wawrik Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Jj, je to ošklivý a tohle je údajně nová 200ka, no potěš koště.....Odkiaľ je tá fotka? A tie fámy z katalógu, že nové dvojkilo bude kratšie a s menším rázvorom sú pravdivé? Keby konečne vymenili ten nešťastný V8 dízel...
Bert Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Keby konečne vymenili ten nešťastný V8 dízel... Proč?
wawrik Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Prúserový ako všetky (alebo väčšina) D4D dízlov od Toyoty. Kazivý, nenažratý, žerie olej, citlivý na palivo, o brodení ani nehovoriac... Po nete sú toho kvantá, nejakí Austrálčania tomu motoru urobili aj fanúšikovskú stránku s kvantami príspevkov z celého sveta :-) Ale už je mŕtva.
Josef01 Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Konečně Autosalon, dneska to vypadá na velkou zábavu
DavidLC Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Odkiaľ je tá fotka? A tie fámy z katalógu, že nové dvojkilo bude kratšie a s menším rázvorom sú pravdivé? Keby konečne vymenili ten nešťastný V8 dízel...Nějaký odkaz, ale už nevím odkud, kde bylo dokresleno co a jak a jen změna předku a zadku (kosmetika). Z boku to bylo skoro stejný jako stávající (i rozměry, rozvor, atd.) Jinak ten motor zase taková bída snad není,jako 120ka :-(. Auta na 500tis.km a víc bez zásadních trablů se už prostě nedělají :-)
StefanM Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Odesláno 18. července 2015 Ako som pred casom avizoval, tak vyberam nove auto. Pocas dovolenky mi kamarat mechanik obehol dva kusky Lancie Delta. Zajtra idem pre jednu z nich, vybrali sme silnejsi 2 liter s maximalnou vybavou. Doteraz som v aute nemal ani funkcnu klimu, tak skok do dvojzonovej bude celkom prijemny. Zajtra, ak vsetko dobre dopadne, sa rozpisem. Ale na nove hodinky sa aj tak zvyknem viac tesit, takze som na spravnom fore.
Maxel Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 Určitě hoď fotky Mě se nejvíc líbí bílo-černá kombinace laku.Deltu jsem onoho času hrozně chtěl, bohužel nevyhověla prostorově (kufr). Časem ji plánuju pořídit jako druhé auto do rodiny.
StefanM Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 Uz som ju doviezol, ale nafotim az zajtra lebo je zaspinena. Dvojfarebne sa pacili aj mne, nakoniec som vsak skoncil pri ciernej. Bola dobra ponuka s 2 litrovnym motorom a prakticky plnou vybavou, takze poziadavka na farbu bola sekundarna. Jazdu domov som si uzil, skusil som 170 na dialnici. Repro sustava Bose hraje skvele. Vecer by sa malo prepnut led svietenie na bixenony. K tomu stahovacia panoramaticka strecha. Skratka si to auto uzivam. V servise Lancie mi potvrdili dobru zivotnost motorov. Pisem to hlavne preto, aby som inspiroval niekoho kto hlada auto cca do 10000 eur. Pride mi to zaujimava alternativa ku koncernu a korejcom.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 pisal som hore, ze kamoska ma male dieta a velkeho psa a tak si Deltu chvali, ze na zadnej lavici je pre psiska super miesto
Lion Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 napis to jeste potreti, kdyby stefan toho psa nemel, at ho prikoupi, kdyz uz ma auto kde se pes vejde na zadni sedacky
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 ved to - Delta bez psa?!nezmysel:-)
StefanM Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 Zadna sedacka je rovna, takze pes, vykastrovany (a vykrmeny) kocur si na nej najdu pohodlne svoje miesto na mieste tvojej kamosky by som tiez nemenil pokial nema nachystany vyrazne vyssi rozpocet. Celkovo to je pre zenu vhodny automobil, ktory dokaze v pripade potreby zastupit vacsie domace vozidlo. Trochu ma sklamalo svietenie, resp. som od neho cakal viac. Cez pocitac som svetla nedokazal dvihnut, aby som svietil viac do dialky, uvidim co na to navod.
