ivan_989 Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Odesláno 24. května 2018 Stavba domu je dobrodrustvi, ktere neni pro kazdeho, o tom zadna. Som si tym presiel, totalne bez pripravy, secko som sa ucil za jazdy aby som bol aspon krok dopredu pred profesistami a robosmi. Nech to aspon akotak ustrazim. O papierovackach, inzsietach a vybavovackach ani nehovorim. Ale fakt to aj stavat a sefovat stavbapartii, tak to uz je ina liga..ci skor iny sport.
Maxmillian Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Odesláno 24. května 2018 Dost me dneska potesila vymena brzdovych desticek... Uz to ku*va nepiska!
zceyee Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Odesláno 24. května 2018 Maxmillian: to stejne minuly tyden, spolu s kotoucema pac to piskalo az moc dlouho.
Tom4 Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Odesláno 24. května 2018 Manželky maminka zůstává na návštěvě od středy nikoliv do soboty, ale až do úterý. Skvělý.
bohus76 Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Odesláno 24. května 2018 Asi špatné vlákno ne ? Jak říká kamarád,maminko Vy jste tu dlouho nebyla,ale kafe si dáte ne ? :-)
leebauer Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Odesláno 24. května 2018 Manželky maminka zůstává na návštěvě od středy nikoliv do soboty, ale až do úterý.Skvělý.A to tě potěšilo ? Nebo ?
Tom4 Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Odesláno 24. května 2018 (upraveno) Já sem tak šťastný jak jen chronomagor jehož žena občas leze na fórum může být. Ano, oba posty jsou silně zavánějící sarkasmem Upraveno 24. května 2018 uživatelem Tom4
Maxel Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Odesláno 24. května 2018 (upraveno) Zabloudim vomylem na sponzorovaný autosalon na primě a je tam nějaká (nová?) babizna. A docela dobrá ciwe, na to jak ten zbytek stojí za starou belu! Edit: tak dobrý, sme doma - Suzuki s litrovym benálem za 95%, oukej. Upraveno 24. května 2018 uživatelem Maxel
Petr.S Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Odesláno 24. května 2018 Od té doby, co je to reklamní pořad na čapí hnízdo, nesnesu na ten pořad ani upoutávku...
zceyee Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Odesláno 24. května 2018 (upraveno) No jsme ve vlákně,co nás potěšilo, takže mám zabalený batoh a sólo pánská jízda valím do neděle na hory Tohle mam taky rád. Já teď dal 3 dny s mladou (Alpy, )a bylo to o ničem. Kam přesně jedeš? Upraveno 24. května 2018 uživatelem zceyee
spineshank Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Odesláno 25. května 2018 Tohle mam taky rád. Já teď dal 3 dny s mladou (Alpy, )a bylo to o ničem. Kam přesně jedeš?jak to?oba jste nedosáhli vrcholu společně? .....DDD
African Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Odesláno 25. května 2018 Tohle mam taky rád. Já teď dal 3 dny s mladou (Alpy, )a bylo to o ničem. Kam přesně jedeš? Proč, nevyšlo Vám počasí? http://www.benecko.info/uvod/?gclid=EAIaIQobChMIsOjY56Kg2wIVibTtCh0YEArTEAAYASAAEgJEUvD_BwE Pro kluka ideální, málo lidí, halda vyžití
zceyee Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Odesláno 25. května 2018 Pocasi dobry, teda parkrat sprchlo ale jinak super. Dvojnasobna utrata = polovicni zabava. Celkove sem si prisel spis jak oslicek pokazdy kdyz jsem nekde platil, prijedem domu a druhy den ze se se mnou rozchazi ze pry jeden vylet po tom vsem nepomuze (zas, uz to ani neberu vazne, ted zmizla k rodicum). Horsi je ze mame rocniho kluka, to me sere uplne nejvic. Ona je takovy pohodlny typ co by nejradsi nic nedelal, sedel na zahrade s cigarkem v puse kolem kamosek a nemyl ani nadobi, dite je prostredek vydirani typu "jestli se ti to nelibi, my se odstehujem". Takze me to zas tolik nesere, jen ten malej no. Priste (uz mam naplanovane i kdy) jedu do Alp sam, to si clovek aspoň odpočine. Jo, vim, špatný vlákno. Co mě dnes potěšilo, hmm. Včera jsem si nechal v Plzni ozonem vyčistit klimatizaci za 2 stovky a ještě jsem dostal přednášku o všem na co jsem se zeptal, to mi udělalo velkou radost, už to nesmrdí.
