tommas4 Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Tady; v komunitě kde se na zápěstí běžně nosí dvě kila a více? Mám doma ženskou která muže ráno bez bolesti vstát. Zaplatil bych za to i zlatem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Fakt je, že pěnovou matraci mám za 25 z nějakýho centra spaní, mám ji na svoji váhu a výšku a je super. Ale beru, ze někdo spí na žíních, někdo na kokosu a že možná z hlediska výrobních nákladů jsou dvě kila úlet, nicméně jakožto fanda IWC a Vuittona chápu, že pro fandu spaní to může být přiměřená částka, je to jen o možnostech a prioritách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 (upraveno) Tommas: To určitě muzes. Ale vsadim se, ze je to spis o správne matraci, nebo o jiných problémech, nez postel a na to nepotrebujes postel za 200 tisíc :-) Ale jen můj nazor, nikomu ho nenutim. Upraveno 23. prosince 2015 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Asi jsem úchyl: nejlíp se vyspím na tvrdé posteli, s minimálním polstrováním. Když někde musím spát na pořádné matraci, všelijak se do ní bořím a ráno se cítím jak přeraženej kocour. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 V pohodě. Je to samozřejmě kompletní postel i s matrací. Já si splnil sen a ještě jsme částečně vyřešili zdravotní problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Je to skvelej marketing :-) Postel za 2 kila a víc je úlet :-)a co teprv hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 a co teprv hodinky!Je to uplne stejne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Jinak mne potěšilo, že mne včera večer přes kontakty v telefonu usilovně sháněl nálezce mého mobilu. Ufff - snad to nebyl zase začátek zapomínací série, ten Němec je někdy fakt neodbytnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Ok, tak v rychlosti - nemáme kdovíjaký model, tolik peněz nemám a i na rámovku od H jsem pár letstřádal do prasátka Žena má zdravotní trable se zády a ramenním kloubem (navíc se s tím bojí jít na plastiku kloubu), a tonesedí celý den ani v kanclu ani v autě, takže postel je jedna z variant jak jí ulevit. A je to nejlepší koupěco jsem v životě udělal. Po 3/4 roce používání už nechodí cvičit záda na rehabilitace (chodila 10 let), a - vyspí se.Nejhorší je si tu cenu srovnat v palici, bavíme se o posteli kde základní modely stojí jako nový rolády.Ale ten spánek stojí za každý investovaný halíř. Hele nechápu moc cenu cenu komplet postele za tyhle peníze.Matrace která je dobrá je za 7 litrů, hodně dobrá je za 15 a turbo super je za 25 maximálně.Co stojí zbylých 200 000 Kč ? Kde je přidaná hodnota ve funkčnosti rámu postele za takový nehorázný peníze ? Chápu že paní záda nebolí,ale .......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Hele nechápu moc cenu cenu komplet postele za tyhle peníze.Matrace která je dobrá je za 7 litrů, hodně dobrá je za 15 a turbo super je za 25 maximálně.Co stojí zbylých 200 000 Kč ? Kde je přidaná hodnota ve funkčnosti rámu postele za takový nehorázný peníze ?Chápu že paní záda nebolí,ale ..........Podobna otazka na tomto foru je...usmevna . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 A nechcete teď chvíli třeba rozebírat co já vím, třeba kolik stojí Oktávka? Taky docela vděčný téma, ne? Mě to moc nebaví, jestli mi někdo závidí postel tak by se měl jít léčit. Ale kecám, baví. Akorát jsem už od začátku mohl tvrdit že mám pořádnejboxspring za 500. Jo a bacha na sousedy, v ceně je instalace do ložnice a to chvíli zabere. No a celou dobu je před barákem dodávka polepená tímmodrobílým kárem, to je efekt jako nový Mercedes Mám Vás tu rád kluci, tak peace a kdyby měl někdo doplňující otázky takdo sz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Konecne jedu z prace. Uz se tesim az hodim nohy na stul a usnu u compu :-),tv stale nejde ( zapomel jsem ovladac k setoboxu na chate :-(). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Já myslím, že ta károvaná látka bude za ranec... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 ze jsem dojel v tom chaosu z prace a konecne zacal klid a zacinam osekavat stromek:)) Hezke svatky vsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Vcera Notting Hill, dnes Laska nebeska, takovou davku pohlazeni na dusi ve dvou dnech jsem si ani nezaslouzil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 @Duke650: To víš, jsou tu zas Vánoce. U nás běží v televizi totéž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 u nas to bezi taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Možná budu za divného, ale mně se ty filmy docela líbí. Jasný, sám si je nepustím, ale když jsou v telce, tak na uvolnění nálady fajn a říkejte si co chcete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Já nevidím žádný důvod, proč by se ti ty filmy neměly líbit. Podle mě je fajn se alespoň občas podívat na něco, kde se nevraždí nebo neřeší "zásadní" společenská témata. Já už se dneska kupříkladu dívám výhradně na filmy, které mají šťastný konec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2015 (upraveno) Tak ty řeči o postelích mě zrovna tady na fóru dost překvapují. Člověk v ní tráví cca třetinu života a rozhodně to není věc na pár let. Sice se tu budeme bavit běžně o hodinkách za 200k a nikoho to nepřekvapí, auta si kupovat za 2M (tam to srovnání bolí mnohem víc) a nosit ručně šitý boty za 7k i víc, ale postel v této cenové relaci ani náhodou? To je fakt p...l K cenám - kdo nemá na H, podívá se na slovenský saffron (menší historie, stejné technologie, ale i modernější materiály), jinak doporučuju mrknout na to, jak se ty postele vyrábí a přestanete tu řešit, že máte pěnový matrace za 7k. Já se taky nejlíp vyspím první večer na čundru, ale to nejde srovnávat - protože tam jde hlavně o vzduch a skoro nulový hluk (šum z přírody je spíš plus) a navíc to nadšení, že jsem zase vypadl ven http://www.hastens.com/cs/http://www.saffronbeds.com/cs-CZ https://www.youtube.com/watch?v=KZ_M-d2BV78https://www.stream.cz/zivotvluxusu/835174-postele Tommas4: díky moc, o to srovnání my šlo. Dívám se po těch postelích cca 5 let a hodně mě zajímaly něčí osobní zkušenosti. Pokud finance dovolí, tak bych rád nějakou časem pořídil. Upraveno 24. prosince 2015 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky