Peta-Biker Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2013 Kluci, nevíte náhodou někdo, jaká jsou tohle ALU? Díky Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2013 Nejsou to tyhle?http://autobazar.hyperinzerce.cz/alu-kola-stredni/inzerat/5417328-volkswagen-16-alu-5x112-golf-passat-touran-sharan-nabidka/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2013 Kluci, nevíte náhodou někdo, jaká jsou tohle ALU? Díky Já bych pohledal kola s názvem "Mallory". Mám takový pocit, že se dříve dávala jako součást různých paketů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2013 (upraveno) ne, jsou to tyhle...http://auto.bazos.cz/inzerat/24105043/VW-Passat-Passat-Variant-alu-kola-Akiros-5x112-22545R17.php Upraveno 13. května 2013 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2013 (upraveno) Tak pánové, to snad vidíte, že to nejsou ta vámi postovaná. Hodinářská oka a nevidí rozdíly... Jsou to opravdu tato:http://www.ebay.com/itm/Volkswagen-OEM-Mallory-Wheels-18x8-ET41-set-of-4-/281101854722 Upraveno 13. května 2013 uživatelem 323GT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2013 proč?? třílitr je fajn, to asi jo, ale zas 185 koní (2.0d) by nemělo s trojkou nějaký problém si myslím... 7 tisíc za 5 měsíců??Dvoulit s tim autem zadnou extra praci nema, ale sestival je sestival. Btw: Ja mam za 5 mesicu najeto 12,5 tisic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2013 Tak pánové, to snad vidíte, že to nejsou ta vámi postovaná. Hodinářská oka a nevidí rozdíly... Jsou to opravdu tato:http://www.ebay.com/itm/Volkswagen-OEM-Mallory-Wheels-18x8-ET41-set-of-4-/281101854722pod tím uhlem to klamalo, ale máš recht, jsou to ty tvoje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2013 (upraveno) proč?? třílitr je fajn, to asi jo, ale zas 185 koní (2.0d) by nemělo s trojkou nějaký problém si myslím... 7 tisíc za 5 měsíců??Ano,sedm tisic během 5 měsicu.Je to auto na delší trasy,po městě jezdím na skutru a v práci mám služební vůz.Co je na tom divného? Dostal jsem slušnou nabídku na třilitra a proto šel do nafty,nelituju toho. Upraveno 13. května 2013 uživatelem laskajefajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2013 (upraveno) Ano,sedm tisic během 5 měsicu.Je to auto na delší trasy,po městě jezdím na skutru a v práci mám služební vůz.Co je na tom divného? Dostal jsem slušnou nabídku na třilitra a proto šel do nafty,nelituju toho. Ta modra barva a m-paket kola jsou fakt moc hezky...nafta pri tomhle najezdu je trochu diskutabilni, ale to je kazdyho vec...pokud byla dobra cena, tak proc ne. Taky jsme chteli m-packet, ale po 3 mesicich shaneni konkretni kombinace barva, motor a vybava prisel cas udelat kompromis..... samozrejme mesic po nakupu najednou v okoli 2 auta presne co clovek shanel, klasika trochu obcas zalituju, ze nakonec jsem nechtel riskovat s 335i, kamarad ma s 335i lepsi spotrebou nez tahle 328i a jede to jeste uplne jinak Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 13. května 2013 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2013 kloubik-krasnej kousek,proste klasika trojka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 Kloubik: ta šedá je taky moc hezká, bohužel pro mě je trojka malá. Laskajefajn: hele ten nájezd mám velmi podobný ba dokonce ještě nižší. Mám dvě auta a dohromady ročně najedu těch 12.000km. Mám Octavii v benzinu a BMW v benzinu, čili v průměru to vychází na 9.000km Octa a 3.000km BMW. Jinak bydlím v Praze a tudíž se přepravuji překvapivě v MHD. Metro, BUS. Paradoxně obě auta stojí v garáži a nájezdy neřeším ani pro budoucí kupce. Nemám potřebu po Praze jezdit autem, pouze nákupy a rychlé přesuny. Čili ten nájezd je super a pokud budeš auto v budoucnu prodávat, rád se postavím do fronty(sice se do něj moc nevejdu, ale jako mazlik v M-Paketu proč ne) to bych asi překousnul i svůj odpor k naftě :-) . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 Tak jsem nechal udělat profi renovaci laku Sonax nano a zjistil, že mé sedmileté auto má úplně jinou barvu, než jsem si myslel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 dnes zhodou okolností jsem musel do práce oktávkou rs. je to poprvé co jsem rs jel a dost mile mě to překvapilo. sice je to tvrdší než by mohlo být ale jede to líp než jsem čekal. 210 tam bylo hned a ještě to chtělo zrychlovat. to vůbec není špatný auto co se týče jízdních vlastností Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 pro mě je trojka malá. Mám Octavii ... ja to rikam furt, 3er je mensi nez octavka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 tak s timhle bych si vazne rad sjel.. stara dobra klasika lancka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 Mate, prosim, nekdo zkusenosti s koncernovym motorem 1.2 TSI 77 kW. Mam zamluvenou oktavku kombi II (facelift) s timhle motorem a ted mi kamarad rikal, ze do toho rozhodne nemam jit (zkusenosti jeho servisaku). Dneska jsem to prodejci odsouhlasil a v patek si pro ni mam jet... Takze jde o to, jestli mam celou masinerii zastavit, nebo ne (a jestli jo, tak rychle...). Auto je rok stary (sluzebak dealera) a je v zaruce do 02/2016. Co myslite? Diky predem za nazory! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 Ja to resil u golfa a vzal jsem 1,6 tdi ... Ty tsi pry maji problemy s retezem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 Jo řetězy to je bolest u 1,2 TSi, a některým kusům prosakuje benzin do oleje. Navštiv škoda forum, je tam toho na den čtení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 foukana 1,2 je riziko sama o sobe, podle myho.. kup si radsi starsi atmosferu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 ja to rikam furt, 3er je mensi nez octavka No budeš se divit, ale je . A to, jak vpředu, tak v kufru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se