Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Me potěšilo, ze sem do toho v pátek praštil a teď uz budu jen stastnej no :-)

a730093744d0e34681575725a751b84f.jpg

Hele máš dobrý  vkus. Na ženskou, hodinky i snubní prsteny :-) Gratuluji !

Upraveno uživatelem long
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem si před chvílí přečetl ve vedlejším vlákně o multikulti Mašince Tomášovi a o juniorních menšinových asistentkách pro britské univerzitní profesory a vzpomněl jsem si, co mě potěšilo o dovolené.

Vypustil jsem manželku v nějakým obchoďáku a uklidil se do knihkupectví, kde jsem si v novém vydání Ladova Mikeše ověřil, že tam pořád ještě stojí, že "ti lidé, děti, to byli cikáni".

Fakt jsem čekal, že už to odmazali, po těch debilních článcích před pár lety.

:D

https://www.reflex.cz/clanek/zajimavosti/89722/hele-z-ju-a-hele-bude-nove-helena-aneb-tvurci-genderove-vyvazuji-zname-pohadky-a-porady-pro-deti.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odkaz ke komentáři

Z toho nesmyslnýho žvanění Jů a Hele mně vyrážela kopřivka a doteď když slyším Jiráka tak sebou škubnu. Tadle kokotina votravuje život dětem doteď??? To už sem měl radši motýla Emanuela a to byl taky pěknej debil.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

Už mám skoro sud plný švestek. Už to pěkně bublá. A obsypaných stromů ještě dost. Dnes jsem vyladil technologii sběru plachtou a budu asi shánět ještě sud na kvas. Teda na tvrdej nejsem, piju to jen zdravotně, při sychravém počasí, ale jestli se tahle úroda zadaří, tak budu zásoben slivovicí na hodně let. :-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...