ragu Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2017 Jasný náklady na reprezentaci.Případně pokud to bude nějakej chronometer, je to pomůcka nezbytná pro přesné měření času stráveného na zakázce a timesheeting. Bez toho bys musel ojebavat klienty na hodinách.
Rudykopalsson Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2017 Tak hlavně bych počkal, až bude ta faktura i zaplacená.:-)
African Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2017 Trochu nám to tady posypali a je z toho krásný den :-)
roura74 Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2017 Trochu nám to tady posypali a je z toho krásný den :-)U nás taky. Všude je to jak v pohádce. A navíc pátek. :-)
long Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2017 Právě mi volala personalní ředitelka, že jsem úspěšně zvládl výběrové řízení a že mě berou. Takže zítra podám výpověď a doufám, že to je konečně místo, kde se dá dlouhodobě fungovat. Ale ulevilo se mi. Dal jsem chladit archív a musím to zapít. Fakt mám radost.Gratuluji Ti !
Liqid Odesláno 2. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2017 Těší mě, že se mi vyhýbá sníh. Fórum plné sněhu, ale v mém okolí nic. Liberec, Bolka, Lípa, Hradec, Praha... nikde ani vločka
orol Odesláno 2. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2017 Tak u nás sníh je.Dnešní procházka lesem byla parádní
African Odesláno 2. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2017 Nejdříve naštvalo že včera ve skalách nateklo klukovi do úplně nových bot, takže jsme museli improvizovat a hurá dnes brzy ráno rychle do hudysport, protože jsme celý víkend ve skalách. Ale vida, dnešní den akce sleva 20% a docela dobré ceny ještě navíc pro členy klubu, tak si tatínek udělal taky radost :-) Ty Sorely pro děcka můžu mimochodem doporučit, skvělá bota do hor a dnes sakumprásk za litr :-) Jo a bacha na čerty, už vystrkují růžky.... https://www.hudy.cz/outdor_obuv_detska/sorel-childrens-flurry,100031344-black-bright-red-15.html
pciza Odesláno 2. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2017 Těší mě, že se mi vyhýbá sníh. Fórum plné sněhu, ale v mém okolí nic. Liberec, Bolka, Lípa, Hradec, Praha... nikde ani vločka Taky mi sníh zatím nechybí. Odklízení doma i před dílnou. Auto na heveru a hezky ti to padá za krk brr. Sníh až na svahu!
Tobi Odesláno 2. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2017 Hm,taky mi nechybí,sníh má bejt na horách...
roura74 Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2017 Ester Ledecká holka šikovná!Ta druhá jízda se jí hodně vydařila. Doufám, že v sezóně dá aspoň jednou bednu.
Ondrej71 Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2017 Potěšilo mě už v pátek - adventní kalendář, který pro mě připravil zbytek rodiny
Murphy97 Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2017 Luxusni. Nemohl bych taky bejt soucast vasi rodiny?
mondeo2 Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2017 Potěšilo mě už v pátek - adventní kalendář, který pro mě připravil zbytek rodiny 6AB09B56-BE6C-47F8-A8A9-9EA74E0ACFAD.jpegtaky jsem o tom přemejšlel......................
Ondrej71 Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2017 (upraveno) Děcka vybraly piva a připravily sami, jsem zvedavy co v každém balíčku bude Upraveno 3. prosince 2017 uživatelem Ondrej71
mondeo2 Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2017 Děcka vybraly piva a připravily sami, jsem zvedavy co v každém balíčku bude samo, že ten Tvůj je lepší...............je totiž udělanej a připavenej s láskou. A tak to má být!
Wanderer Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2017 Naprosto luxusní kotletky na smetaně (40%). K tomu Plzeň... na světě je krásně. :-)
nividic Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 (upraveno) Potěšilo mě už v pátek - adventní kalendář, který pro mě připravil zbytek rodiny Tak jestli sou to vsecko whisky, budes mit vanoce krasny jako malokdo Sorry, necet jsem dal. Noale piva taky dobry, jsem zvedavej na sbirku. Upraveno 4. prosince 2017 uživatelem nividic
Doporučené příspěvky