v sobotu na výlet Taigo, trochu smutný z toho že to řachnul, tak si vzal včera pro změnu Mondeo Takže čím jezdím? Odřenými auty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Gustaf Odesláno 21. dubna Nahlásit Odesláno 21. dubna Tyvle, tak snad to orval aspoň o nějakej sloup a ne někomu o auto
AndyAaron Odesláno 21. dubna Nahlásit Odesláno 21. dubna Ja dnes taky zkurvenej spicatej patnicek pri parkovani… 1
Dez123 Odesláno 21. dubna Nahlásit Odesláno 21. dubna před 1 hodinou, African napsal: Děda si vzal v sobotu na výlet Taigo, trochu smutný z toho že to řachnul, tak si vzal včera pro změnu Mondeo Takže čím jezdím? Odřenými auty A očař ho viděl kdy naposledy? Tohle vypadá už poměrně nebezpečně... můj děda takhle kvůli pokročilé vadě zraku přehlédl auto z vedlejší a byla z toho slušná nehoda s totálkou, naštěstí jen plechy.
African Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna 10 hours ago, Dez123 said: A očař ho viděl kdy naposledy? Tohle vypadá už poměrně nebezpečně... můj děda takhle kvůli pokročilé vadě zraku přehlédl auto z vedlejší a byla z toho slušná nehoda s totálkou, naštěstí jen plechy. Zdravotně je cajk, oči má jak rys, protože mu dělali operaci obou očí, ale samozřejmě je to 78 letý pán. Dál ho vozíme už jenom my, ale po nákupech a po okolí si jezdí sám. Mondeo při výjezdu z garáže, VW o nějakou tyč při parkování u pole co byla zapíchlá v zemí. To jsou stále maličkosti, které se můžou stát každému z nás. Ale jak píšu, dál už s ním jezdíme rodina. 1
Jeremy Odesláno 23. dubna Nahlásit Odesláno 23. dubna Já jsem si pořídil loni tohle. Moje první auto v životě, který má bez kompromisů všechno, co jsem od auta kdy chtěl. Čemukoli předtím něco chybělo: 4x4, automat, dobrý sedačky, boží interiér, Carplay, slušnej výkon (190kW), bezrámový skla, pohodlí a jako prémie dokonalý LED světla s tím vyhýbáním se protijedoucím autům. A líbí se mi vlastně od první chvíle, co ho před lety začali vyrábět. Takže asi splněnej sen, po letech drncání ve služebních motokárách (Superb, Passat, Arteon). Vtipný je, že po změně práce jsem dostal zase nárok na služebáka, ale tentokrát jsem už odmítnul, život je krátkej. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 17
KFL Odesláno 23. dubna Nahlásit Odesláno 23. dubna Audi A3 35 TFSI (1.5, 110 kW) poslední generace, které mám z Jarova jako náhradní auto, je těžko uvěřitelná příšernost. Nevím, jestli je to jako rental nějak dodatečně upravený, ale jízdní projev je naprostá tragédie. I když je vypnutej start/stop, auto v naprosto nahodilý momenty chcípá. Při souvislý jízdě v koloně například, aby po lehkym přidání plynu sebou cuklo a pak vteřinu řešilo, jakej kvalt má DSG zařadit. Motor má překvapivě elán už od nízkejch otáček, ale nad 4000 tak strašně nepříjemnej zvuk a "feel", že člověka přejde jakákoli motivace předjíždět nebo zrychlovat. Při puštění plynu auto zjevně rekuperuje, protože v podstatě začně poměrně intenzivně zpomalovat (pocitově asi jako velká NA V8). Podvozek je houpavej a kymácivej, nejde vypnout asistence jízdy v pruzích (nebo jsem na to nepřišel), zásahy do volantu při přejetí čáry jsou ohyzdně agresivní (typicky při vyhýbání se díře na silnici, kdy člověk nestihne ani dát blinkr) a mohl bych ještě pár maličkostma pokračovat. Třeba o nepochopitelně přecitlivělym brzdovym pedálu, kterej na prvním milimetru dráhy prakticky zaflekuje a plynule se dá brzdit až o kus níž. Musim říct, že jsem docela překvapenej. A ne úplně pozitivně . 1
marty87 Odesláno 24. dubna Nahlásit Odesláno 24. dubna Dneska poprvé s novou hrackou, měl jsem bobky, to se přiznám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 24. dubna Nahlásit Odesláno 24. dubna před 1 minutou, marty87 napsal: Dneska poprvé s novou hrackou, měl jsem bobky, to se přiznám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Poník?
Eiffeltom Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna Ja jsem ten obyčejný Čecháček, co vyměnil po 11 letech červenou Octavii za Superba. Tenhle Superb se mi vždy líbil. Koukal jsem dlouho po náhradě, až se konečně objevil - červený, sportline, v benzinu, automat, matrix, ne čtyřkolka, výhřev zadních sedaček (pro manželku, syn už jí dopředu nepustí ). Jsem nadšený a spokojený. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 6
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se