Gustaf Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Gratuluji... Přeji, ať to jde vše hladce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Už začínám být opilý... Dneska jsme byli na výsledcích testů na třech měsících... Vše ok. Ode dneška už můžu všem oficiálně říkat : čekáme mimino!!!!Tvl ty jedeš. Nový dům, brzý nový Jeep, nový mimino, ndávno nový Harlej. Máš skvělý období, užívej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Hezká zpráva, hodně štěstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Tvl ty jedeš. Nový dům, brzý nový Jeep, nový mimino, ndávno nový Harlej. Máš skvělý období, užívej. Vynechal jsi ještě to Subaru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Vynechal jsi ještě to Subaru To mi jaksi uniklo, tyjo, to je práce na plný úvazek, aby tady byl člověk v obraze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Už začínám být opilý... Dneska jsme byli na výsledcích testů na třech měsících... Vše ok. Ode dneška už můžu všem oficiálně říkat : čekáme mimino!!!!Wow, no tak to je krásná zpráva, dám si na Vás dvojku a přeji ať všechno pěkně hezky dopadne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 :-) Kluci daří se. A btw zapomněli jste na nové rolady :-D Díky, díky všem. Jsem opravdu spokojený parchant... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 :-) Kluci daří se. A btw zapomněli jste na nové rolady :-DDíky, díky všem. Jsem opravdu spokojený parchant...Tez gratuluju. Dej si jeste sklinku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Tez gratuluju. Dej si jeste sklinku.Díky moc :-) Dám, dám... Myslím si, že můj příchod zítra do práce začíná být v ohrožení :-d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Díky moc :-) Dám, dám... Myslím si, že můj příchod zítra do práce začíná být v ohrožení :-d Jó když se daří, tak se daří............... Samozřejmě blahopřeji !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Dobre mAra_ !!!Gratuluju a at se dari! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 mAra_! Blahopřeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Diky vsem Maminka se tvari spokojene, a me uz po vcerejsu skoro neboli hlava!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Diky vsem Maminka se tvari spokojene, a me uz po vcerejsu skoro neboli hlava!!! Ty vole, čtu to až teď, kdybych to věděl, už bych ti gratuloval už po telefonu. Takže Gratulka a Alence taky..! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Diky vsem Maminka se tvari spokojene, a me uz po vcerejsu skoro neboli hlava!!!Ale předpokládám, že nám píšeš z domova, ne z práce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Diky vsem Maminka se tvari spokojene, a me uz po vcerejsu skoro neboli hlava!!! To čtu až teď - přidávám se s gratulací! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Kdepak, zodpovědně jsem včera v osm usnul. Takže dneska jsem šel normálně do rachoty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 (upraveno) Kdepak, zodpovědně jsem včera v osm usnul. Takže dneska jsem šel normálně do rachoty... tak to jsi kalibr Jinak gratulace k Jeepu, docela se dealer vynasnažil Upraveno 14. prosince 2018 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 Sedlovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky