warann Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 @JaRooN - samozrejme chapu ze si delas prdel, nicmene me loni vycudili kreditku, asi 60t a ani jsem nemusel nikomu zadny hesla a nic dalsiho sdelovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 A co na to banka ,vrátili Ti peníze ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 A co na to banka ,vrátili Ti peníze ? Jo, reklamoval jsem to, přes měsíc to řešili, nakonec dospěli k závěru, že jsem nic neporušil a peníze vrátili. Nicméně to byl vopruz, na kreditce díra 60t a vymáhací oddělení nezajímalo, že to reklamuju, takže po mě chtěli zaplatit. Tudíž permanentní nahánění dopisem, mailem, telefonem, navíc mi napočítali úroky + nějaký sankce za upomínky atd. Nakonec to vše smázli, ale jak říkám, docela to trvalo a příjemný to nebylo. "Útrata" proběhla někde v USA v krámě s elektronikou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 (upraveno) Já to zažil před 2 měsíci, ale teda jen částečně. Pokus o vytažení peněz v řádu tisíců Eur. Naštěstí veškeré čerpání z karty jsem měl přes ověřovací kód, tak jim to nevyšlo. Stejně to nebyl hezký pocit, že se někdo pokouší platit mojí kartou, kterou mám v peněžence... Upraveno 24. března 2017 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 A jak to ti kluci šikovní dělaj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 no pokial to mas len na cisla tak jednoducho bruteforce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 Piráti Chomutov v semifinále TELH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToMa Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 Zaujal mě příběh téhle holky - Kamily - viz: http://www.rukaprokamilu.cz A potěšil mě nápad na sbírku, která se pro ni rozbělha, tak jsem taky přispěl malou částkou a doufám, že se podaří vybrat dost peněz. Člověk by měl udělat (alespoň) jeden dobrý skutek denně, no ne? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 Zaujal mě příběh téhle holky - Kamily - viz: http://www.rukaprokamilu.cz A potěšil mě nápad na sbírku, která se pro ni rozbělha, tak jsem taky přispěl malou částkou a doufám, že se podaří vybrat dost peněz. Člověk by měl udělat (alespoň) jeden dobrý skutek denně, no ne? :-)Nejdriv jsem se zdrave nastval- ze na to nema narok od pojistovny a pak v ramci svych moznosti prispel. Doufam, ze az ji bude mit, pujde a nafackuje Sobotkovi a spol. za ruznou podporu vsem vyzirkum a podobnym, ze na tohle podpora neni.Ted mne ta vize fackovani nadchla tak, ze prispeju jeste jednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 rukaprokamilu: Nemaji PayPal. Byl by nekdo ochotnej to tam za me hodit, kdyz vam poslu penize na PP? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToMa Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 Ruka pro Kamilu: aktuálně se už sešlo skoro půl milionu - na tom webu je odkaz na na online transparentní účet, kde to lze sledovat. Zatím tam nabíhají jen platby lidí, kteří používaji Fio banku, v pondělí se tam načtou platby z jiných bank - jsem zvědavej, jak to poskočí. Už se rodí plán v tom smyslu, že pokud se vybere větší částka, tak se peníze použijí i pro dalšího takto hendikepovaného člověka - něco jako "putovní" účet... Pobavil mě ten nápad na to fackování :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 Já mám vždycky radost, když se z tý flašky takhle smějou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 kua, to vypada jako fajne zradlo...doma jaxik ticho, pry robim ostudu. sused pry rozvod. fajna sobota jak cyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 kua, to vypada jako fajne zradlo...doma jaxik ticho, pry robim ostudu. sused pry rozvod. fajna sobota jak cypTak si dej ruma a bude zase vše ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 Tak jesi se kvůli tobě soused rozvádí, tak se tiché domácnosti nedivím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 kaspari sused uz mi psal z egzylu a ta moja prave upekla jakusik babofku.tak nevim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 Co ste robili ze susedem, že se s nim robka rozvaďa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 wizi, normalka, dopo sem sel do garage cosik robit, flasu slifky f kapse a ta jeho jela na nejakou psi vystavu. fcera se kvuli tomu trochu rafli, tagzme to neska zapili, slifkou pocinaje, pifkem u obeda pokracovali, pak nejaky "Che" a nakup f albertu (mam mlhave komiksove okenka). a pred chvilou mi psal, ze pry doma konecna... oni nejsou manzele, ale uz sou par let spolu, a pry konec. pracovne tomu rikavam "rozvod". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 tak hlavně, že to dobře dopadlo ;o)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 no, jen u mne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky