eloga Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Odesláno 27. září 2019 že to tu admini vyčistili od toho spamového a jiného smetí, jen tak dál..... už tu skoro nebylo pro všechen šmorn na hodinky skoro vidět.
Wanderer Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Odesláno 27. září 2019 Opravené sluneční hodiny. Chodím kolem nich spoustu let a teď konečně půjdou dobře. Fakt mi to spravilo den.
Wanderer Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Odesláno 27. září 2019 Když bude zataženo, bude mě hřát ten pocit. :-D
jschmid Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Odesláno 28. září 2019 Nové video na mém oblíbeném kanále. Třeba někteří neznají.
Maxel Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Odesláno 28. září 2019 Hodně dobrý, borec! V podobnym duchu koukam na tendle kanál:https://www.youtube.com/channel/UCaUtti6pBqdNtkjklsYRx3Q
Lynx12 Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Odesláno 28. září 2019 (upraveno) Nové video na mém oblíbeném kanále. Třeba někteří neznají. Nádherný řemeslný koncert... Upraveno 28. září 2019 uživatelem Lynx12
mikymik Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Odesláno 28. září 2019 Inzerat na primky od Jeronima. Vzdycky pekna fotogalerie.
African Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Odesláno 28. září 2019 Si chodím po horách, pohoda a když vidím všechny ty chaty, najednou mě trkne že nemáme zamluvený lyžování s děckama v naší oblíbené chalupě na Benecku, já vůl, nebo spíš celá naše banda asi dvanácti lidí. Žhavím linku, kombinujeme a jeden poslední volný týden v celé sezóně nacházíme :-) :-) :-) Takže kluci neváhejte, oblíbené chalupy začínají být full...
Gustaf Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Odesláno 1. října 2019 Si chodím po horách, pohoda a když vidím všechny ty chaty, najednou mě trkne že nemáme zamluvený lyžování s děckama v naší oblíbené chalupě na Benecku, já vůl, nebo spíš celá naše banda asi dvanácti lidí. Žhavím linku, kombinujeme a jeden poslední volný týden v celé sezóně nacházíme :-) :-) :-) Takže kluci neváhejte, oblíbené chalupy začínají být full...už máme zamluveno od doby, co jsme se v lednu z jedné chalupy vrátili...takže cajk
African Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Odesláno 1. října 2019 už máme zamluveno od doby, co jsme se v lednu z jedné chalupy vrátili...takže cajk Já už to taky tak začnu dělat, začíná na těch horách být nějaké těsno :-)
Prochy68 Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Odesláno 1. října 2019 To muzu potvrdit, v sobotu jsem v krusnejch potkal asi 10 bab.......chlapa zadnyho :-)))
Filip.J Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Odesláno 1. října 2019 Jako že ti to mrsknul před tebe do připojováku? Nevim, tvoje obvyklý řešení mi přijde skoro elegantnější..Hele Micey, teď jsem si všiml, že jsem v tom prvním postu napsal, že mi ten kamion uhnul doprava - přičemž jsem samozřejmě myslel doleva. Za jízdy si strany nepletu, divný Ale tys stejně rejpal kvůli tomu manévru doleva, takže jako bych teď nic nenapsal
honza71 Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Odesláno 2. října 2019 Navsteva Chronoshopu, resp. fakt, ze jste tam nechali bezpovsimnuti lezet GP chronograf, ktery tam na me pockal do dnesniho dne Diky panove !
kuncák7 Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Odesláno 2. října 2019 Navsteva Chronoshopu, resp. fakt, ze jste tam nechali bezpovsimnuti lezet GP chronograf, ktery tam na me pockal do dnesniho dne Diky panove !Honzo, tak se pak pochlub fotkama.
kuncák7 Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Odesláno 2. října 2019 Právě sedím u hrobnika doma, leju do něj koralku horem dolem a snažím se ho přemluvit, aby mi vyhověl a pohrbival mimo své hodiny a dny v jedné vesnici (má víc hřbitovů). Je to tedy můj kamarád z vojny (kde se jako jedinej zakopal ve stanoveném čase). Tohle mě rozesmálo, uplacet hrobnika.
straspol Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Odesláno 2. října 2019 (upraveno) Navsteva Chronoshopu, resp. fakt, ze jste tam nechali bezpovsimnuti lezet GP chronograf, ktery tam na me pockal do dnesniho dne Diky panove !Děkuju- trápím se dva dny, strašně jsi mi pomohl...... bohužel tam tyhle nebyly jediný, ze kterých nespím a ani jíst mi nechutná a slunce svítí míň když je nemám... Upraveno 2. října 2019 uživatelem straspol
kolky87 Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Odesláno 2. října 2019 Dnes ma potešil mail od Helveti. To 6 mesačne čakanie na skx009 skočilo :-) Síce asi až pondelok v ruke, ale čo je to k tým 6 mesiacom čakania...
DavidLC Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Odesláno 2. října 2019 Dnes ma potešil mail od Helveti. To 6 mesačne čakanie na skx009 skočilo :-) Síce asi až pondelok v ruke, ale čo je to k tým 6 mesiacom čakania...Trénuješ na RLX :-))
Doporučené příspěvky