Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Potěšili mě v e-shopu Mall,či jak se to jmenuje.V neděli večer jsem objednal a ráno v 10 hod. to tam bylo.V obchodě příjemné teplíčko+nabídka teplých nápojů (čaj,svařák,káva).Kdo chtěl,tak si mohl nechat zboží zabalit jako vánoční dárek.

Dávám palec hore-yes.

Mall letos překvapil, palec nahoru, stejně tak Sportisimo :-) Spíš mě naštvali bannery, nebo co to je za vynález, které hned vyběhli manželce na telefonu když se doma připojila na wi-fi ve stylu, stále hledáte kabelku? Pár dárků prozrazeno, hrozná doba :-) Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mall letos překvapil, palec nahoru, stejně tak Sportisimo :-) Spíš mě naštvali bannery, nebo co to je za vynález, které hned vyběhli manželce na telefonu když se doma připojila na wi-fi ve stylu, stále hledáte kabelku? Pár dárků prozrazeno, hrozná doba :-)

Vy se přihlašujete ve stejném prohlížeči, Chyba!

Odkaz ke komentáři

Přesně tak, člověk chvilku něco hledá a pak toho má v banerech plnou obrazovku

Přesně, Gustafe, vtipný. Vygooglím si akušrouobovák Bosch, přes net objednám, vyzvednu na prodejně, už se s ním doma mazlím a všechny bannery mi teď nabízejí vrtačky Narex. Marketingová UI má ještě co dohánět  :lol2:

tak hlavně bacha na to až budete hledat nějaký erotický hračky :lol2:

Odkaz ke komentáři

Prcek už je OK, good.

:speak_cool:  Ještě že tak! S naším prckem byla dnes paní u doktorky s moučnivkou. Jednak jsem rád, že jsem to včera správně diagnostikoval, a za druhé jsem rád, že to není nijak vážné - dostal kapičky a doufám, že bude brzo v pohodě...

tak hlavně bacha na to až budete hledat nějaký erotický hračky :lol2:

No... funguje to přesně tak, jak naznačuješ  :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Njn, jenže když držím volant je to na mě, ale když nějakej kokot nedotáhne šrouby na horský dráze letím na beton :-))) .. ale nějaký krmení žraloků by se mi líbilo :D

Jj my byli rybarit a poblil jsem se jako nikdy, byly vlny jako prase (nikdy predtim se mi to nestalo :) ) Jinak urcite Sea world v Orlandu, kennedy space center, key west -zaplatili jsme si vylet katamaranem ke koralum a bozi, everglades, no a jestli hrajes tak golf.

Odkaz ke komentáři

Se takhle navečer zabývám odpočinkem, a volá žena že dorazil "nějaký pán" kterého viděla jen 3 vteřiny mezi dveřmi a že nese Ježíška z nějakého "jesenického svazu".

to moc nechápu, žádným svazákem nejsem

no já jsem možná špatně rozuměla, možná "srazu" a ne "svazu" . . .

mám takový pocit že vítr vane odsud z fóra, tip na to kdo by mohl být tajemným kurýrem taky mám :)

počkám si 4 dny

ale to čekání teda nevím nevím, to je horší než čekat na hodinky :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...