Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 23. 3. 2016 v 19:26, Hasňa napsal:

Ano, to je mi jasný. Ja jen reagoval na ten blábol o podfuku na zákazníka.

A proč by to měl být blábol? V tom případě budu od tebe očekávat výrobní postup na zelené a červené pivo, kromě přidání barev...
Odesláno
  V 23. 3. 2016 v 18:57, Frostie napsal:

Klasické pivo, obarvené. Na Valentýna červené, na Velikonoce zelené, výchozí suroviny tytéž. Podfuk na zákazníky...

Záleží jaké. Třeba v Litovli jejich zelené opravdu vaří i s bylinkami a má zajímavou chuť. Zítra si ho dám 

Odesláno
  V 24. 3. 2016 v 5:35, kuncák7 napsal:

Tak dnes na chvilku do prace a pak na 4 dny odjezd do Beskyd. Parada.

taky tak, odjezd sice az zitra rano, ale smer Beskydy (z te valasske strany)

Odesláno

je to prostě reklamní tah. Lidi si dají zelený, někteří tam přijdou speciálně kvůli tomu a mají pocit že si udělali svátek. Ale byla řeč o Ježkovi a já na tom skle vidím jinou firmu. To asi úplně v pořádku není. Ale to je věc reklamní politiky firmy.

Odesláno

Megazávislák

• photo-thumb-15103.jpg?_r=1436173395
  • Member_50
  • 4 452 příspěvků(y)
  • Pohlaví:Muž
  • Bydlí:okolí GJ
  • Fanoušek značky:Casio, Citizen, Junghans. Jinak cesty, lety, hodinky, DCF77...

Publikováno Včera, 21:50

Psal jsi něco i blábolu... 
#21502 icon_share.pngHasňa

Igen good, Ingy good, ale Konrad to dela nejlip

• photo-thumb-606.jpg?_r=1405720914
  • Member_50
  • 9 589 příspěvků(y)
  • Pohlaví:Muž

Publikováno Včera, 21:54

A ty jsi psal o podfuku na zákazníka. Ten jsem já teda nezaznamenal. Pokud ty ano, ok. 

Vy dva jste fakt EXOTI !

Ve vlákně o radosti a o tom co Vám udělalo radost se budete jednu stranu ve dvou dohadovat o H ovně !

Mě udělá dnes večer radost skoro týdenní cesta do Budapešti a čtyři dny objevování nového města, nových hezkých míst a príma lidí. :-)

Odesláno

Aaa, ze špitálu venku, čerstvý vzduch, ptáčci zpívají... paráda. Doma na mě čeká rodina a nerozbalené hodinky. Krásný den před sebou... na světě je krásně.

Odesláno
  V 24. 3. 2016 v 5:35, kuncák7 napsal:

Tak dnes na chvilku do prace a pak na 4 dny odjezd do Beskyd. Parada.

Paráda, užij si to :-) Já letím na Maltu, ale Víš v jakém slova smyslu, chi chi, jdu hledat montérky, zítra ráno v sedm začínám házet lopatou.

Odesláno
  V 24. 3. 2016 v 12:07, African napsal:

Paráda, užij si to :-) Já letím na Maltu, ale Víš v jakém slova smyslu, chi chi, jdu hledat montérky, zítra ráno v sedm začínám házet lopatou.

Sorry, tohle mě taky potěšilo :lol2:

Odesláno
  V 24. 3. 2016 v 12:15, kuncák7 napsal:

Sorry, tohle mě taky potěšilo :lol2:

tedy musím se přiznat, že mě taky................... :lol2: ................protože za hoďku mě čeká pět dní volna ... :lol:    :wine: 

Odesláno

mno... já jsem byl potěšenej asi ještě před hodinou... než jsem potkal svojí první velkou lásku a zjistil že už je to v podstatě mladá důchodkyně :-D

Odesláno
  V 24. 3. 2016 v 13:40, Ace.Rimmer napsal:

mno... já jsem byl potěšenej asi ještě před hodinou... než jsem potkal svojí první velkou lásku a zjistil že už je to v podstatě mladá důchodkyně :-D

Pořád lepší než kdyby neměla patnáct :)

Odesláno (upraveno)
  V 24. 3. 2016 v 13:54, lucid napsal:

Pořád lepší než kdyby neměla patnáct :)

Proč myslíš? :-)

Upraveno uživatelem African
Odesláno
  V 24. 3. 2016 v 14:19, lucid napsal:

§ 187 TZ - Pohlavní zneužití

Jo to ale jen pokud Ti taky neni pod patnact. A taky Te treba nepraskne :)

Odesláno

Longu, tak v Budapesti  se zkus dostat na večeři do restaurace GUNDEL...to je nefalšovaný zážitek (jak gurmánský, tak folklórní)....sice ne nejlevnější, ale fakt bez toho jako bys ani nebyl v Budapesti :)  Tady je adresa  Budapest, Gundel Károly út 4, 1146 Maďarsko

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...