Přejít na obsah

Kočka?

pete

Doporučené příspěvky

V 30. 11. 2024 v 9:13, Radimk napsal:

Jo. Začíná to stejně. Uzlíček chlupů se dvěma vyděšenýma očkama. Trochu péče, času a je z toho dábel. Ale kdo chce kam...

Jo a zkusím doporučit Mvdr Keňovou v Otrokovicích u nádraží. Ta nám to vlastně vypiplala do stavu "tady bydlím já, chceš něco?"

Máme veterinu kousek od baráku, doktroky kluk a naše malá jsou spolužáci, tak už to tak necháme. Navíc je taky fajn. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 3. 12. 2024 v 12:14, Klotzman napsal:

Ony to přežijou, ale čtl jsem, že dost často mají po takovém pádu zlomeninu nebo prasklinu patra. Majitele to nenapadne a říkají si, že kočka nechce jíst ze šoku...

Já mám šesté patro. Z jedné strany kachličky-chodník a z druhé parkoviště, tak nevím jak bych dopadl, nebo vlastně vím. ⚰️

Odkaz ke komentáři

f6d2464eb0636be41f2b0253fbfa4b51.jpg
fb5d266a51fdcd5cca6a5209288384c0.jpg

Zakladem je prijmout hierarchii a nevzpecovat se osudu.

Matka udelala detem stan. Carevna ve veku cokoli 16+ usoudila, ze je to fajn pelisek. Deti tam mohou, pokud tam neni Carevna. Detem to nevadi a smirily se s hierarchii. Matka se rozciluje, ze to neni pro Carevnu, ale pro deti. Taktne jsem podotkl, ze detem to nevadi a navic byla Carevna se mnou pred ni a pokud ji vadi, muze tu byt i po ni.

Zaver: matky pozbyly kojenim smysl pro jemny humor a smysl pro realitu. Deti jsou tvarne.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Haha 2
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
před 1 hodinou, Jeronimo napsal:

Asi dobrý stojan. :D Se divím, že ti ten strom ještě stojí. 

Tchan vyrobil stojan s dlouhyma nohama na velky prumery stromu, navic ta bestie vylejza nahoru po kmeni, takze v ose.

Ale stejne cekam kdy to rachne dolu.

• Haha 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...