Thomas Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 Máš je někde vyfocené?Co mám právě na ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 Jj, už jsem si to našel. Máš supr Vánoce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 Jak ten digitální záručák funguje? Jakože to má naprogramovaný konec záruky, pak to o půlnoci zhasne a je hotovo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Pořídil jsem si dárek k Vánocům. Žena se sice diví, proč si kupuju profi mašinu na sešroubování a pověšení pár poliček, ale jelikož tenhle kousek se všema těma krámama dohromady nestál ani půlku toho, co nový SARBy, říkám si, jestli jsem neměl jít rovnou do top modelu... furt by byl tak za dvoje sériový Casia (ProTreky teda)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Pořídil jsem si dárek k Vánocům. Žena se sice diví, proč si kupuju profi mašinu na sešroubování a pověšení pár poliček, ale jelikož tenhle kousek se všema těma krámama dohromady nestál ani půlku toho, co nový SARBy, říkám si, jestli jsem neměl jít rovnou do top modelu... furt by byl tak za dvoje sériový Casia (ProTreky teda)... S kanónem na vrabce...Dobrá feature je náhradní aku - sešroubuješ nábytek a pověsíš poličky pro celé patro dlouhého paneláku v Letovské ulici :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Nový přírůstek do analogové rodiny, musim s ním trénovat do Asie :-) Odesláno z telefonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 S kanónem na vrabce...Dobrá feature je náhradní aku - sešroubuješ nábytek a pověsíš poličky pro celé patro dlouhého paneláku v Letovské ulici :-)a až budeš za půl roku potřebovat zašroubovat šest šroubků, tak to při druhým zmehne protože jsi to zapomněl dát nabít. A než bys čekal než se to nakrmí, uděláš to ručním šroubovákem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Nový přírůstek do analogové rodiny, musim s ním trénovat do Asie. Co to je, nejakej stredoformat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Vrtáš do panelu?Ne, i když výjimečně by to prý na něj se správným vrtákem taky stačilo. Ale nemám to v plánu ani výjimečně. S kanónem na vrabce...Dobrá feature je náhradní aku - sešroubuješ nábytek a pověsíš poličky pro celé patro dlouhého paneláku v Letovské ulici :-)Asi tak. Vrtání do dřeva, plastu a šroubování je v plánu průběžně trochu víc. a až budeš za půl roku potřebovat zašroubovat šest šroubků, tak to při druhým zmehne protože jsi to zapomněl dát nabít. A než bys čekal než se to nakrmí, uděláš to ručním šroubovákem.V pohodě, aspoň si stihnu dát pivo, než se to nabije, ať jsme na těch šest šroubků řádně posilněni šroubovák i já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 a až budeš za půl roku potřebovat zašroubovat šest šroubků, tak to při druhým zmehne protože jsi to zapomněl dát nabít. A než bys čekal než se to nakrmí, uděláš to ručním šroubovákem. Right on! Já mám, co se týče nářadí od Bosche, ze zelené hobby 18 V řady sekačku trávy s plastovým nožem a příruční vysavač. Aku pořád točím, v zimě i létě, na jeden zátah to na trávníček a někdy i doma nestačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 S kanónem na vrabce...Dobrá feature je náhradní aku - sešroubuješ nábytek a pověsíš poličky pro celé patro dlouhého paneláku v Letovské ulici :-)Je to úsměvné,když by Filip vybíral hodinky,tak by bylo přitlač na cenu :-) A když si rovnou koupí lepší kvalitu,už jsou tu opačné reakce :-) Je to slušné nářadí Filipe,mám kladivo DFR a spokojenost,tož ať dlouho slouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Co to je, nejakej stredoformat?Nikon n90s a Mamiya AFD II :-) ale nový je ten Nikon Odesláno z telefonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Je to úsměvné,když by Filip vybíral hodinky,tak by bylo přitlač na cenu :-) A když si rovnou koupí lepší kvalitu,už jsou tu opačné reakce :-) Je to slušné nářadí Filipe,mám kladivo DFR a spokojenost,tož ať dlouho slouží.Přesnš tak Bohušu, samej chronocentrik tady A díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Chronocentrismus je další stupeň chronomagorie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Zakrojeno, vánoce můžou začít :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Potěšilo mě, že mi na narozeniny přišly do cesty další seiko chrona a navíc s fantastickým příběhem. To mě na těch vintážních odrbáncích baví...Už aby byly u mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Mně před časem mojí blbostí odešla nabíječka na akuvrtačce einhell.Jelikož jsem s ní byl přes nízkou reputaci značky einhell nadmíru spokojenej, poptal jsem novou nabíječku - cena vč. dopravy (z K.Varů) 1050,-Pak jsem ale zjistil, že se to ještě vyrábí (já to kupoval 5 let zpět) a cena 1190,- za onen šroubovák, 2 baterky a nabíječku... tak to nějak nechápu... Pořídil jsem si dárek k Vánocům. Žena se sice diví, proč si kupuju profi mašinu na sešroubování a pověšení pár poliček, ale jelikož tenhle kousek se všema těma krámama dohromady nestál ani půlku toho, co nový SARBy, říkám si, jestli jsem neměl jít rovnou do top modelu... furt by byl tak za dvoje sériový Casia (ProTreky teda)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Mně před časem mojí blbostí odešla nabíječka na akuvrtačce einhell.Jelikož jsem s ní byl přes nízkou reputaci značky einhell nadmíru spokojenej, poptal jsem novou nabíječku - cena vč. dopravy (z K.Varů) 1050,-Pak jsem ale zjistil, že se to ještě vyrábí (já to kupoval 5 let zpět) a cena 1190,- za onen šroubovák, 2 baterky a nabíječku... tak to nějak nechápu...To je jasný, mě by ten šroubovák, nabíječka a dva aku v součtu taky vyšly o dost dráž, kdybych to kupoval zvlášť a ne jako sadu. Je do docela magie a říká se tomu "cenotvorba", po novomu "pricing" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 To je úplně to samý, jako když se ti u kávovaru rozbije skleněná konvička. Celý kávovar za litr, konvička bez pošty 850,- ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Chlapi je to vánoční období a co mě potěšilo? sedím u kompu, jsem trochu ovíněn a jen tak si koupím lístky na Floridu vs Boston.....,celej život jsem se tam chtěl podívat, jsou věci co mě na amících serou, mám kámoše co je nesnáší ,ale neodradilo mě to. Můj děda mi za totáče říkal, se z té ameriky neposer ( všichni jsme z nich posraní byli...) Měl jsem ho moc rád a respektoval jsem ho, pán hajnej...všichni ho respektovali, šli jsme po vesnici a všichni ho zdravili jako někoho koho ctí.... Když jsem se jel předloni z nostalgie podívat na hájenku, kde sloužil tak jsem jel na drzovku do zákazu vjezdu, jdu s kámošem do lesa a vyprávím mu moje příběhy s dědou. Vrátíme se k autu a tam nás čeká lesník s žílou na čele, co tu děláte, to nevidíte ten zákaz vjezdu ???? říkám mu prožil jsem tu dětství s dědou, byl tu kdysi hajnej. Ptá se jak jse jmenoval a i po 30ti letech věděl o koho se jedná, ubral plyn a říkal chlapi tak opatrně a co mě potěšilo ??? že tu zasranou Ameriku konečně uvidím, že uvidím Jardu Jágra ( kterému strašně fandím ) a že když se zadaří tak třeba uvidím jak překoná druhého Marka Messiera... uvidím možná taky Davida Pastrňáka, ikdyž má teď asi na dva zápasy stop kvůli zranění..., pochází z Havířova jako já a doufám, že to bude druhej Jarda Jágr sorry za ty kecy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky