kuncák7 Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 Ty woe vzdyt si ted byl mesic v chorvatsku :-)Ted je to "jen" na 3 tydny :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 No, a pak budou 14 dnu vanoce. Kurnik, to je zivot!:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 Mám dvě,jedný je 33 a druhý bude 28.Tu starší jsem vedl,tu mladší ne,poněvadž,ta mladší chtěla svatbu o 4lidech,no a do toho jsme se nevlezli!Ale vím,co to je,a moc ti ten zážitek přeji.Mám ještě dva kluky,ale tam to asi tak romantický nebude.No myslím si, že to bude stejné. Nebo kluky máš rád méně? :-) Jinak gratuluji berbatowe :-) holku nemám, ale slzet budu i u kluka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 Ze jsem si pekne prodlouzil vikend! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Tento krasavec před restaurací kde jsem byl na menu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Pan Bond ma trochu problem se trefit do parkovaciho mista. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Kdybych byl sexista, tak řeknu, jestli náhodou zrovna neřídila paní Bondová... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Kdybych byl sexista, tak řeknu, jestli náhodou zrovna neřídila paní Bondová...tyvle, já četl Bohdalová :D a pak sem kouknul na SPZ a tam iniciály JB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Pan Bond ma trochu problem se trefit do parkovaciho mista.To jsem chtel taky napsat, ale pak si rekl, ze o doprave plkam v jinem vlakne a sr.t vas ve vsech vlaknech nechci, diky :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 tyvle, já četl Bohdalová :D a pak sem kouknul na SPZ a tam iniciály JB Je tam "BJ", stačí si vygooglovat o co jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 :D je to Bohdalka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Ze som si dva roky sám zastupoval súdny spor na súde kde som bol zalovany a dnes som ho vyhral.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Kokso, a uz budu platinove daytony? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Až po tebe brat môj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 (upraveno) Tento krasavec před restaurací kde jsem byl na menu. To jsem chtel taky napsat, ale pak si rekl, ze o doprave plkam v jinem vlakne a sr.t vas ve vsech vlaknech nechci, diky :-).Zkuste parkovat s autem, co má dlouhý dveře. EDIT: Roland sorry, chtěl sem dát do citace Baldica. To sou fakt starosti todle. Upraveno 17. října 2018 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Mně dnes ráno, potěšilo, že jsem si pamatoval, jak jsem si včera večer v posteli střízliv říkal, že se zbavím asi šesti kusů Casio G-Shock a nechám si pouze jedny.Z těch šesti kusů jsou myslím čtyři kusy nenošené a koupil jsem si jen proto, že se mi ty hodinky líbily. Blbec no!Ty černé BB už dostaly takovou tu bílou sběratelskou patinu. :-) Je to poprvé, kdy jsem o něčem takovém vůbec přemýšlel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 (upraveno) Mně dnes ráno, potěšilo, že jsem si pamatoval, jak jsem si včera večer v posteli střízliv říkal, že se zbavím asi šesti kusů Casio G-Shock a nechám si pouze jedny.Z těch šesti kusů jsou myslím čtyři kusy nenošené a koupil jsem si jen proto, že se mi ty hodinky líbily. Blbec no!Ty černé BB už dostaly takovou tu bílou sběratelskou patinu. :-) Je to poprvé, kdy jsem o něčem takovém vůbec přemýšlel.To si na tom ešte dobre. Ja som včera predal 2ks Babetta. Viem komu ale neviem za koľko. Zkurvená slivovica no. Upraveno 18. října 2018 uživatelem brumko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Mně dnes ráno, potěšilo, že jsem si pamatoval, jak jsem si včera večer v posteli střízliv říkal, že se zbavím asi šesti kusů Casio G-Shock a nechám si pouze jedny.Z těch šesti kusů jsou myslím čtyři kusy nenošené a koupil jsem si jen proto, že se mi ty hodinky líbily. Blbec no!Ty černé BB už dostaly takovou tu bílou sběratelskou patinu. :-) Je to poprvé, kdy jsem o něčem takovém vůbec přemýšlel.ja tu mam nachystany tri kousky do frcu, ale su linej se s tim fotit taky si necham jen jedny, cruisovky, ktery stejne nenosim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Se normalne tesim na kazde rano az vstanu a cumnu z okna smerem na vychod. Asi starnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky