Návštěvník Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2016 A teď druhá [emoji1]. Na 92 metrů na green. Vono to pujde
Hasňa Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2016 (upraveno) Paráda. To jsou krásné pocity. Hned další rána do kedluben nebo double par na další jamce bývá sice zase okamžitá lekce pokory, ale ty momenty, kdy to sedne, jsou omamné. Upraveno 24. dubna 2016 uživatelem Hasňa
travex Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2016 18 holes in one day and I still find time for golf
utrejch Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2016 On pak staci trojpat z toho metru a pul :-D
Návštěvník Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2016 Vysvitlo slunko, já si větrným počasí dal jednu plzničku, jsem na hřišti sám a jen ptáci řvou okolo. Mám už trochu hlad, ale obejdu ještě devítku, doma si udělám nějakou dobrou omeletu, mám tam domácí vajíčka a pujdu si lehnout a budu se válet u bedny. Do Pardubic a do práce pojedu až zítra ráno. Život je krásný :-)
Návštěvník Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2016 On pak staci trojpat z toho metru a pul :-DJj, taky se uz dneska zadarilo :-)))
M10 Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2016 Liberec.... (ovšem horší je, že Jandač nikdy nic nevyhrál a nikdy nevyhraje ,a to je spíš do co mě naštvalo, protože to je nový "trenér" repre... no co už )
Honza.manta Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2016 Honza.mantaDíkec za tip, tramp asi nikdy nebudu[emoji4]. Já v sobě nemám tu jejich víru. Ale jejich historie, revolta proti společnosti, třeba i účast v protifašistickém odboji atd. to mě zajímá pokaždý, když se okolo toho tématu ometu Tramp se dneska už moc nenosí. Mám to v sobě z dob komunistů, kdy všechno bylo jinak, ale stejně si párkrát za rok prostě vyjedu ven a jsem někde, kde je klid a pohoda a nic z tohohle světa tam nedosáhne a je to krásné.A ta kniha je skvělá i jen jako kniha a navíc toho mnoho říká o trampingu.
Xenomorfus Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2016 Ja vandruju pres 25-let, v lete v zime...A pokud budu trochu dychat a trochu klouby dovoli, budu az do smrti :-).
kuncák7 Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2016 Ja vandruju pres 25-let, v lete v zime...A pokud budu trochu dychat a trochu klouby dovoli, budu az do smrti :-).Taky tak,ale letos jsem to na zimu uz musel trochu omezit ( tem kloubum bivak ve snehu moc neprospiva ).
Jeremy Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2016 Manželka se dneska dokvalifikovala. Zbroják. Mám radost, že u opravný praktický si na ní nezased nějakej zakomplexovanej matěj.
Návštěvník Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2016 Konečně se mi podařilo sehnat samuraje. Trochu mě štvete s těma fotkama z golfu, já se na něj tento rok ještě nedostal. Zase jsem si najezdil v dubnu přes 1k na kole a člověk nemůže mít všechno
odjinud Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Myslíš přes 1km? To už i já jsem dal víc... :-) Konečně se mi podařilo sehnat samuraje. Trochu mě štvete s těma fotkama z golfu, já se na něj tento rok ještě nedostal. Zase jsem si najezdil v dubnu přes 1k na kole a člověk nemůže mít všechno
Doporučené příspěvky