NIGHTinGALE Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 (upraveno) Tenhle dub je mořenej tmavě, přesně dle mých představ.Kuklová už je nějaká vyžilá, ta podle mých představ není. Jóóó, kde ty časy Playgirls jsou Upraveno 14. února 2011 uživatelem NIGHTinGALE
mechano Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 Fujtajbl, jděte s těma pavoukama už do... vlákna k tomu určenému. Jo? Ve vlákně zavládla anarchie, nebo arachnofilie?
pavel67 Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Odesláno 15. února 2011 (upraveno) Dneska mám deprézu, ale jak jsem se podíval za baráček a viděl svoji pozdně podzimní aktivitu, tak se mi zase rozjasnilo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. února 2011 uživatelem pavel67
Diamondking Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Odesláno 15. února 2011 Ty wolle, to je paráááááda..jsi šikula
Chorche Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Odesláno 15. února 2011 Mě dnes potěšilo, že už zase můžu koukat na Ligu Mistrů
ricous Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Odesláno 15. února 2011 Mě dnes potěšilo, že už zase můžu koukat na Ligu Mistrů Potěšili mě "londýnští Kohouti", kterým fandím už od mala. Sice ten konec na San Siru byl infarktovej, ale povedlo se. Koho mi ten Gatusso připomíná, z našich hráčů v rudém dresu...?
obchodnik-o3 Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Odesláno 15. února 2011 no ja som to premeskal,ale ten vysledok ma tiez potesil...
Chorche Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Odesláno 15. února 2011 Potěšili mě "londýnští Kohouti", kterým fandím už od mala. Sice ten konec na San Siru byl infarktovej, ale povedlo se. Koho mi ten Gatusso připomíná, z našich hráčů v rudém dresu...? Gatussa mám rád, je to srdcař, ale dneska mu ty saze bouchly moc, doufám, že vysolí pár zápasů stop, aby se uklidnil. Spurs jsou velmi sympatický tým a letos jim dost přeju, jak v PL tak LM. Navíc vyhráli imho zaslouženě. Čekal jsem dnes od těch dvou zápasů víc, ale je to klasika, vyřazovací boje jsou vždycky svázány taktikou. Uvidíme, co zítra Barca s Arsenalem
miccalek Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Odesláno 16. února 2011 Mě velice potěšila práce zdejších modů Milise a Jaye. Kluci jsou ochotní, šikovní a rychlí.
KFL Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Odesláno 16. února 2011 (upraveno) Dneska mám deprézu, ale jak jsem se podíval za baráček a viděl svoji pozdně podzimní aktivitu, tak se mi zase rozjasnilo. Tyhle gabiony mám rád .. nejradši bych si tim obehnal celou zahradu . edit: mělo tu být něco víc, ale už jsem info našel Upraveno 16. února 2011 uživatelem KFL
Bert Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Odesláno 16. února 2011 Dneska mám deprézu, ale jak jsem se podíval za baráček a viděl svoji pozdně podzimní aktivitu, tak se mi zase rozjasnilo. Vida šikulu, jak hezky vyskládal gabiónek :-)
Dantechno Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Odesláno 17. února 2011 Jsem potesen vcerejsim krasnym fotbalem a navic muj Arsenalek vyhral... Muz zapasu podle me Wilshire.
Saturnax Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Odesláno 17. února 2011 Dnes ma potesilo toto video: Trochu kultury v nakupnom centre...
organic Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Odesláno 17. února 2011 (upraveno) Me dneska potesilo, ze konecne dorazily hodinky, co jsem pred mesicem prodal, na Filipiny. Ceska posta avizovala doruceni za 10-12 dni, coz by asi i byla pravda, ale valely se nekde ve filipinskem skladu od 25. ledna. Kupujici byl nervni, protoze zaplatil pres tisic dolaru predem a chtel po me zasilku deklarovat jako USD50 sample. Ale nastesti to ma happy end. On je stastny, hodinky se mu libi, ja jsem stastny, ze jsem pokoril dalsi postovni metu. Ou happy day Edit: A pristi prispevek bude cislo 1000. Ten si musim nechat na neco zasadniho, treba Rolexy v chlubirne? Ale to je tady v posledni dobe docela masovka se mi zda Upraveno 17. února 2011 uživatelem organic
miccalek Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Odesláno 17. února 2011 Kupujici byl nervni, protoze zaplatil pres tisic dolaru predem a chtel po me zasilku deklarovat jako USD50 sample. Doufám, žes tu zásilku skutečně na těch 50 dolarů nepodcenil. Já bych se třásl hrůzou a modlil ke všem svatým, aby se neztratila.
sect Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Odesláno 18. února 2011 Jestli je to politika, prosím moderátora o smazání, ale fakt mně TAKOVÝ přístup ředitele potěšil jako už dlouho nic jiného a doufám, že to nebude vyjímka.....
African Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Odesláno 18. února 2011 Mě moc potěšil telefonát s Africkým bratrem, který mi sdělil, že máme na Leden 2012 zamluvený plnohodnotný týden v Krugerově národním parku Tento park se stal velmi oblíbeným a pokud nemáte zamluveno rok dopředu, tak jste bez šance, myslím tedy plný týden a cenově dostupné pro smrtelníka" Je to tedy až za rok, ale všichni víme jak krásně plyne čas a určitě se je na co těšit, asi se dnes ožeru Fotky jsem zmenšil, ale počítač hlásil problém, tak se omlouvám, pokud jsou velké" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jakubisko Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Odesláno 18. února 2011 To, že jsem měl dnes ráno podivné nutkání zavolat babičce. Když mi telefon nevzala, jel jsem se za ní podívat. Přišla mi, trochu vyklepaná, otevřít s obkladem na ruce, že se před chvíli pořezala o dveře. Tak jsem u ní strávil asi půl hodiny, ošetřil ji a ještě s ní potom dojel nakoupit. Holt vyšší moc prostě funguje.
JakubS Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Odesláno 18. února 2011 Sice to není asi zrovna k smíchu, ale já se opravdu musel smát, když jsem dnes v mostecké nemocnici viděl doktora tmavé pleti (nebyl to spoluobčan) v tričku s nápisem DĚKUJEME, ODCHÁZÍMEHned mě napadlo jak se někam vrací dělat šamana za misku rejže.
Doporučené příspěvky