Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Já jsem dneska do toho sluníčka po relativně dlouhé době nošení stařičkých Majáků vytáhl svoje smrčky v nálezovém stavu s mým vlastním ručně šitým koženým řemínkem. Ta čísla a ručičky na slunku opravdu nádherně září...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pěkné. Pěkné. Dokonce jim to vážně sekne na černém natu, až jsem překvapen, páč teď řeším co na svoje dvojky, až je dám do pucu a nato mne nenapadlo. Ať slouží.

Díky moc. Já jsem nato nikdy neměl a chtěl jsem ho zkusit. Tak jsem ho na ně dal. Ale je třeba vybrat nějaké hodně tenké, aby se vešlo mezi stěžejku a pouzdro.

Já jsem dneska do toho sluníčka po relativně dlouhé době nošení stařičkých Majáků vytáhl svoje smrčky v nálezovém stavu s mým vlastním ručně šitým koženým řemínkem. Ta čísla a ručičky na slunku opravdu nádherně září...

Ty máš Majáky? Já taky. Zdědil jsem je po dědovi, který je nosil, co pamatuju. Vypadají takhle:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Jaké máš ty?

Humberta považuju za nejmíň vydařené sporty, ale možná se pletu :-)

Dnes starší sportovní sestry.

Humberta - a přesně v takovéhle barevné kombinaci - jsou moje srdcovka. Díky nim se ve mě v dětsví probudil chronobundus :D

Máš je moc pěkný.Z jakých procedur se skládal  ozdravný pobyt? 

Díky i tobě. Původně jsem je odnesl do hodinářství kvůli prasklému peru. Vlastně jsem ani nechtěl nic jiného než generálku strojku. No, a když jsem je dneska vyzvedával, nestačil jsem se divit. Ty hodinky už na první pohled vypadaly jinak. Kompletně vyčištěný ciferník, ručky, přeleštěné sklíčko, dokonce i pouzdro se mi zdá takové nějaké jasnější :D Jsem nadšený.

Odkaz ke komentáři

Siwi: mas je moc pekny :) ja mam pro zmenu cerne, tyto, jak jinak nez na reminku vlastni vyroby :)

Btw. kdyby nekdo chtel usit kozeny reminek, dejte vedet pres SZ, zacim s vyrobou, cista rucni prace

Odkaz ke komentáři

Siwi: mas je moc pekny :) ja mam pro zmenu cerne, tyto, jak jinak nez na reminku vlastni vyroby :)

Btw. kdyby nekdo chtel usit kozeny reminek, dejte vedet pres SZ, zacim s vyrobou, cista rucni prace

Díky. Sám se na ně nemůžu vynadívat, jak prokoukly.
Odkaz ke komentáři

Já dnes na ruce pospartaky - pár fotek z expozice Prim v Pasáži českého designu: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/107143-expozice-prim-v-pasáži-českého-designu/?p=1929097

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...