Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Mám dvě,jedný je 33 a druhý bude 28.

Tu starší jsem vedl,tu mladší ne,poněvadž,ta mladší chtěla svatbu o 4lidech,no a do toho jsme se nevlezli!

Ale vím,co to je,a moc ti ten zážitek přeji.

Mám ještě dva kluky,ale tam to asi tak romantický nebude.

No myslím si, že to bude stejné. Nebo kluky máš rád méně? :-)

Jinak gratuluji berbatowe :-) holku nemám, ale slzet budu i u kluka :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tento krasavec před restaurací kde jsem byl na menu.

To jsem chtel taky napsat, ale pak si rekl, ze o doprave plkam v jinem vlakne a sr.t vas ve vsech vlaknech nechci, diky :-).

Zkuste parkovat s autem, co má dlouhý dveře.

EDIT: Roland sorry, chtěl sem dát do citace Baldica. To sou fakt starosti todle.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

Mně dnes ráno, potěšilo, že jsem si  pamatoval, jak jsem si včera večer v posteli střízliv říkal, že se zbavím asi šesti kusů Casio G-Shock a nechám si pouze jedny.

Z těch šesti kusů jsou myslím čtyři kusy nenošené a koupil jsem si jen proto, že se mi  ty hodinky líbily. Blbec no!

Ty černé BB už dostaly takovou tu bílou sběratelskou patinu. :-)

Je to poprvé, kdy jsem o něčem takovém vůbec přemýšlel.

Odkaz ke komentáři

Mně dnes ráno, potěšilo, že jsem si  pamatoval, jak jsem si včera večer v posteli střízliv říkal, že se zbavím asi šesti kusů Casio G-Shock a nechám si pouze jedny.

Z těch šesti kusů jsou myslím čtyři kusy nenošené a koupil jsem si jen proto, že se mi  ty hodinky líbily. Blbec no!

To si na tom ešte dobre. Ja som včera predal 2ks Babetta. Viem komu ale neviem za koľko. Zkurvená slivovica no.

Upraveno uživatelem brumko
Odkaz ke komentáři

ja tu mam nachystany tri kousky do frcu, ale su linej se s tim fotit :) taky si necham jen jedny, cruisovky, ktery stejne nenosim :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...