Kapo Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Odesláno 25. května 2018 Dobrá horolezkyně dosáhne vrcholu již v základním táboře.
African Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Odesláno 25. května 2018 Pocasi dobry, teda parkrat sprchlo ale jinak super. Dvojnasobna utrata = polovicni zabava. Celkove sem si prisel spis jak oslicek pokazdy kdyz jsem nekde platil, prijedem domu a druhy den ze se se mnou rozchazi ze pry jeden vylet po tom vsem nepomuze (zas, uz to ani neberu vazne, ted zmizla k rodicum). Horsi je ze mame rocniho kluka, to me sere uplne nejvic. Ona je takovy pohodlny typ co by nejradsi nic nedelal, sedel na zahrade s cigarkem v puse kolem kamosek a nemyl ani nadobi, dite je prostredek vydirani typu "jestli se ti to nelibi, my se odstehujem". Takze me to zas tolik nesere, jen ten malej no. Priste (uz mam naplanovane i kdy) jedu do Alp sam, to si clovek aspoň odpočine.Ajajaj, no snad to u Vás dobře dopadne, už jak píšeš jenom kvůli tomu prckovi.
pebe Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Odesláno 25. května 2018 Osobně si myslím, že pokud ženská vyhrožuje a odchází už takhle brzy, tak ať raději odejde nadobro. Ono vyrůstat v nefunkční rodině nebo v rozvedené, to je ve výsledku úplně jedno. A akorát "obětuješ" život něčemu, co tě bude štvát a budeš z toho mít akorát nervy. Nestojí to za to.
zceyee Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Odesláno 25. května 2018 pebe, souhlasim, jenze to sou prave ty veci co se strasne snadno reknou a strasne blbe delaji.
pebe Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Odesláno 25. května 2018 pebe, souhlasim, jenze to sou prave ty veci co se strasne snadno reknou a strasne blbe delaji. Znám to z vlastní zkušenosti. A i když jsem napodruhé odešel definitivně, stejně ti to zbyde v hlavě na celý život, jestli by nebylo lepší se hecnout a nezkusit to znovu. Ale nebylo. On se člověk zase až tak nemění a když to provede jednou, podruhé, udělá to i potřetí.Ale já nenavádím, jen mi to Afrikovo "kvůli tomu prckovi" přišlo strašně nespravedlivé
spineshank Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Odesláno 25. května 2018 Pocasi dobry, teda parkrat sprchlo ale jinak super. Dvojnasobna utrata = polovicni zabava. Celkove sem si prisel spis jak oslicek pokazdy kdyz jsem nekde platil, prijedem domu a druhy den ze se se mnou rozchazi ze pry jeden vylet po tom vsem nepomuze (zas, uz to ani neberu vazne, ted zmizla k rodicum). Horsi je ze mame rocniho kluka, to me sere uplne nejvic. Ona je takovy pohodlny typ co by nejradsi nic nedelal, sedel na zahrade s cigarkem v puse kolem kamosek a nemyl ani nadobi, dite je prostredek vydirani typu "jestli se ti to nelibi, my se odstehujem". Takze me to zas tolik nesere, jen ten malej no. Priste (uz mam naplanovane i kdy) jedu do Alp sam, to si clovek aspoň odpočine. Jo, vim, špatný vlákno. Co mě dnes potěšilo, hmm. Včera jsem si nechal v Plzni ozonem vyčistit klimatizaci za 2 stovky a ještě jsem dostal přednášku o všem na co jsem se zeptal, to mi udělalo velkou radost, už to nesmrdí. řekni Kuncákovi ... on jí to vysvětlí jak se nemá chovat a řádně jí to spočítá
Doporučené příspěvky