marosh Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2018 Tý vole, Franto...Dobře Ty. Gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2018 Diky. Dáme :-)A já furt čučím na Brejtle, do čeho že to praštil..Tak gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2018 Me potěšilo, ze sem do toho v pátek praštil a teď uz budu jen stastnej no :-)Tož gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2018 Aby jsi byl Frantíku šťastnej, tak musíš opustit tohle fórum, to s ženskejma nemá vůbec nic do činění a gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2018 (upraveno) Me potěšilo, ze sem do toho v pátek praštil a teď uz budu jen stastnej no :-) Hele máš dobrý vkus. Na ženskou, hodinky i snubní prsteny :-) Gratuluji ! Upraveno 6. září 2018 uživatelem long Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2018 Diky panove :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saba Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2018 Taky jsem koukal na hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2018 Franto gratulace ;-) od ted už budou jen Festiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2018 Jsem se v pátek oženil volové! To musíš bejt šťastnej, viď? Jo, musim. Tak gratulace pane ambasador! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2018 Musím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2018 Ffranta, Ffestina Fanbassador, Fforever Fin Flove... Gratulace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2018 Ffranta, Ffestina Fanbassador, Fforever Fin Flove... Gratulace...Howno ambassador, správnej ambassador by si vzal oblekovky od Festiny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2018 (upraveno) Fšak feká festli fi fšimnem. Frostie fi fšiml.... Edit: mobil korekce... Upraveno 6. září 2018 uživatelem Boudy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2018 Teď nemám kluci, ale jak již nekdo poznamenal. Manželství a Festina jdou ruku v ruce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2018 Teď nemám kluci, ale jak již nekdo poznamenal. Manželství a Festina jdou ruku v ruce :-)V pohodě. Hlavně, aby se ti s paní dařilo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2018 Gratuluju, Frantiku! Ať vám to společně dobře tiká! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2018 Já jsem si před chvílí přečetl ve vedlejším vlákně o multikulti Mašince Tomášovi a o juniorních menšinových asistentkách pro britské univerzitní profesory a vzpomněl jsem si, co mě potěšilo o dovolené.Vypustil jsem manželku v nějakým obchoďáku a uklidil se do knihkupectví, kde jsem si v novém vydání Ladova Mikeše ověřil, že tam pořád ještě stojí, že "ti lidé, děti, to byli cikáni".Fakt jsem čekal, že už to odmazali, po těch debilních článcích před pár lety. https://www.reflex.cz/clanek/zajimavosti/89722/hele-z-ju-a-hele-bude-nove-helena-aneb-tvurci-genderove-vyvazuji-zname-pohadky-a-porady-pro-deti.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2018 (upraveno) Z toho nesmyslnýho žvanění Jů a Hele mně vyrážela kopřivka a doteď když slyším Jiráka tak sebou škubnu. Tadle kokotina votravuje život dětem doteď??? To už sem měl radši motýla Emanuela a to byl taky pěknej debil. Upraveno 6. září 2018 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2018 Ten byl jistojistě gay... akorát to maskoval zájmem o Makovou panenku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2018 Už mám skoro sud plný švestek. Už to pěkně bublá. A obsypaných stromů ještě dost. Dnes jsem vyladil technologii sběru plachtou a budu asi shánět ještě sud na kvas. Teda na tvrdej nejsem, piju to jen zdravotně, při sychravém počasí, ale jestli se tahle úroda zadaří, tak budu zásoben slivovicí na hodně let. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky