Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Prcek c. II dneska vecer hodil čelo na hranu stolu pri kraveni na gauci. Rozsekly celo, dira jak do p....., viditelna lebka. Krve jak z vola.

Potesilo me, ze v Koline na ambulanci jsme necekali ani 20 minut a sli na rtg a siti (2 stehy). Dal to statecne, i kdyz jsme na nem lezeli ctyri :).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prcek c. II dneska vecer hodil čelo na hranu stolu pri kraveni na gauci. Rozsekly celo, dira jak do p....., viditelna lebka. Krve jak z vola.

Potesilo me, ze v Koline na ambulanci jsme necekali ani 20 minut a sli na rtg a siti (2 stehy). Dal to statecne, i kdyz jsme na nem lezeli ctyri :).

To je super.. je vidět, že k dětem se chovají slušnějc než k dospělejm. Dcera (tehdy 3Y) si rozsekla bradu na 2 stehy a taky to bylo raz-dva... 

Odkaz ke komentáři

Tak ono to vypadalo hruzostrasne. Zena panikarila, volala rychlou, ta nastesti nebyla volna (nejdriv za 40 min), takze jsem dostal vynadano, jak jsem prehnane v klidu, a pak jsme vyrazili po ose sami. Uz kdyz jsme ho davali do auta, rana byla prakticky sucha. Ta rychla by byla bejvala zbytecna - rval, byl pri vedomi, reagoval, neblil. Mno, vsechno dobre dopadlo, ted si dem dat panaka :).

Zcela uprimne jsem moc v klidu nebyl, ale aspon nekdo z nas musel bejt v rozumnym racionalnim stavu.

Fotka obsahuje nehezky element, vsem pohorsenym se omlouvam :).

post-6759-0-88442100-1444335376_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

hlavně že je ok...;-) naše malá má taky na jednom místě na hlavě magnet. Když už se flákne do hlavy, tak pořád do jednoho místa. Na to, že jí jsou 3,5roku, tak už toho měla taky až až...pád ze schodů, přímej náraz do rohu zdi atp...to člověku opravdu pak zatrne...

Odkaz ke komentáři

Co jizvy, ty se děckám v tomhle věku hojí dobře (samozřejmě taky KFLovým držím pěsti, ať je to bez komplikací) - horší až se s tou brutální fotkou bude chtít synátor všem chlubit, to jsou pak i u nás oba rodiče hned jednou nohou v kriminále. Ale upřímně, nebyli jsme v tomhle věku lepší...  :cool02:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...