tano Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Pridavam se ke gratulantum!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Blahopřeju, ať se jí na světě líbí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Gratuluju, at ti roste! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Dakujem chlapi, este stale sa z toho neviem spamatat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Velká gratulace taťko :-) Já přemýšlím o třetím....dělám si prdel, chi chi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Gratulace..super pocit když se ti narodí prcek..jen si to užívej. .to je to za co stojí žít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Eskimak- velká gratulace, at to roste, je to zdravé a přináší jen radost.Těší mě, že jsem objednán ke svému fotografovi s hodinkama , bude to zas paráda pokec a skvělé fotky na obzoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Dnes (teda vcera) sa mi narodila dcera. Tomu pocitu sa nic ine nevyrovna.ummmm, co třeba narození syna? gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Ted sem si uvedomil ze je 5 hodin a je este svetlo. To je paradni pocit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Ted sem si uvedomil ze je 5 hodin a je este svetlo. To je paradni pocitvono Tě to přejde, až ho zase převexlujou................ Ale fakt je, že už to začíná být veselejší.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Ale po změně času bude vidět do dýl Jen ráno se bude zas chvíli vstávat do tmy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Ráno to neva,vstávám většinou kolem osmé . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 ummmm, co třeba narození syna? gratulaceNeviem posudit, este som neskusil .A dakujem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Dnes (teda vcera) sa mi narodila dcera. Tomu pocitu sa nic ine nevyrovna.tak velká gratulace - mě přijde že se mi narodila dcera před chvilkou a ono už jí bude 12 let - letí to jako voda. Každopádně si to užívejte a já si jdu dát na zdraví novorozence panáka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 ...náladu mi zvedlo, že jsem zase vyhrál nad UPC... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 Malého párty, povedlo se, teď tady sedí úplně hotovej a kouká jak blůma :-) Kurňa ale letí to sakra, nedávno jsem tady oslavoval že manželka je v tom a pic, čtyři roky fuč, pak si jednu nedej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 super...nás to ceka v breznu...jo a má peknej dort Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 Pořídil jsem si první koženou bundu. Bohudík za konfekční postavu a vůni kůže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 super...nás to ceka v breznu...jo a má peknej dort Máme obě kousek od sebe co :-) Jo jo, Pat a Mat, jeho největší kamarádi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 malá má čtyři v pondělí:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky