exBURN Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Jj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 (upraveno) Jako jsem uchvácen. To zpracování je boží, zvuk ještě lepší a toto je základní řada navíc, takže i cena nebyla špatná na celomasiv Upraveno 24. ledna 2016 uživatelem exBURN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Velmi pěkný kousek,tož ať dobře slouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Biatlon štafeta,parádní Vítková . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Po roce a něco hry na kytaru jsem si pořídil v pátek vysněný akustický kousek od České značky z masivu. :-) ...Tak ta je teda parádní! Ani jsem netušil, že v CZ máme takové machry - gratuluju a ať Ti to hraje! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 exBURN-super kousek,ja mam Furcha uz nekolik let a jsem nadmiru spokojenej.Hlavne na ni hraj a vona se krasne rozehraje a rozzvuci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Jo a jinak me potesilo,ze Doxa si dala moji fotku nejen na instagram,ale i na Facebook Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Jj hraju defakto každej den Sice nic moc neumím ale hrozně mě to baví začal jsem i chodit do ZUŠ. Jsem původně zvažoval Taylor nebo Martin, ale Furch je u nás za výbornou cenu - o 20-30% levnější než v zahraničí a stačilo jej vzít jen ro ruky Navíc továrně osazuje elixiry coz jsou supr struny akorát jsem zvyklý na .011 a teď mám .012 tak už za víkend necítím prsty. Zvuk je ale tak dobrý, že mám strach tam dát 011 co mám doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Konečně nám trochu víc nasněžilo. Aspoň po roce vypálím pavouky v motoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Jako jsem uchvácen. To zpracování je boží, zvuk ještě lepší a toto je základní řada navíc, takže i cena nebyla špatná na celomasiv Krásná, já mám svojí už asi osm let a jsem moc spokojenej. A strun se neboj, já jsem natáhl 11 Elixíry a je to úplně v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Prcka propustili ze spitalu, uz jsou se zenou doma . (dehydratace ze strevni virozy) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Jj hraju defakto každej den Sice nic moc neumím ale hrozně mě to baví začal jsem i chodit do ZUŠ. Jsem původně zvažoval Taylor nebo Martin, ale Furch je u nás za výbornou cenu - o 20-30% levnější než v zahraničí a stačilo jej vzít jen ro ruky Navíc továrně osazuje elixiry coz jsou supr struny akorát jsem zvyklý na .011 a teď mám .012 tak už za víkend necítím prsty. Zvuk je ale tak dobrý, že mám strach tam dát 011 co mám doma.11 tam nedavej,to by bylo slaby.Zvyknes si a priste tam prdnes 13:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Přeštická kotleta s kroupami na našem pivu..... v Lokale nad Stromovkou.... ten kuchar podle me podepsal smlouvu s dablem vlastni krvi, protoze proste neni mozny, aby normalni smrtelnik uvaril neco tak neskutecne dobryho..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Jj hraju defakto každej den Sice nic moc neumím ale hrozně mě to baví začal jsem i chodit do ZUŠ.Jsem původně zvažoval Taylor nebo Martin, ale Furch je u nás za výbornou cenu - o 20-30% levnější než v zahraničí a stačilo jej vzít jen ro ruky Navíc továrně osazuje elixiry coz jsou supr struny akorát jsem zvyklý na .011 a teď mám .012 tak už za víkend necítím prsty. Zvuk je ale tak dobrý, že mám strach tam dát 011 co mám doma.Paráda, co hraješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Prcka propustili ze spitalu, uz jsou se zenou doma . (dehydratace ze strevni virozy)supr ..ale musela to byt divocina co... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chobot Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 (upraveno) jen k těm kytarám, kdyby někdo náhodou, Alternativní české řešení. Mě to radost neudělá, ale otci ano. Jestli jsem něco porušil (reklama a tak), omlouvám se, zbanánujte mě :-) https://www.facebook.com/MiroslavParezVainar/ Upraveno 24. ledna 2016 uživatelem Chobot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 supr ..ale musela to byt divocina co...Vlastne ani moc ne. Ladovali jsme ho vodou a cajem, lital jen parkrat, a presto po 2 dnech zacal bejt ospalej a tupej, az zena nevydrzela a jela do spitalu. No a tam mu doktorka chytla za kuzi na brise, podivala se na nej a zustali tam. Nastesti jen 3 dny. Musim ale pochvalit spital v Koline - vsechno bezvadny, personal, vybaveni, komfort. A navic ani zena nic neplatila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 jen k těm kytarám, kdyby někdo náhodou, Alternativní české řešení. Mě to radost neudělá, ale otci ano. Jestli jsem něco porušil (reklama a tak), omlouvám se, zbanánujte mě :-) https://www.facebook.com/MiroslavParezVainar/jako luxusní, moc se mi líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Derby v primem prenosu prave ted Hradec Kralove versus Pernikov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Derby v primem prenosu prave ted Hradec Kralove versus Pernikov.Kradec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky