long Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Odesláno 11. března 2016 Děkuji, konečně pořádně prověřím Rolády :-) Co ty nakonec, koupil jsi je nebo jenom testování? Ty máš horolezecký rolády jo ? Hustý ! :-)Užívej si kamaráde a vzpomeň si na nás v Praze a bahně
African Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Odesláno 11. března 2016 Děkuji kluci, málem jsem zapomněl na slivovici, připomněla mi ji manželka, anděl je to :-) Longu, jestli jsou horolezecký se teprva ukáže, je to jejich první akce. A Gustaf, na tebe si tam vzpomenu vždycky když tam sedím a piju ho, ty jsi mi ho tenkrát poradil :-)
Leclerc Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Odesláno 11. března 2016 Slavia má stadion ? Fakt ?Ve Vršovicích, naproti Tescu. Taky jsem si dřív myslel, že je to velkej Mekáč, ale pak mi někdo řekl, že prej je to stadión...
mondeo2 Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Odesláno 11. března 2016 Afri užij si to tam a bacha na ten čerstvý vzduch, bývá dost zákeřnej. Radši vždy použij ochraný faktor P.
mondeo2 Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Odesláno 11. března 2016 Ve Vršovicích, naproti Tescu.Taky jsem si dřív myslel, že je to velkej Mekáč, ale pak mi někdo řekl, že prej je to stadión...jó bůhví jestli, radši se kouknu do katastru.............
Gustaf Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Odesláno 11. března 2016 Děkuji kluci, málem jsem zapomněl na slivovici, připomněla mi ji manželka, anděl je to :-) Longu, jestli jsou horolezecký se teprva ukáže, je to jejich první akce. A Gustaf, na tebe si tam vzpomenu vždycky když tam sedím a piju ho, ty jsi mi ho tenkrát poradil :-) super...už se tesim až budou děti větší a taky je tam vezmu
KFL Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Odesláno 11. března 2016 Po roce konecne par dni oraz! Pristi tyden Europa Park, uz se nemuzu dockat . A pak tyden volna. Jupi!
African Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Odesláno 11. března 2016 super...už se tesim až budou děti větší a taky je tam vezmuPřesně, od příštího roku taktéž dvakrát, jednou s rodinou, po druhé s chlapíkami zapařit :-) Se těším....
kuncák7 Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Odesláno 11. března 2016 Slavia má stadion ? Fakt ?Stadion mame na hokej i fotbal :-(. Zrovna ted stojim na fotbalaku a vedem nad Zlinem.
RedAce666 Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Odesláno 11. března 2016 Stadion mame na hokej i fotbal :-(. Zrovna ted stojim na fotbalaku a vedem nad Zlinem. Jen je ten českej fotbal tak nudnej, že i na staďáku radši lustruješ chronomag...
long Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Odesláno 12. března 2016 Že jdu dnes po půl roce totální alkoholové i žrací abstinence, měsíc po operaci, na oslavu sedmdesátých tchánových narozenin a zkusím jak je na tom moje tělo. :-)Zkusím a uvidím.
Murphy97 Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Odesláno 12. března 2016 Pracovni sobota.Skoro po 6 letech jsem se odhodlal k lehke ozdravovaci kure. Uz jsem se na to nemohl divat.Vic uz se bojim, nektere ryhy jsou hlubsi a necham to radeji az na profiky pri servisu.Ale radost mam...
KFL Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Odesláno 12. března 2016 Potesila me jarni priprava bicyklu. Nacet jsem navody, jak na vrzajici retez, jak spravne mazat, jak cistit, a nakonec jsem to vzal vsechno vapkou . Vrzani zmizelo, good .
Waya03 Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Odesláno 12. března 2016 Hele a nebylo v tom stejným návodu popsány že vapkou kolo nemejt? Prej vlažnou vodou v kyblu a hadříkem :-) Ale co, taky to radši dělám pod tlakem, kdo by se s tím piplal... Odesláno z mého D5803 pomocí Tapatalk
KFL Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Odesláno 12. března 2016 O tlaku tam nebylo nic. Stejne kolo pujde na sezonni servis, tak to kdyztak fixnou .
Maxel Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Odesláno 12. března 2016 Potěšil squashový turnaj a následný pokec s pár lidmi z práce i mimo. Ikdyž se mi moc nechtělo, sem rád že sem se donutil - sice sem total KO, ale bylo to fajn.
Marfael Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Odesláno 12. března 2016 Potěšil squashový turnaj a následný pokec s pár lidmi z práce i mimo. Ikdyž se mi moc nechtělo, sem rád že sem se donutil - sice sem total KO, ale bylo to fajn.Kdes byl na turnaji? Já taky byl:-)
Maxel Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Odesláno 12. března 2016 Kdes byl na turnaji? Já taky byl:-)Sportcentrum Hamr v Záběhlicích.
prischera Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Odesláno 12. března 2016 Sakra, to mám za barákem, jsme pak mohli dát jedno chronopivo
Doporučené příspěvky