Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Stavba domu je dobrodrustvi, ktere neni pro kazdeho, o tom zadna. 

Som si tym presiel, totalne bez pripravy, secko som sa ucil za jazdy aby som bol aspon krok dopredu pred profesistami a robosmi. Nech to aspon akotak ustrazim. O papierovackach, inzsietach a vybavovackach ani nehovorim. Ale fakt to aj stavat a sefovat stavbapartii, tak to uz je ina liga..ci skor iny sport.
Odesláno

Manželky maminka zůstává na návštěvě od středy nikoliv do soboty, ale až do úterý.

Skvělý.

A to tě potěšilo ?  Nebo ?

Odesláno (upraveno)

Já sem tak šťastný jak jen chronomagor jehož žena občas leze na fórum může být.

Ano, oba posty jsou silně zavánějící sarkasmem :D

Upraveno uživatelem Tom4
Odesláno (upraveno)

Zabloudim vomylem na sponzorovaný autosalon na primě a je tam nějaká (nová?) babizna. A docela dobrá ciwe, na to jak ten zbytek stojí za starou belu!

Edit: tak dobrý, sme doma - Suzuki s litrovym benálem za 95%, oukej.

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno (upraveno)

No jsme ve vlákně,co nás potěšilo, takže mám zabalený batoh a sólo pánská jízda valím do neděle na hory :clap:

Tohle mam taky rád. Já teď dal 3 dny s mladou (Alpy, )a bylo to o ničem. Kam přesně jedeš?

Upraveno uživatelem zceyee
Odesláno

Tohle mam taky rád. Já teď dal 3 dny s mladou (Alpy, )a bylo to o ničem. Kam přesně jedeš?

jak to?oba jste nedosáhli vrcholu společně? .....DDD
Odesláno

Pocasi dobry, teda parkrat sprchlo ale jinak super. Dvojnasobna utrata = polovicni zabava. Celkove sem si prisel spis jak oslicek pokazdy kdyz jsem nekde platil, prijedem domu a druhy den ze se se mnou rozchazi ze pry jeden vylet po tom vsem nepomuze (zas, uz to ani neberu vazne, ted zmizla k rodicum). Horsi je ze mame rocniho kluka, to me sere uplne nejvic. Ona je takovy pohodlny typ co by nejradsi nic nedelal, sedel na zahrade s cigarkem v puse kolem kamosek a nemyl ani nadobi, dite je prostredek vydirani typu "jestli se ti to nelibi, my se odstehujem". Takze me to zas tolik nesere, jen ten malej no. Priste (uz mam naplanovane i kdy) jedu do Alp sam, to si clovek aspoň odpočine.

Jo, vim, špatný vlákno. Co mě dnes potěšilo, hmm. Včera jsem si nechal v Plzni ozonem vyčistit klimatizaci za 2 stovky a ještě jsem dostal přednášku o všem na co jsem se zeptal, to mi udělalo velkou radost, už to nesmrdí. :)

Odesláno

Pocasi dobry, teda parkrat sprchlo ale jinak super. Dvojnasobna utrata = polovicni zabava. Celkove sem si prisel spis jak oslicek pokazdy kdyz jsem nekde platil, prijedem domu a druhy den ze se se mnou rozchazi ze pry jeden vylet po tom vsem nepomuze (zas, uz to ani neberu vazne, ted zmizla k rodicum). Horsi je ze mame rocniho kluka, to me sere uplne nejvic. Ona je takovy pohodlny typ co by nejradsi nic nedelal, sedel na zahrade s cigarkem v puse kolem kamosek a nemyl ani nadobi, dite je prostredek vydirani typu "jestli se ti to nelibi, my se odstehujem". Takze me to zas tolik nesere, jen ten malej no. Priste (uz mam naplanovane i kdy) jedu do Alp sam, to si clovek aspoň odpočine.

Ajajaj, no snad to u Vás dobře dopadne, už jak píšeš jenom kvůli tomu prckovi.

Odesláno

Osobně si myslím, že pokud ženská vyhrožuje a odchází už takhle brzy, tak ať raději odejde nadobro. Ono vyrůstat v nefunkční rodině  nebo v rozvedené, to je ve výsledku úplně jedno. A akorát "obětuješ" život něčemu, co tě bude štvát a budeš z toho mít akorát nervy. Nestojí to za to.

Odesláno

pebe, souhlasim, jenze to sou prave ty veci co se strasne snadno reknou a strasne blbe delaji.

Znám to z vlastní zkušenosti. A i když jsem napodruhé odešel definitivně, stejně ti to zbyde v hlavě na celý život, jestli by nebylo lepší se hecnout a nezkusit to znovu. Ale nebylo. On se člověk zase až tak nemění a když to provede jednou, podruhé, udělá to i potřetí.

Ale já nenavádím, jen mi to Afrikovo "kvůli tomu prckovi" přišlo strašně nespravedlivé

Odesláno

Jo, vim, špatný vlákno. Co mě dnes potěšilo, hmm. Včera jsem si nechal v Plzni ozonem vyčistit klimatizaci za 2 stovky a ještě jsem dostal přednášku o všem na co jsem se zeptal, to mi udělalo velkou radost, už to nesmrdí. :)

řekni Kuncákovi ... :D on jí to vysvětlí jak se nemá chovat a řádně jí to spočítá

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...