DavidLC Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2019 Mě potěšila holka, všimla si u mě jiných hodinek,hned si je zkoušela a že se jí líbí. Tak zůstanou (bral jsem si je na víkend, že možná půjdou do inzerce) :-)
long Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2019 Mě potěšila holka, všimla si u mě jiných hodinek,hned si je zkoušela a že se jí líbí. Tak zůstanou (bral jsem si je na víkend, že možná půjdou do inzerce) :-) Tvoje děvče má takhle chlupaté ruce ? :-)
guzmic Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2019 Tvoje děvče má takhle chlupaté ruce ? :-)Lehké nedostaky se dají odpustit a na vše ostatní funguje depilační vosk.
DavidLC Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2019 Té má ručka, holka (dítě) si je vyzkoušela a hned šly k páníčkovi. V patnácti ji stačí Géčka a SKX13 :-))
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2019 Hrozně mě potěšil tendle článek vod Dfense. http://dfens-cz.com/rusky-sully-1-0/ Když si vodpustí kecy vo cyklistech nebo vo Lacinoj, je to radost číst. Na počest toho ruskýho pilota sem si pustil Sullyho a taky paráda.
zceyee Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2019 Hrozně mě potěšil tendle článek vod Dfense. http://dfens-cz.com/rusky-sully-1-0/ Když si vodpustí kecy vo cyklistech nebo vo Lacinoj, je to radost číst. Na počest toho ruskýho pilota sem si pustil Sullyho a taky paráda.Na Sullym sem byl v kině, to bylo fajn. Co do letadel, tak jeste dobrej film byl Bat*21, taky ho znam diky d-f. https://www.csfd.cz/film/6452-bat-21/prehled/
odjinud Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2019 Tak ono tech pribehu se stasnym koncem je nastesti vic. Co si pamatuju jeden z tech hodne neuveritelnych, tak jeden tupolev pristal bez podvozku (na betonovou drahu), na gondoly motoru. Myslim, ze ho zapomneli vysunout. Jenze pristali na spatnou drahu a proti nim uz rolovalo jine letadlo. Takze to orostovali a zmucene motory jeste tupovleva odlepily od zeme, par metru pred letadlem proti. No a pak udelali kolecko, vysunuli podvozek a normalne pristali.
Boudy Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2019 Ale to mohlo vyjít jedině proto, že pilotoval Vladimír Vladimirovič Putin... Jinak si to neumím představit...
Radek124 Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2019 @odjinud: Nevím které Tučko máš na mysli, ale z těch běžných (104, 134, 154) žádné gondoly motorů na zemi nemělo - což je při přistávání bez podvozku výhoda se kterou se v drsných ruských podmínkách určitě počítalo, nicméně něco jako "přerušení přistání a zvednutí čumáku" by za jízdy té roury po břiše nezvládnul ani sám velký agent Vladimir Vladimirovič...
Pirx Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2019 (upraveno) Tak ono tech pribehu se stasnym koncem je nastesti vic. Co si pamatuju jeden z tech hodne neuveritelnych, tak jeden tupolev pristal bez podvozku (na betonovou drahu), na gondoly motoru. Myslim, ze ho zapomneli vysunout. Jenze pristali na spatnou drahu a proti nim uz rolovalo jine letadlo. Takze to orostovali a zmucene motory jeste tupovleva odlepily od zeme, par metru pred letadlem proti. No a pak udelali kolecko, vysunuli podvozek a normalne pristali.No ja ten pribeh znam trosku jinak, byli to madari se 154, zapomneli vysunout podvozek, nekde v Recku kdyz byli na finale tak na ne ceskej pilot co cekal na vzlet zarval do vysilacky ?go around malev!!? Oni dali plnej plyn, to letadlo se stejne dotklo kridlama a trupem drahy, ale kdyz solovjevy konecne nabehly na plnej vykon, zase se to odlepilo a podruhy pristali uz normalne. Nicmene ta 154 tam pak uz zustala a dala se do srotu. Edit:https://en.m.wikipedia.org/wiki/Malév_Flight_262 Upraveno 26. srpna 2019 uživatelem Pirx
Radek124 Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2019 Aha - takže nesednul, ale 500 metrů se s čumákem nahoru klouzal "po ocase" během zpackaného průletu (proto neměl vysunutý podvozek)...
odjinud Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2019 Aha, tak to se mi tam asi smichaly 2 ruzny pribehy.
kuncák7 Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2019 Že už to mám jen 4 dny a začne mi konečně dovolená :-). Měsíc.
pebe Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2019 taky docela osamělá, na Měsíci už dlouho nikdo nebyl
hreba Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2019 Fakt mě potěšilo, že jsem se vzbudil z narkozy Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Radek124 Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2019 Alive and Kicking - tož gratuluju sportovče!
kuncák7 Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2019 taky docela osamělá, na Měsíci už dlouho nikdo nebylTohle mě to nezkazí :-). Jen uvazuju o trase, že bych frcel už v pátek a konečně si vychutnal zase celou Bosnu.
Murphy97 Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2019 Móóóc pěkný voče v kalendáři tento týden
eloga Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2019 Hrebato hlavně potěšilo ty okolo, co za tebe měli odpovědnost... no ni?Ale jinak dobrý, také to znám...
Doporučené příspěvky