African Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 (upraveno) Potěšili mě v e-shopu Mall,či jak se to jmenuje.V neděli večer jsem objednal a ráno v 10 hod. to tam bylo.V obchodě příjemné teplíčko+nabídka teplých nápojů (čaj,svařák,káva).Kdo chtěl,tak si mohl nechat zboží zabalit jako vánoční dárek.Dávám palec hore-yes.Mall letos překvapil, palec nahoru, stejně tak Sportisimo :-) Spíš mě naštvali bannery, nebo co to je za vynález, které hned vyběhli manželce na telefonu když se doma připojila na wi-fi ve stylu, stále hledáte kabelku? Pár dárků prozrazeno, hrozná doba :-) Upraveno 19. prosince 2016 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 Hlavně že se tam neobjevilo " stále hledáte sex na jednu noc " a podobně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 :lol2: , pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 Spíš si určitě říkala...on dnes nehledal žádné hodinky, nebo co... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 Potěšilo vánoční přání v emailu: http://bestwishes.panerai.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Přesně tak, člověk chvilku něco hledá a pak toho má v banerech plnou obrazovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Přesně, Gustafe, vtipný. Vygooglím si akušrouobovák Bosch, přes net objednám, vyzvednu na prodejně, už se s ním doma mazlím a všechny bannery mi teď nabízejí vrtačky Narex. Marketingová UI má ještě co dohánět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Já když se doma pomazlím se ženou, tak bannery záhadně mlčí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Prcek už je OK, good. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 To je ovšem při dnešku velice potěšující informace, KFL!!! Dovedu si představit vaši radost a hlavně úlevu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Jojo, včera po příjezdu ze špitálu už se oklepal. A jak začal bejt odpoledne protivnej (jak to občas umí), bylo jasný, že už je OK . Teď to chytla tchýně, chudák. Ale ta to dá v pohodě . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Mall letos překvapil, palec nahoru, stejně tak Sportisimo :-) Spíš mě naštvali bannery, nebo co to je za vynález, které hned vyběhli manželce na telefonu když se doma připojila na wi-fi ve stylu, stále hledáte kabelku? Pár dárků prozrazeno, hrozná doba :-) Vy se přihlašujete ve stejném prohlížeči, Chyba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Prcek už je OK, good.Super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Teď to chytla tchýně, chudák. Ale ta to dá v pohodě .Pánbu Ti dal na Vánoce dáreček...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Přesně tak, člověk chvilku něco hledá a pak toho má v banerech plnou obrazovku Přesně, Gustafe, vtipný. Vygooglím si akušrouobovák Bosch, přes net objednám, vyzvednu na prodejně, už se s ním doma mazlím a všechny bannery mi teď nabízejí vrtačky Narex. Marketingová UI má ještě co dohánět tak hlavně bacha na to až budete hledat nějaký erotický hračky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Prcek už je OK, good. Ještě že tak! S naším prckem byla dnes paní u doktorky s moučnivkou. Jednak jsem rád, že jsem to včera správně diagnostikoval, a za druhé jsem rád, že to není nijak vážné - dostal kapičky a doufám, že bude brzo v pohodě... tak hlavně bacha na to až budete hledat nějaký erotický hračky No... funguje to přesně tak, jak naznačuješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Prcek už je OK, good.Ze mu zavidim. Ja asi umiram :-)), ten kasel a ryma je des. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Njn, jenže když držím volant je to na mě, ale když nějakej kokot nedotáhne šrouby na horský dráze letím na beton :-))) .. ale nějaký krmení žraloků by se mi líbilo Jj my byli rybarit a poblil jsem se jako nikdy, byly vlny jako prase (nikdy predtim se mi to nestalo ) Jinak urcite Sea world v Orlandu, kennedy space center, key west -zaplatili jsme si vylet katamaranem ke koralum a bozi, everglades, no a jestli hrajes tak golf. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Se takhle navečer zabývám odpočinkem, a volá žena že dorazil "nějaký pán" kterého viděla jen 3 vteřiny mezi dveřmi a že nese Ježíška z nějakého "jesenického svazu". to moc nechápu, žádným svazákem nejsem no já jsem možná špatně rozuměla, možná "srazu" a ne "svazu" . . . mám takový pocit že vítr vane odsud z fóra, tip na to kdo by mohl být tajemným kurýrem taky mám počkám si 4 dnyale to čekání teda nevím nevím, to je horší než čekat na hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Akorát jsem dostal karton šumivého Hubert de Luxe. Už mám na skříni 9 kousků. Už se Vánoc nebojím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky