Radimk Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 samé dobré zprávy po ránu! Petr.S- gratulace veliká a pevné nervy s výchovou k tomuMondeo2- život začíná po padesátce... nebo končí? Ani nevím jak se to říká. Gratulace k narozkám! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 Tak a hurá do další padesátky, jdu se na to vyspat...................Tak hodně zdaru a štěstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 Pánové Díky !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 když je takhle hezky a maminky z okolí sedí u nás na zahradě tak se vysleču do půl těla a chodím tam s tamtím v ruce a tvářím se náramně důležitě.hajzlové. njn pebe to odhalil Filipe ja dúfam že pre umocnenie dojmu máš aj po gule zastrihnute jeansi a flanelovu košeľu s odtrhnutymi rukávmi a majstersky opasok s kladivom za pásom a samozrejme obuté big rig ako z mel rose place. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 (upraveno) Kdepak. Úspěšně dokončená a daleko radostnější adopce naší malé princezny...Konečně už je naše a už nám jí nemůže nikdo vzít... :clap:Ale byla to dlouhá a celkem náročná, hlavně tedy byrokratická cesta.Klobouk dolů, hlavně ať vám vše v tomhle byrokratickém bordelu vychází a holčička je spokojená v rodině a ně nějakých ústavech ("domovech"). Upraveno 30. června 2017 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 Petr.S.- jak dlouho se ti ten soud táhl? Mě na osvojení - první 4,5 roku a druhej, ten byl "bleskovej" jen 2,5 roku. Gratuluju.Mondeo2 - jseš holt v tom správným věku ( seš starej, opotřebovanej a bolavej ). Též gratuluju a vydrž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 to kuncák7: tam nejde jen o ten soud, ale celkově, ty různý psychotesty, nějaký ten jejich přípravný kurz nebo jak tomu říkají a pak hlavně to čekání, než nás oslovili, že pro nás naší malou mají. Potom dojíždění do pěstounské rodiny, manželka tam týden bydlení, potom pěstounka taky asi týden u nás, potom první soud, druhý soud a mělo by to snad být vše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 Jste dobri. Respekt! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 mondeo2 - Tak vše nej. Těch pade uteklo jak voda co? Mě bylo loni a nechápal jsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 Petr.S.- jak dlouho se ti ten soud táhl? Mě na osvojení - první 4,5 roku a druhej, ten byl "bleskovej" jen 2,5 roku. Gratuluju.Mondeo2 - jseš holt v tom správným věku ( seš starej, opotřebovanej a bolavej ). Též gratuluju a vydrž. Díky, jo bolavej to jo......koleno v pr.. kotník zdrátovanej, vyjetý plotýnky, vlasů málo, kil hodně............ale ještě chvilku to půjde..... mondeo2 - Tak vše nej. Těch pade uteklo jak voda co? Mě bylo loni a nechápal jsem.Dík.No od tý doby, co se narodil mladej ( už dvacet let) je to hroznej šmelc..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 Mondeo2 - taky všechno nejlepší do další padesátky, mě to čeká za rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 (upraveno) Tady je to jak fčekárně na gerontologii, úplně slyším jak mi kornatí tepny... Upraveno 30. června 2017 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 Mondeo2 - koleno v pr.. kotník zdrátovanej, vyjetý plotýnky, vlasů málo, kil hodně....... No dyť povídám - nic co by nešlo rozleštit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 Tak a hurá do další padesátky, jdu se na to vyspat...................Happy birthday Mr. Mondeo :-) Přeji hodně zdraví a štěstí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 to kuncák7: tam nejde jen o ten soud, ale celkově, ty různý psychotesty, nějaký ten jejich přípravný kurz nebo jak tomu říkají a pak hlavně to čekání, než nás oslovili, že pro nás naší malou mají. Potom dojíždění do pěstounské rodiny, manželka tam týden bydlení, potom pěstounka taky asi týden u nás, potom první soud, druhý soud a mělo by to snad být vše.Drzim palce, ja to mel okoreneny o tahanice s biologickejma rodicema ( ma sestra a dva otcove ) a velice "prijemnou" socialni pracovnici. Drzte se a radujte se.A co dnes potesilo me? Vysvedceni te mladsi ( jeste ji je 18 let ) ze tretaku gymplu ( az na tu znamku z chovani, kterou vyfasovala jako ostatni na zaverecnem sportovnim kurzu minulej tyden - nejake to vinko ) a starsi ( 21 ), ze dnes udelala posledni zkousku na vejsce v tomhle rocniku.Mam ted dva mesice relativni klid :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 Me potesilo, ze jsem se vcera strasna zliskal, prisel domu v sest rano. A kdyz jsem se snazil udelat si dymku a moje nejvetsi starost byla at se nepobliju, tak maminka meho spolubydliciho (prijela za nim na navstevu) se me porad ptala kde je.(najednou vbehl do nahodne projizdejiciho autobusu a pak dve hodiny nebyl) Spal jsem asi ctyri hodiny ,ale rano vstanu a poprve po vice jak mesici me vubec neboli klouby a je mi skvele ;-) Fakt strasna uleva ikdyz asi jen kratkodoba. Tak a ted mi reknete proc bych se nemel stat tim alkoholikem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 Děkuji všem, hned se cítím líp, hlavně po včerejším večeru............... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 Me potesilo, ze jsem se vcera strasna zliskal, prisel domu v sest rano. A kdyz jsem se snazil udelat si dymku a moje nejvetsi starost byla at se nepobliju, tak maminka meho spolubydliciho (prijela za nim na navstevu) se me porad ptala kde je.(najednou vbehl do nahodne projizdejiciho autobusu a pak dve hodiny nebyl) Spal jsem asi ctyri hodiny ,ale rano vstanu a poprve po vice jak mesici me vubec neboli klouby a je mi skvele ;-) Fakt strasna uleva ikdyz asi jen kratkodoba. Tak a ted mi reknete proc bych se nemel stat tim alkoholikem ? já myslím, že bys v tom měl pokračovat, alkohol léčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 Rotvajler sa bežne dožíva 9 max 10 rokov. Vtedy už umierajú. Naša rotvajlerka má 16 rokov, všetky zuby a stále je čiperna a dajako sa nechystá skapať. Prežila bitku s diviakom , pripustenie malým bišonom a čo ja viem čo ešte. Asi jinej gang Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 Zpátky z cest ve zdraví u toho nejcennějšího... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky