Huawei33 Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 Po delší době jsem v Ústí nad Labem a potěšilo mě jak se tady daří lidem stále víc a víc! Proč ne, ferraroctavia :-----------D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 To je ještě slabota http://www.autoforum.cz/zajimavosti/skoda-octavia-combi-ferrari-opravdu-neni-takovy-nesmysl-jak-se-muze-zdat/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 Hasiči budou mít novej nátěr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_See Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2018 To je ještě slabota ... http://www.autoforum.cz/zajimavosti/skoda-octavia-combi-ferrari-opravdu-neni-takovy-nesmysl-jak-se-muze-zdat/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu No to je děs. Jadnak to auto a ten článek taky k zblití. Sprasili Octavii a okecávaj to nějakejma řečičkama. Prostě měl tátovi koupit Octavii a přívěšěk Ferrari a je to a ne se stát terčem posměchů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 18. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2018 uhrforum.de :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 Volala mě má žena, že koukala do jejího deníčku a jestli prý vím že příští týden jedu na motorky k móři? Říkám, hele nevím ale každopádně jsi udělala můj den mnohem krásnější, se těším :-) Super, ale je tedy hodně podezřelé že nás jede šest a nikdo nevolá, nepíše, hm, hodně divný, budu muset to obvolat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 to je Formentor na Malorce, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 to je Formentor na Malorce, že?Je to Mallorca, ale co to přesně je, nevím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 (upraveno) Kde prosím tě pujcujete motorky? Našel jsem všechno jenom za raketu, resp. Cca 3x dráž než auto. Upraveno 20. září 2018 uživatelem Maro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 Kde prosím tě pujcujete motorky? Našel jsem všechno jenom za raketu, resp. Cca 3x dráž než auto.Až přijedu domů, mrknu, ale vím že Mallorca s těch všech ostrovů je vcelku drahá...večer ti dám vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr11 Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 Motorka vyjde snad vzdycky draz nez auto...pujc si skutr:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 Drandit ve dvou přes celý ostrov na skutru se mi úplně nechce, to radeji vemu to auto a na den si půjčím kolo :-D jenom když tam jsou tak hezké cesty tak mám cukani vzít moto, ale když jsem drahe polovicce oznámil, za kolik jsem našel nejlevnější, tak si významně ťukala na čelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 Máme 310 GS BMW na osm dní za 500 Éček...pokud máš vážný zájem, dám ti podrobnosti do SZ, ale až zítra protože kámoš ví cenu ale zapomněl půjčovnu :-) Ten to má na starost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 Potěšilo nádherné, plně funkční rádio z dávných dob. Už jsem z kanclu vyhodil to moderní a teď se kochám :-) .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 Tak to je ovšem parádní Potěšilo nádherné, plně funkční rádio z dávných dob. Už jsem z kanclu vyhodil to moderní a teď se kochám :-) .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 To jo... Dobrá strojovna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 to chci a chci a chci !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 Udělal mi radost časopis od jedné z bank, super fotky články a pocit ze čtení.Neviděl jsem ještě časopis na lepším papíře.Bez potápek jsem se do čtení bál pustit. Odesláno z mého ONEPLUS A3003 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viking Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 https://usti.idnes.cz/notebooky-dar-podnikatel-patrick-zandl-prvnackum-zs-plynarenska-teplice-vyhruzky-rasistu-gyf-/usti-zpravy.aspx?c=A180921_125017_usti-zpravy_vac2 :notworthy: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 varjagu bomba! mě poťešila tato 603 s krásnou patinou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky