Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Tak mám v sobě asi čtyři panáky a poslouchám rádio na tomto přístroji Sharp GF 5454.... udělalo mi radost ,že jsem ho zdědil, neudělalo mi radost ,že babička odešla.....ale 90 je požehnaný věk a budiž ji země lehká. Je to strojovna někdy z roku 1982-83, babička na ni pouštěla jen koledy. Je to zvláštní, měl jsem ho přislíbené už cca 10let , někdy před 4mi lety mi říkala tak už si ho vem a já ji na to řekl, že né....babi ještě tu s námi budete.....

Tohle je ale moc krásný rádio. Jako kluk jsem po něčem takovém moc toužil, ale měl jsem smůlu. Vždycky zbystřím, když něco takového vidím.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co mě dnes potěšilo: Moje zběsilá jízda Praha - Hradec Králové pro modré Tudor Black Bay. Hučení benzínového pětiválce, ve Spotify playlist Legends of Rock a za zvuků Uprising jsem letěl jak žhavá střela pro mé životní hodinky. 

Oh my God. 

Odkaz ke komentáři

Potěšilo mě, že byť jsem se toho hodně bál, tak jsem tahání stehů z oka přežil a bylo to naprosto bez problémů, zatím to ani nebolí, uvidíme co bude, až naplno odezní anestetikum. Teď ještě za 3 měsíce druhá várka a budu už snad mít klid.

Odkaz ke komentáři

Co ti dělali? Ptám se, že má jít můj tatík na vložení silikonových dioptrických čoček do očí aby nemusel nosit brýle na dálku, ale má odlétat na měsíc do USA, tak neví jestli to nenechat na potom. Doktoři mu ovšem říkají že je to banální zákrok, tak je na rozpacích. Zase by si to bez brýlí lépe užil třeba,

Potěšilo mě, že byť jsem se toho hodně bál, tak jsem tahání stehů z oka přežil a bylo to naprosto bez problémů, zatím to ani nebolí, uvidíme co bude, až naplno odezní anestetikum. Teď ještě za 3 měsíce druhá várka a budu už snad mít klid.

Odkaz ke komentáři

Já byl před rokem na transplantaci rohovky, což je jedna z největších brutalit, co se dělá, teď jsem byl po roce na vytáhnutí prvních stehů a za 3 měsíce jdu ještě na druhé. Dělají se nějak křížove, aby to dobře drželo, takže je jich tam opravdu hodně, cca 25. Vložení čoček by mělo být naprosto bez problémů, byl na tom známý a normálně fungoval po zákroku. V tomto ohledu to mé bylo mnohem horší, 2 měsíce po operaci KO. Tady je třeba video, ale chce to silnější povahu :) 

Odkaz ke komentáři

Nejhorší už mám za sebou, teď už jen druhá várka stehů a budu mít klid. Uff teda po pár hodinách, když to přišlo k sobě to začíná lehce bolet a cítím snad každý steh, ale jde to, to se podá.

Jinak Afri to vložení čoček by mělo být vážně bez problémů, ale asi bych to být ním nechal až po cestě, nikdy nevíš co se může stát a kdyby nedejbože nastaly nějaké problémy a musel cestu třeba i zrušit, tak by ho to asi hodně štvalo, takže pro jistotu...

Odkaz ke komentáři

Tchán si byl pro novou čočku před třemi týdny, ambulantní zákrok, vezl jsem ho pak domů. Za tři dny byl úplně v pohodě. Akorát musel pár dní ještě nosit brýle proti slunci, jinak nic.

Edit: Zákrok trval asi patnáct minut, bolest skoro žádá, maximálně trochu cuknul nohou, ale třeba se zubařem se to nedá prý srovnávat. A to má tchán nízký práh bolesti. Chce to pak dodržovat pooperační péči, kapat pořádně a pravidelně kapky a nesahat si do očí. :) Necelý týden po operaci normálně jezdil v pohodě autem.

Upraveno uživatelem Tittus
Odkaz ke komentáři

Že jdu za hodku domů- dneska konečně. Dnes jsem se dověděl plno zajímavých přezdívek na svou osobu ( indián, Apač s gumičkou, dlouhovlasej inteligent- nic nebylo v dobrém ) a padlo tu dost dotazů i osobních- kdo mě vychovával, jak jsem starej  a podobně. Takže mě těší, že ten pracovní den už končí.

Bells: chlape drž se, a až bude líp, udělej si hodinkové Vánoce :-) 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...