honzyk Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Odesláno 2. června 2016 Jo občas jsem tam zašel a vždycky spokojenost,co tak pamatuju měl jsem tam výbornou rybí polívku, fenyklový rissoto a na jejich hamburgerové menu taky nezapomenu. Do předloni jsem v Brně 5 let bydlel (studia) a od tý doby jsem tam měl akorát kafe a sacher dort a taky OK.
fide Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 Doporučuji japonskou Ebisu na Slovákove v Brně .
ron Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 Nemáte nějaký dobrý tip na restauraci v Českém Krumlově?..upřednostňuji klasiku, dobré pití a jídlo.Chystám se tam teď na víkend
Thomas Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 V Krumlově rozhodně nic není. Maaaaximálně v nouzi U Švejka u zámeckých schodů...
fide Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Odesláno 7. června 2016 Vinamo na Olomoucké v Brně - kdo znají ví a kdo neznají, tak ať tam letí, protože zvláště v poslední restauraci je snad nejlepší vietnamská kuchyně v Brně
Maxel Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Odesláno 7. června 2016 V 6. 6. 2016 v 16:55, ron napsal: Nemáte nějaký dobrý tip na restauraci v Českém Krumlově?..upřednostňuji klasiku, dobré pití a jídlo.Chystám se tam teď na víkend My měli super zkušenost viz. dřívější doporučení:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/31434-tip-na-dobrou-hospodu-restauraci-kav%C3%A1rnu/page-42&do=findComment&comment=1595900
panedge Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Odesláno 8. června 2016 Me se naposledy hodne libila kavarna v Hranici na Morave.
Josef01 Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Odesláno 8. června 2016 Jejda to je studený jak ledová královna.
tommas4 Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Odesláno 8. června 2016 V Hranicích to bílé je to hotel Centrum na náměstí (a dolů pod náměstí)?Nedávno jsem tam byl na rychlý oběd a chutnalo, spokojenej.
fide Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Odesláno 8. června 2016 Z těch asijských bych v Brně doporučil i thajskou Pad Thai na Semilasse .
ron Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Odesláno 8. června 2016 Děkuji za tip, možná ji nakonec i vyzkouším V 7. 6. 2016 v 21:40, Maxel napsal: My měli super zkušenost viz. dřívější doporučení:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/31434-tip-na-dobrou-hospodu-restauraci-kav%C3%A1rnu/page-42&do=findComment&comment=1595900
Skalamander Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Odesláno 9. června 2016 Český Krumlov: Doporučuji Řízkovou restauraci Pivoňka nebo Hostinec Depo.Naopak vyhnout se U dwau Maryí.
Tomas_2002 Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Odesláno 9. června 2016 V Pivoňce jsem byl před rokem a taky spokojenost. Řízek dobrej, bramborovej salát svěží a servírka, no tak ta ........ před 10 lety a jednou svatbou už bych tam možná bydlel
Vojtěch Marek Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Odesláno 9. června 2016 (upraveno) V 6. 6. 2016 v 16:55, ron napsal: Nemáte nějaký dobrý tip na restauraci v Českém Krumlově?..upřednostňuji klasiku, dobré pití a jídlo.Chystám se tam teď na víkend Hele nedávno jsme přes Krumlov jeli a zastavili jsme skoro hned po vjezdu do Krumlova (směrem z Lipna) u hlavní po pravé straně je to u velkého parkoviště a vlastně zadního vchodu do města. Dali jsme si po většinou Burger a kolega smažák ale bylo to docela dobrý.Jo a mají tam višňovýho Bernarda Ale je to spíš taková nouzovka žádné hogo fogo... Upraveno 9. června 2016 uživatelem Vojtěch Marek
sect Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Odesláno 14. června 2016 Neznáte něco v Maďarsku, cestou do Budapešti z Bratislavy, kde se dá dobře najíst? Dík.
DavidLC Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Odesláno 18. června 2016 Moje zkušenost z Maďarska, že skoro všude. Jestli si zajedeš do Mošonu (mosonmagyaróvár) tak hned před vstupem do lázní luxusní restaurace http://harsfa-etterem.hu/ a v místě je také super cukrárna... Kolín, dnes, http://www.marina-kolin.cz/ řekl bych nejlepší panenka co jsem jedl, naprostý "dort"..
Josef01 Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Odesláno 26. června 2016 Byl jsem v pátek na Smíchově v TGI Friday's a filet mignon (svíčková) by naprosto úžazný, doporučuju!
Frostie Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Odesláno 26. června 2016 V 18. 6. 2016 v 17:43, DavidLC napsal: Kolín, dnes, http://www.marina-kolin.cz/ řekl bych nejlepší panenka co jsem jedl, naprostý "dort"..Potvrzuji, také mi tam moc chutnalo a je to navíc hned u zastávky vlaku...
Návštěvník tolja Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Odesláno 27. června 2016 Občas zajíždím pro maso a masné výrobky do Choťovic, třeba jejich prdelačka je luxusní. Nedávno jsme jeli o víkendu kolem a stavili se na oběd hned vedle. S tím, že nebudeme pro zápach z farmy sedět venku jsem počítal, restaurace je fajn a všiml jsem si, že pár "zocelených" jedinců sedí i na terase, třeba měli rýmu, nebo mají rádi odér chléva. Stejky byly v pořádku, ale jídlo jsme dostali na velkých talířích, takže hned vyniklo, že hranolek je dost málo a když jsem srovnal množství hranolek v dětském jídle dcery, tak to byla stejná porce. Navíc pepřová omáčka byla "spíchnuta horkou jehlou"- pár kuliček zeleného pepře politých řídkou šťávou skoro bez chuti. Odjeli jsme napůl nasyceni s tím, že za opakování to nestojí, jediná malá byla spokojená.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se