Klotzman Odesláno 3. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince Ony to přežijou, ale čtl jsem, že dost často mají po takovém pádu zlomeninu nebo prasklinu patra. Majitele to nenapadne a říkají si, že kočka nechce jíst ze šoku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 3. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince V 30. 11. 2024 v 9:13, Radimk napsal: Jo. Začíná to stejně. Uzlíček chlupů se dvěma vyděšenýma očkama. Trochu péče, času a je z toho dábel. Ale kdo chce kam... Jo a zkusím doporučit Mvdr Keňovou v Otrokovicích u nádraží. Ta nám to vlastně vypiplala do stavu "tady bydlím já, chceš něco?" Máme veterinu kousek od baráku, doktroky kluk a naše malá jsou spolužáci, tak už to tak necháme. Navíc je taky fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 4. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince V 3. 12. 2024 v 12:14, Klotzman napsal: Ony to přežijou, ale čtl jsem, že dost často mají po takovém pádu zlomeninu nebo prasklinu patra. Majitele to nenapadne a říkají si, že kočka nechce jíst ze šoku... Já mám šesté patro. Z jedné strany kachličky-chodník a z druhé parkoviště, tak nevím jak bych dopadl, nebo vlastně vím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 5. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince Udělali jsme si adventní věnec... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 6. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince Tváří se, jako když má tu čtvrtou svíčku zaraženou až po jehličí 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paro Odesláno 7. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince Zakladem je prijmout hierarchii a nevzpecovat se osudu. Matka udelala detem stan. Carevna ve veku cokoli 16+ usoudila, ze je to fajn pelisek. Deti tam mohou, pokud tam neni Carevna. Detem to nevadi a smirily se s hierarchii. Matka se rozciluje, ze to neni pro Carevnu, ale pro deti. Taktne jsem podotkl, ze detem to nevadi a navic byla Carevna se mnou pred ni a pokud ji vadi, muze tu byt i po ni. Zaver: matky pozbyly kojenim smysl pro jemny humor a smysl pro realitu. Deti jsou tvarne. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 7. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince Hned v druhé větě máš chybu. Správně měla znít: "Matka udělala Carevně stan". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jone Odesláno 18. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince …přišlo mi, že to patří spíš sem, než do Humoru 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Altrigo Odesláno 19. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince Novej člen smečky. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 19. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince Tak ten je!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno neděle v 15:06 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 15:06 Teda nevím jestli ho mám vůbec zdobit 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno neděle v 15:55 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 15:55 Zdobeni je zbytecny, pruzkumnik to otrhava prubezne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno neděle v 17:52 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 17:52 (upraveno) před 1 hodinou, Kairos napsal: Zdobeni je zbytecny, pruzkumnik to otrhava prubezne Asi dobrý stojan. Se divím, že ti ten strom ještě stojí. Upraveno neděle v 17:52 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno neděle v 19:50 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 19:50 před 1 hodinou, Jeronimo napsal: Asi dobrý stojan. Se divím, že ti ten strom ještě stojí. Tchan vyrobil stojan s dlouhyma nohama na velky prumery stromu, navic ta bestie vylejza nahoru po kmeni, takze v ose. Ale stejne cekam kdy to rachne dolu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno neděle v 20:33 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 20:33 My stromeček mít nemůžeme, žádný nevydrží skok devíti kg 3 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno neděle v 23:58 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 23:58 Ta je nádherná 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno pondělí v 08:00 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 08:00 A má ještě menšího bráchu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno pondělí v 08:07 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 08:07 před 12 hodinami, Kairos napsal: Tchan vyrobil stojan s dlouhyma nohama na velky prumery stromu, navic ta bestie vylejza nahoru po kmeni, takze v ose. Ale stejne cekam kdy to rachne dolu. Myslel jsem si Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno pondělí v 11:20 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 11:20 před 3 hodinami, SadClown napsal: A má ještě menšího bráchu Sou tou šílencí? Hyperaktivní, chytrý a vychcaný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno pondělí v 12:24 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 12:24 Před hodinou, Moty napsal: Sou tou šílencí? Hyperaktivní, chytrý a vychcaný? Přesně jak říkáš. Přijdou na zavolání, umí aportovat, jsou ukecaní. Pak jim jebne a celý kvartýr je vzhůru nohama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se