Rob2805 Odesláno 29. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 před 11 hodinami, OndraPod napsal: Nadherna Díky. Akorát, jak je flekatá a tmavá, tak se strašně špatně fotí - buď není vůbec vidět nebo je neostrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 (upraveno) To je zas nadělení, u babičky pět koťat. Kdyby někdo chtěl, za ty dva měsíce nejdříve.. Mamka ze tří čtvrtin papírová britka, ze třetiny papírová siamka, otec neznámý:) Za pár měsíců to pak vypadá takhle (časem trochu tmavne), plus nevim jestli máme štěstí, ale ta kočka (jako ségra myslim) je fakt hodná a chytrá. Jak bude vypadat to černý, ví Bůh. Zdá se, že většina budou kocouři.. Nějaký prvotní odčervení očkování a tydle blbosti bychom zajistili. Odběr Praha - Východ, za odvoz:) Upraveno 2. května 2021 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 Chtěl bych bejt naše kočka ty vole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 Vrchol spokojenosti a blaha ,Máňa umí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 Přesně. Máňa se proste uměla narodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 30. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2021 Sluneční koupelSalát na svačinuA už me nefot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 Máte někdo lumpa, kterej venku celkem pravidelně loví ptáky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 5. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2021 (upraveno) Tohle je naše krasavice Upraveno 5. června 2021 uživatelem Navros Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 Prej jsou ty dobrý kuřáka uvnitř Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 Rekonstrukce nerekonstrukce, místo se vždycky najde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 Kiru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 Nakonec to bylo pracnější než jsem si myslel, ale s výsledkem jsem spokojený :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 Tak to je veliká krása Co jsi dostal za odměnu? chloupek do polévky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 Paradni a kocicaci vypadaji hodne spokojene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 Pripominam nabidku kotat (zbejvaj tri svetly), upresnuji ze to sou kocky a aktualizuji profilovy obrazky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2021 Já jsem jahoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 13. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2021 Já jsem "ajťák" Coffey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 13. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2021 Pripominam nabidku kotat (zbejvaj tri svetly), upresnuji ze to sou kocky a aktualizuji profilovy obrazky:)[/url] Ježíši ten nasránek (druhá zleva) je boží. Zkusím přesvědčit švagrovou že zas potřebuje kočku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 18. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2021 Tak to je ovšem pan baron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se