Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jasný náklady na reprezentaci.

Případně pokud to bude nějakej chronometer, je to pomůcka nezbytná pro přesné měření času stráveného na zakázce a timesheeting. Bez toho bys musel ojebavat klienty na hodinách.

Odesláno

Právě mi volala personalní ředitelka, že jsem úspěšně zvládl výběrové řízení a že mě berou. Takže zítra podám výpověď a doufám, že to je konečně místo, kde se dá dlouhodobě fungovat.

Ale ulevilo se mi. Dal jsem chladit archív a musím to zapít. Fakt mám radost.

Gratuluji Ti !

Odesláno

Těší mě, že se mi vyhýbá sníh. Fórum plné sněhu, ale v mém okolí nic. Liberec, Bolka, Lípa, Hradec, Praha... nikde ani vločka :)

Odesláno

Nejdříve naštvalo že včera ve skalách nateklo klukovi do úplně nových bot, takže jsme museli improvizovat a hurá dnes brzy ráno rychle do hudysport, protože jsme celý víkend ve skalách. Ale vida, dnešní den akce sleva 20% a docela dobré ceny ještě navíc pro členy klubu, tak si tatínek udělal taky radost :-) Ty Sorely pro děcka můžu mimochodem doporučit, skvělá bota do hor a dnes sakumprásk za litr :-) Jo a bacha na čerty, už vystrkují růžky....

https://www.hudy.cz/outdor_obuv_detska/sorel-childrens-flurry,100031344-black-bright-red-15.html

post-364-0-91906200-1512230650_thumb.jpg

post-364-0-35439100-1512231044_thumb.jpg

post-364-0-72057600-1512231051_thumb.jpg

post-364-0-39269500-1512231058_thumb.jpg

post-364-0-29273200-1512231067_thumb.jpg

Odesláno

Těší mě, že se mi vyhýbá sníh. Fórum plné sněhu, ale v mém okolí nic. Liberec, Bolka, Lípa, Hradec, Praha... nikde ani vločka :)

Taky mi sníh zatím nechybí. Odklízení doma i před dílnou.

Auto na heveru a hezky ti to padá za krk brr.

Sníh až na svahu!

Odesláno (upraveno)

Děcka vybraly piva a připravily sami, jsem zvedavy co v každém balíčku bude :)

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odesláno

Děcka vybraly piva a připravily sami, jsem zvedavy co v každém balíčku bude :)

samo, že ten Tvůj je lepší...............je totiž udělanej a připavenej s láskou. A tak to má být!

Odesláno (upraveno)

Potěšilo mě už v pátek - adventní kalendář, který pro mě připravil zbytek rodiny :)

Tak jestli sou to vsecko whisky, budes mit vanoce krasny jako malokdo :lol2:

Sorry, necet jsem dal. Noale piva taky dobry, jsem zvedavej na sbirku.

Upraveno uživatelem nividic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...