radep Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 Dneska s Igenama v práci. Koupené od Martyho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simsa Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 Po delší době na ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 Nádhera - moje oblíbené, mám je doma jen v chromovaném pouzdře, ale ne v takovém stavu, krása... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 Jsi mě navnadil, už jsou taky na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 Je to starší fotka, ale dneska zase tyhle po dědovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 Možná jsou elegantnější než samotné Diplomaty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 Ale houno,nemají datum :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 (upraveno) Jeronimo: Osobně ti dávám za pravdu, ciferník je "čistější", elegantnější, neruší datum a větší množství textu... Upraveno 5. května 2017 uživatelem colommbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 Bez datumu jedině traktory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 Jeronimo: Osobně ti dávám za pravdu, ciferník je "čistější", elegantnější, neruší datum a větší množství textu...Přesně tak. Bez datumu jedině traktory Prdlajs. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 Starý dobrý humberta na běhání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 Z potu ti brzo sleze chrom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 To je takovy prekladatelsky orisek. :-)Mensi korekce: Neboj, tvuj pot neobsahuje chrom, to jenom z hodinek, kvuli tvemu potu sleze chrom. :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 Ok, dostals me. Kdyz to ted ctu zpetne, tak jsem napsal nesmysl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 Chlapi jsou to sportovní hodinky, tak sportujou. :-)Beru je max 2-3 krát za týden a na to jsou super, no a to pouzdro to hravě zvládne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 Nesmysl jsi nenapsal.To jenom ja (uz po peti panacich) se zacinam ztracet v souvislostech. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 (upraveno) orlik opet v akci Upraveno 6. května 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan01 Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 Já se ještě dovolím přidat k předchozí sérii skoro-diplomatů se svým novým úlovkem. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 Já se zase dovolím přidat k orlíkům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 A zas bez datumu :-) PánBů Ti odpusť ,jsou pěkné,ale já ten datum zkrátka potřebuju,jinak nevím kterého je,no :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se