kloubik Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Odesláno 20. července 2015 V sobotu mel kamarad na cely den pujcenou Teslu, tak jsme trochu projizdeli. Nikdy jsem nebyl velky fanousek, ale musim rict, ze to jezdi uzasne. Zatah a zrychleni je fantasticky, z nuly na sto myslim pod 5 sekund, ale zrychluje to silenym tempem i na dalnici. Nedavno jsem jel Teslou v Amsterdamu v taxiku, ale tohle byl mnohem lepsi zazitek a zkusenost. Prehodnotil jsem trochu nazor.
tmoris Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Odesláno 20. července 2015 me teda ten lcd panel prijde na ovladani uplne naprd. za jizdy se trefovat do tech tlacitecek na ovladani vetraku, hlasitosti apod je sileny.. v normalnim aute sahnu na kolecko a upravim si foukani vzduchu, pripadne si namackam dalsi veci na volantu, nemusim ani pohnout ocima. me tenhle princip prijde v zasade jako hodne nebezpecny a pokud jsou pokuty a body za telefonovani za jizdy, tak za tohle by mely byt dvojnasobne..
eskimak Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Odesláno 20. července 2015 Suhlas. Ten display je hnusny a neprakticky, ale povedzme si je lacny a to sa pri vyvoji rata. Design (usadenie displaya do palubovky) systemom "DRB! A je to!" a nulove naklady s vybojom ergonomickych ovladacov. Len soft, a to stoji menej.
simon_magus Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Odesláno 21. července 2015 Sibir, to je strasny. Zlata ,,devina´´ a ,,stodvaca´´. Uz ta 150ka je divna. Pritom 200vka a nebo 4runner se me libej. A starej Fortuner byl celkem fajn, vzdycky si drzel ksicht toho hilluxu. Toto je fakt hnusny.Taky me to prijde na nejaky korejsky drogy mixly nejakou australskou sragorou:)tlmam 120ku ...a tohle se mne libi vic, nez 150ka, tu jsem vubec nepochopil
simon_magus Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Odesláno 21. července 2015 me teda ten lcd panel prijde na ovladani uplne naprd. za jizdy se trefovat do tech tlacitecek na ovladani vetraku, hlasitosti apod je sileny.. v normalnim aute sahnu na kolecko a upravim si foukani vzduchu, pripadne si namackam dalsi veci na volantu, nemusim ani pohnout ocima. me tenhle princip prijde v zasade jako hodne nebezpecny a pokud jsou pokuty a body za telefonovani za jizdy, tak za tohle by mely byt dvojnasobne.. no a pak je tu k tomuhle jeste 1 maly problem s dojezdem a delkou nabijeni
TLD Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Odesláno 21. července 2015 Simon-magus, jj 120ca je porad krasna. Mel jsem ji moc rad. Fajn auto.tl
Josef01 Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Odesláno 21. července 2015 (upraveno) Mě se Tesla líbí, displej ma výhodu v upgradu designu a funkcionalit. IPadu se taky všichni smáli, je to budoucnost a to neodvratitelná. Před 10 lety se roky výrobci smáli, dnes už s displejema v autech počítají čím dál více a čím novější auto, tím více a větší displeje. Na velkém displeji mohou byt daleko větší tlačítka než jsou mechanická, třeba v mem autě je řada tlačítek menší než na displeji Tesla. Vždycky zde obdivuji to množství kritiků, kteří v autě nikdy neseděli, ale předem ví, ze stoji za prd. Upraveno 21. července 2015 uživatelem Josef01
Liqid Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Odesláno 21. července 2015 Dneska jsem šel po parkovišti u Lidlu a vidím jako přijíždí mladá holka ve starým vopráskaným Subaru Legacy. Místa všude celkem dost, tak si vybrala stání mezi golfem a volnou plochou pro kamiony. Tam, kde se kamion zbožím stočí a zacouvá, ona předvedla manévr, jehož výsledkem bylo slušné otření nárazníku golfa. Tak tam kopla R, vycukla se a jela zaparkovat na druhou stranu parkoviště, o poškozené vozidlo totální nezájem. Takže tatínkové, až budete své hvězdě s mokrejma papírama kupovat první přibližovadlo, kupte nějakou malou mrchu ala fabia, ať se holky a lakýrníci zbytečně netrápí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se