gas Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 Jak ja te za rok zbiju, ludro jedna ostravska, budes cucet jake budu mit svaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 jak říká Baker pod vlivem... Aji tak tě mám rád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 Toz to je jina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 Kamarád mi poslal hezký vtip..dal jsem to do humoru a ono se to hodí i sem :)http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/18719-humor/page__st__5160#entry499592 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 Fotokatalytická čistička vzduchu Daikin - vót těchnika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 Fotokatalytická čistička vzduchu Daikin - vót těchnika... Týýý jo, jsem nevěděl, že něco takového existuje. Mě potěšilo, že mám menší kocovinu, než jsem si včera myslel, že dneska budu mít:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 Mě potěšilo, že mám menší kocovinu, než jsem si včera myslel, že dneska budu mít:) Já to mám naopak..doufám, že zaberou ti dva růžoví kamarádi co jsem si vzal, holt piwo a slivovice asi nejde dohromady a k tomu asi milion cigaret Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 Já jsem na tom dneska taky dobře, ale co by člověk čekal po 5ti desítkách.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 Ja se zatim nedostal z postele, kocovinu nemam skoro zadnou, ale do prace bych uz pomalu vyrazit mel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 Koncert Einstürzende Neubauten a hciq, kterého jsem tam náhodou potkal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 Že v plzeňském Amigos je dneska super akce a jkrásný holky. Juchú... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 Ze po hektickem tydnu, kdy jsem sem jen parkrat nakoukl (obvykle budto v 6 rano nebo 11 v noci jen na skok) jsem si nasel chvilku a chvili si ten nas chronomag probrouzdal. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 vyborny tip od clena, pilnikom na nechty (tym co ma dve strany jemnu a hrubsiu) prelestit hodinky.skrabance su prec a neviem sa na ne vynadivat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 13. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 vyborny tip od clena, pilnikom na nechty (tym co ma dve strany jemnu a hrubsiu) prelestit hodinky. skrabance su prec a neviem sa na ne vynadivat si robis p...l?? to chce fotodokumentaciu a a ky to je pilnik?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 Má žena, potěšení samo.. Při objednávání boxu na hodinky (8ks) - přiznal jsem to u notebooku v kuchyni, k mé radosti jen prohodila - proč si nevezmeš DVA? (samozřejmě, má pravdu, potřebuji min. dva, ale...) a k tomu "vždyť se znáš, to ty další budeš dávat zase na poličku a nebo do šuplíku?" No není úžasná? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 tohle.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiPoLit Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 Pomoc prodavače v prodejně KOSCOM a jeho ochota mi poradit s nastavením hodinek. Viz .: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/33343-pomoc-s-nastavenim-hodinek-casio-ocw-t100td-1ajf/page__pid__500793&do=findComment&comment=500793 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 počasí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twinsfather Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 taky počasí, byla to nádhera...za stálého udržování hladinky v krvi se mi podařilo po roce konečně ostříhat živej plot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 Ten dnešní den ... nedalo se, než stáhnout střechu a vyjet na příjemný výlet po okolí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky