kuncák7 Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Odesláno 8. června 2016 Já jsem se svým výsledkem naprosto spokojen: Jste s největší pravděpodobností představitel tzv. normcoru a s hipstery nemáte vůbec nic společného. Akorát sakra nevím, co je to ten normcore . Seš prostě normální , to by na začátek mělo stačit.
tano Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Odesláno 8. června 2016 To jsme dva, já tam hodil to první, co mě napadlo.Ja taky, to ostatni jsem ani neznal .
kuncák7 Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Odesláno 8. června 2016 ani jedna "spravna" odpoved Sakra, tak kdo je teda tady ten hipster? Vždyť to má teď být rozšířené a modní a zatím nikdo?Asi je to jen a jen dobře :-).
Filip.J Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Odesláno 8. června 2016 V tom testu zapomněli na to hlavní: Jelikož celý ten web není postaven podle W3C zásad a furt tam prudí flash plugin, tak jim to žádný hipster nevyplní.
Povidláček Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Odesláno 8. června 2016 Nějaká cizí paní se mě před chvílí zeptala: "dobrý den, mohl byste mi prosím říct kolik je hodin?" Chronomagorův mokrý sen... Odesláno z mého GT-I8200N pomocí Tapatalk
AndyAaron Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Odesláno 8. června 2016 Tak tohle se mi v sobotu stalo dvakrat. Napred plavcik na plazi a pak cyklista. Ale bylo to po straaaasne dlouhe dobe
African Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Odesláno 8. června 2016 Mě se ptají cikáni dvakrát denně a jelikož si myslím, že je to pro ně zbytečná informace, tak říkám ze zásady o pět hodin víc než skutečně je. No a oni nemrknou ani okem, klasika, ale umí krásně děkovat :-)
Návštěvník Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Odesláno 8. června 2016 Mě se ptají cikáni dvakrát denně a jelikož si myslím, že je to pro ně zbytečná informace, tak říkám ze zásady o pět hodin víc než skutečně je. No a oni nemrknou ani okem, klasika, ale umí krásně děkovat :-)Mozna Ti zkousi ukrast mobil :-p a pak jsou zklamani kdyz mas hodinky, byt Tebou si kryju znacku :)
VitekB Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Odesláno 8. června 2016 Nějaká cizí paní se mě před chvílí zeptala: "dobrý den, mohl byste mi prosím říct kolik je hodin?" Chronomagorův mokrý sen...Odesláno z mého GT-I8200N pomocí TapatalkMě se takhle ptal včera někdo v leseparku po 18 a říkal jsem si "tak co, mobil, nebo SMP". Naštěstí asi chtěl vědět čas nebo přehodnotil situaci vzhledem k okolí.
African Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Odesláno 8. června 2016 Mozna Ti zkousi ukrast mobil :-p a pak jsou zklamani kdyz mas hodinky, byt Tebou si kryju znacku :):-) Toho se vůbec nebojím, bo vím že jsou to z větší části dementi. Mého tátu např. když uvedli do komatu, tak mu sebrali kšiltovku, pětikilo a Seika za dvacet papírů mu nechali...
AndyAaron Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Odesláno 8. června 2016 Ksiltovka se vzdycky hodi. Tuhle jsem ji pracne shanel. To same to petikilo. Hodinek asi meli plnou kabelku, no....
African Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Odesláno 8. června 2016 Ksiltovka se vzdycky hodi. Tuhle jsem ji pracne shanel. To same to petikilo. Hodinek asi meli plnou kabelku, no....Přesně, mě také baví kšiltovky :-)
Kapo Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Odesláno 8. června 2016 Pane, nevíte kolik je hodin?Vím.Děkuji.
Jimmy-Jimmy Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Odesláno 8. června 2016 (upraveno) Potěšilo, že bude na zahradě kvést juka. Upraveno 8. června 2016 uživatelem Jimmy-Jimmy
Thomas Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Odesláno 8. června 2016 Ksiltovka se vzdycky hodi. Tuhle jsem ji pracne shanel. To same to petikilo. Hodinek asi meli plnou kabelku, no.... Přesně, mě také baví kšiltovky :-)Právě jsem jednu kšiltovku věnoval za malý kvíz. Jste se měli zúčastnit...:-))
AndyAaron Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Odesláno 8. června 2016 Právě jsem jednu kšiltovku věnoval za malý kvíz. Jste se měli zúčastnit...:-))Ja nejsem vylozene sberatel. Tak casto je nenosim. Shanel jsem nejakou jen aby mi nesvitilo do xichtu a slunko ho nespalilo Libila se mi sportovni z Under Armour, zadny sberatelsky kousek
Thomas Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Odesláno 8. června 2016 Ja nejsem vylozene sberatel. Tak casto je nenosim. Shanel jsem nejakou jen aby mi nesvitilo do xichtu a slunko ho nespalilo Libila se mi sportovni z Under Armour, zadny sberatelsky kousek Taky nesbírám. Když někde něco takového dostanu, tak to rád pošlu do světa..:-)
mAra_ Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Odesláno 8. června 2016 Dneska jsem koupil (dobře, teprve se začíná sepisovat smlouva) pozemek, kde začneme stavět barák...Vím, že starosti teprve začnou, ale stejně se se na to těším...
Marfael Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Odesláno 8. června 2016 Potěšili mě pavoučci, kteří i pře mým oknem vytvořili velikou síť, čímž mi vytvořili protihmyzí síťku:-). Ano, nevypadá to nejvzhledněji. ale v patře to nevadí a vidím to jen já. Zajímavé je, že ale funguje až od večera, cirka od 19:00 teprve vylézá a funguje přes noc a přes den zase nefunguje:-). Začínal u mě sám, a už jsou tam myslím tři. Doufám, že je nenapadne jít dovnitř, to bych musel zasáhnout.
Doporučené příspěvky