African Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Odesláno 24. října 2017 Doktor mi sdělil že můj poškozený sluchově rovnovážný nerv se výrazně zlepšil. Trochu jsem to očekával protože lépe slyším a už se nemotám :-) Když zamakáme, dáme ho do původního a zamakat znamená nic nedělat, a být v klidu další měsíc. To mě zabije.....
Petr72 Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Odesláno 24. října 2017 Afri držím palce mám podobnú skúsenosť s vertigom nie je to nič prijemne a mesiac v klude je napohodu
African Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Odesláno 24. října 2017 Afri držím palce mám podobnú skúsenosť s vertigom nie je to nič prijemne a mesiac v klude je napohoduDěkuji, nejhorší je taková ta psychická nejistota, kdy ti doktoři furt říkají, může to být na celý život. Čtyřicítka na krku a už to začíná :-)
Návštěvník qoyi Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Odesláno 24. října 2017 African, to je hustý, jaký to bylo? Sem si o tom něco našel a když jsem si přečetl ty rizika tak mě přešla potřeba si to pořídit domů. Ohledně toho nervu, nechceš to trochu rozepsat? Celkem mě to zajímá ... jak se ti ovládalo auto třeba? Nebo problém byl jen za chůze? A řekl si doktorovi, žes nedávno ještě trhal pařez ze země?
sery.vlk Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Odesláno 25. října 2017 Afri, racionální přístup: omez příjem alkoholu (neboli: nechlastej , měsíc vydrž úplně bez - dej játrům odpočinout), zaplať si injekční kúru vit. B12 ad. (např. Milgamma N) a ber něco na podporu jater.
sibirnaya Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Odesláno 25. října 2017 Afri, racionální přístup: omez příjem alkoholu (neboli: nechlastej , měsíc vydrž úplně bez - dej játrům odpočinout), zaplať si injekční kúru vit. B12 ad. (např. Milgamma N) a ber něco na podporu jater.African bez chlastu mesic nevydrzi, to uz tu jednou bylo a skoncilo to fiaskem
African Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Odesláno 25. října 2017 Vy máte nápady, Sibiř má recht :-) Chlastat přestanu až budou zlobit játra, na hluchotu bohatě stačí že jsem zrušil Nicka Cave :-(
roura74 Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Odesláno 25. října 2017 Vy máte nápady, Sibiř má recht :-) Chlastat přestanu až budou zlobit játra, na hluchotu bohatě stačí že jsem zrušil Nicka Cave :-(Kdyby si byl blízko reprákům, tak by ti to třeba to ucho pěkně rozvibrovalo. Za pokus by to stálo. ;-) Ale supr, že se to lepší.
mAra_ Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Odesláno 26. října 2017 První oficiální kopnutí do země. Dělá se protlak pod cestou a dneska bude přípojka... Taková první vlaštovka... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Odesláno 26. října 2017 Ten bagřík by se mi sakra hodil Jinak super a přeji pevné nervy ....
velda Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Odesláno 26. října 2017 Ten bagřík by se mi sakra hodil Jinak super a přeji pevné nervy ....A to ani neslyšíš tikat hodinky ?
mAra_ Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Odesláno 26. října 2017 (upraveno) Ten bagřík by se mi sakra hodil Jinak super a přeji pevné nervy ....No nervy... Největší byly zatím se získáním povolení (a to ještě není úplně upeceno). Pořád si říkám, že už bude jenom líp :-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. října 2017 uživatelem mAra_
horal Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Odesláno 26. října 2017 Na samotě u lesa, ať se daří a dlouho to netrvá :-)
Petr72 Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Odesláno 26. října 2017 Apocalyptica Koncert dnes večer Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mAra_ Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Odesláno 27. října 2017 Tak to všechno zvladni. Opozdene příchody na pivo jsou nežádoucí :-)
Horhe Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Odesláno 27. října 2017 No ve čtyři už musím být zpátky v Liberci na střelnici. Teď jsem přijel do Jihlavy.
Happycz Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Odesláno 27. října 2017 (upraveno) Tohle mám naproti dveřím do pokoje.Nádhera. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. října 2017 uživatelem Happycz
Doporučené příspěvky