Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

A co na to banka ,vrátili Ti peníze ? 

Jo, reklamoval jsem to, přes měsíc to řešili, nakonec dospěli k závěru, že jsem nic neporušil a peníze vrátili. Nicméně to byl vopruz, na kreditce díra 60t a vymáhací oddělení nezajímalo, že to reklamuju, takže po mě chtěli zaplatit. Tudíž permanentní nahánění dopisem, mailem, telefonem, navíc mi napočítali úroky + nějaký sankce za upomínky atd. Nakonec to vše smázli, ale jak říkám, docela to trvalo a příjemný to nebylo. "Útrata" proběhla někde v USA v krámě s elektronikou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já to zažil před 2 měsíci, ale teda jen částečně. Pokus o vytažení peněz v řádu tisíců Eur. Naštěstí veškeré čerpání z karty jsem měl přes ověřovací kód, tak jim to nevyšlo. Stejně to nebyl hezký pocit, že se někdo pokouší platit mojí kartou, kterou mám v peněžence...

Upraveno uživatelem JaRooN
Odkaz ke komentáři

Zaujal mě příběh téhle holky - Kamily - viz: http://www.rukaprokamilu.cz

A potěšil mě nápad na sbírku, která se pro ni rozbělha, tak jsem taky přispěl malou částkou a doufám, že se podaří vybrat dost peněz.

Člověk by měl udělat (alespoň) jeden dobrý skutek denně, no ne? :-)

Odkaz ke komentáři

Zaujal mě příběh téhle holky - Kamily - viz: http://www.rukaprokamilu.cz

A potěšil mě nápad na sbírku, která se pro ni rozbělha, tak jsem taky přispěl malou částkou a doufám, že se podaří vybrat dost peněz.

Člověk by měl udělat (alespoň) jeden dobrý skutek denně, no ne? :-)

Nejdriv jsem se zdrave nastval- ze na to nema narok od pojistovny a pak v ramci svych moznosti prispel. Doufam, ze az ji bude mit, pujde a nafackuje Sobotkovi a spol. za ruznou podporu vsem vyzirkum a podobnym, ze na tohle podpora neni.

Ted mne ta vize fackovani nadchla tak, ze prispeju jeste jednou.

Odkaz ke komentáři

Ruka pro Kamilu: aktuálně se už sešlo skoro půl milionu - na tom webu je odkaz na na online transparentní účet, kde to lze sledovat.

Zatím tam nabíhají jen platby lidí, kteří používaji Fio banku, v pondělí se tam načtou platby z jiných bank - jsem zvědavej, jak to poskočí.

Už se rodí plán v tom smyslu, že pokud se vybere větší částka, tak se peníze použijí i pro dalšího takto hendikepovaného člověka - něco jako "putovní" účet...

Pobavil mě ten nápad na to fackování :-)

Odkaz ke komentáři

wizi, normalka, dopo sem sel do garage cosik robit, flasu slifky f kapse a ta jeho jela na nejakou psi vystavu. fcera se kvuli tomu trochu rafli, tagzme to neska zapili, slifkou pocinaje, pifkem u obeda pokracovali, pak nejaky "Che" a nakup f albertu (mam mlhave komiksove okenka). a pred chvilou mi psal, ze pry doma konecna... oni nejsou manzele, ale uz sou par let spolu, a pry konec. pracovne tomu rikavam "rozvod".

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...