Marhi Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2017 Tady se jasně vidí, kdo má jakej limit.Já sázel na lahve vína.Apropo sehnat 24druhů to už je výkon. A to se cení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra 2.0 Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2017 Bylo to uz vcera. Darek od syna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2017 hezký... soudě dle velikosti je to náušnice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra 2.0 Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2017 Mini vanocnocni ozdoba/dekorace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2017 :-) to mi bylo jasný... z mé strany pouze pokus o vtip :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2017 Úplně vidím, jak mu to visí na tom drátěném háčku z ucha. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2017 mě už by tady nic nepřekvapilo... když může někdo nosit céčka v bradavce, tak proč ne baňku v uchu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra 2.0 Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2017 :-) to mi bylo jasný... z mé strany pouze pokus o vtip :-) ....jsem si rikal, ze asi blbe fotim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2017 Pritom to taky mohla byt normlni ozdoba, jenom v dost velke ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra 2.0 Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2017 To je docela vtipna predstava To by pak fraze "... jsem si koupil novy budiky", mohla byt brana doslovne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 6. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2017 Potěšilo mne, že Trump uznal Jeruzalém za hlavní město... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2017 Dnes mi udělal radost Donald Trump. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2017 (upraveno) Mě náš starosta, který zveřejnil v novinách debatu cikánů z našeho města na Facebooku :-) Za mě palec nahoru v době kdy z nich je celý národ vysranej.... Upraveno 6. prosince 2017 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 6. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2017 Mě náš starosta, který zveřejnil v novinách debatu cikánů z našeho města na Facebooku :-) Za mě palec nahoru v době kdy z nich je celý národ vysranej....Božínku! To budou hezký Vánoce, nám to tady v Ausíku chtěj zavést taky. Raději se nebudu koukat na FB města... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 Jsem potěšen, že mi pošta neztratila zásilky, že je dodala včas a že jsem tam netrávil cely den To jen aby rovnováze ve vesmíru bylo učiněno za dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba13 Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 ...... že má moje maminka doma dárek a i když je do "Ježíška" daleko, je už používán. Nechtěla jsem čekat a se závozy by byl větší problém než teď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2017 Potěšilo mě, že dcerka snad poprvé za svejch devět měsíců na světě spala osm hodin v kuse, čímž mi dopřála kýženého odpočinku. Skoro jsem zapomněl jak super je pořádně se vyspat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2017 Po 9hodkach v praci, som to zvladol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2017 píšeš to tak že asi taková cesta asi není tvou každodenní rutinou. Ono se to podceňuje ale únava není jen tak. Hodně lidí skončilo špatně pár kilometrů před cílem. Někdy je lepší dojet o půl hodiny později, dát si někde kafe a svačinku, v klídku a pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2017 (upraveno) Ja treba dalky jezdim rychlejc, pac me to nuti se soustredit. Kdyz jedu podle predpisu, tak delam vsechno mozny a chce se mi spat . I kdyz uz to diky hustote provozu a vsemoznejm merenim neni takovy, jako driv. Ale jinak souhlas, unava je svinstvo - kolikrat projedes sto kilaku na autopilota a ani o tom nevis. A k pruseru je to jen kousek. Jinak stejnou trasu jezdim v breznu na akci v Rustu, je to fajn cesta. Upraveno 10. prosince 2017 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky