Rudykopalsson Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2017 (upraveno) V pátek odpoledne jsem na Ebay koupil ženě boty. Z Itálie. Před před půl hodinou tady byl kurýr. Super rychlost! Upraveno 13. března 2017 uživatelem Rudykopalsson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2017 Hodni lidi nevymreli, už jsem se bál ze tu zahrádku budu muset hrabat rucne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2017 (upraveno) STAVBA POVOLENA. 2 roky od oslovenia architekta. Je to definitivne. Svajciar nebudem. Budem Cech. Urcite zapadnem. Upraveno 13. března 2017 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2017 to je v pohodě ... vo jednoho vocasa míň nebo víc nás neposere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2017 YPO ty mi zlepšíš náladu každý den. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Koupil jsem si u vietnamce chili sojovou omáčku a už ji hodinu ochutnávám. Hoří mi huba.Jdu vykoupit krám! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Až si prdneš, tak ti sleze barva ze zdí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Jestli se ti neorosila okna, tak je to slabota. Ale stejně - kde ji mají? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Tvl, vánoční zázrak! Mrtvola ožila! Už jsem chtěl Benjamina vyhodit, když jsem ho otočil. A tam jeden zelený list! Jsem z toho jelen, 2 měsíce suchý, bez života a teď si vyškemral druhou šanci 20161224_114621.jpg 20161224_114726.jpgPamatujete na můj příspěvek o suchém Benjaminovi? Jak si vyškemral druhou šanci?Tak takto se mu daří... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Jestli se ti neorosila okna, tak je to slabota. Ale stejně - kde ji mají? U nás vietnamec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 U nás vietnamec. "U nás" se mi docela špatně lokalizuje... :-) Ale mrknu se u nás k Vietnamci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 "U nás" se mi docela špatně lokalizuje... :-) Ale mrknu se u nás k Vietnamci.Jestli to má jeden Vietnamec, tak to mají všichni, popřípadě to do čtyřiadvaceti hodin sežene :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Pane Vietnamec, vy tu v tom svém obchodě stojíte celý den. Nemáte křečové žíly?Nemám, ale zejtra přivezu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Pane Vietnamec, vy tu v tom svém obchodě stojíte celý den. Nemáte křečové žíly?Nemám, ale zejtra přivezu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Pane Vietnamec, vy tu v tom svém obchodě stojíte celý den. Nemáte křečové žíly?Nemám, ale zejtra přivezu. +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 Dneska mě potěšil pán u pokladny, když mi pochválil na zakázku vyrobenou peněženku. Nakonec jsem mu ji musel půjčit, aby si ji osahal a prohlédl a že bude pana Lingera kontaktovat taky. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 Dneska mě potěšil pán u pokladny, když mi pochválil na zakázku vyrobenou peněženku. Nakonec jsem mu ji musel půjčit, aby si ji osahal a prohlédl a že bude pana Lingera kontaktovat taky. :-)..a doma pak zjistil, že hotovost, karty a občanka jsou fuč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 Nene, byl solidní a mám vše u u sebe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 letos jsem poprvé rozdělal oheň v ohništi a vopekl pár buřtů, klobás a slanina taky byla a se mnou tam seděla i celá rodina......................hezky bylo, do teď jsme tam seděli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky