kuncák7 Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Klotzman- jojo,paradni,na to jsem vzpominal taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Znovuposlech OST z filmu Lady in the Water od J.N. Howarda. Pure bliss. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Dnesni tridni schuzka- neter maturitni rocnik. Pripadal jsem si,ze se mluvi o nekom jinem. Jen sama chvala. Kdyz s ni mluvim doma,tak bych nejradsi pouzil hned nasili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Dnesni tridni schuzka- neter maturitni rocnik. Pripadal jsem si,ze se mluvi o nekom jinem. Jen sama chvala. Kdyz s ni mluvim doma,tak bych nejradsi pouzil hned nasili.To mate jak u Hujeru, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 To mate jak u Hujeru, ne?Skoro jo, já si tak skoro připadal. Ale bylo to příjemný, jel jsem tam s tím, že zas večer budu muset doma zvýšit hlas a dojel jsem skoro slavnostně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 Synátor má doma kolikrát taky chování na zabití a ve škole ho chválí. To tak máš. Ale poslouchá se to příjemně, to zase jo:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 Včerejší koncert DubFXbylo to fajne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 Prcek c. II dneska vecer hodil čelo na hranu stolu pri kraveni na gauci. Rozsekly celo, dira jak do p....., viditelna lebka. Krve jak z vola.Potesilo me, ze v Koline na ambulanci jsme necekali ani 20 minut a sli na rtg a siti (2 stehy). Dal to statecne, i kdyz jsme na nem lezeli ctyri . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 Prcek c. II dneska vecer hodil čelo na hranu stolu pri kraveni na gauci. Rozsekly celo, dira jak do p....., viditelna lebka. Krve jak z vola.Potesilo me, ze v Koline na ambulanci jsme necekali ani 20 minut a sli na rtg a siti (2 stehy). Dal to statecne, i kdyz jsme na nem lezeli ctyri .To je super.. je vidět, že k dětem se chovají slušnějc než k dospělejm. Dcera (tehdy 3Y) si rozsekla bradu na 2 stehy a taky to bylo raz-dva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 Ty decka jsou jak bez rozumu. Nekdy to jsou hodne sokove chvilky. Tak hlavne ze je uz ok! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 Kriste pane, tak hlavně že to dobře dopadlo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 (upraveno) Tak ono to vypadalo hruzostrasne. Zena panikarila, volala rychlou, ta nastesti nebyla volna (nejdriv za 40 min), takze jsem dostal vynadano, jak jsem prehnane v klidu, a pak jsme vyrazili po ose sami. Uz kdyz jsme ho davali do auta, rana byla prakticky sucha. Ta rychla by byla bejvala zbytecna - rval, byl pri vedomi, reagoval, neblil. Mno, vsechno dobre dopadlo, ted si dem dat panaka . Zcela uprimne jsem moc v klidu nebyl, ale aspon nekdo z nas musel bejt v rozumnym racionalnim stavu. Fotka obsahuje nehezky element, vsem pohorsenym se omlouvam . Upraveno 8. října 2015 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 Ty vole, dobrej indián, to by jsi se ve mě krve nedořezal. Mladýmu jsem nedávno zabouchl prst do dveří, nestalo se nic a normálně jsem koktal chvili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 To je soda. Panák nutný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 Tvl me je z toho blbe jen kdyz vidim tu fotku:-( Tak aspon,ze to dopadlo dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 Teda takhle otevřenej jsem nebyl ani na chirurgii, když mi vyřezávali fistuli z ucha Hlavně že to nešlo hlouběji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 hlavně že je ok...;-) naše malá má taky na jednom místě na hlavě magnet. Když už se flákne do hlavy, tak pořád do jednoho místa. Na to, že jí jsou 3,5roku, tak už toho měla taky až až...pád ze schodů, přímej náraz do rohu zdi atp...to člověku opravdu pak zatrne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 Mladej si vytvořil třetí oko co? Slušný. Hlavně že to je už v poho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 Bude mít sexy tvrďáckou jizvu Můj syn ji má na čele od 2 let, kdy naběhl hlavu na hranu stěny v předsíni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 Co jizvy, ty se děckám v tomhle věku hojí dobře (samozřejmě taky KFLovým držím pěsti, ať je to bez komplikací) - horší až se s tou brutální fotkou bude chtít synátor všem chlubit, to jsou pak i u nás oba rodiče hned jednou nohou v kriminále. Ale upřímně, nebyli jsme v tomhle věku lepší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky