Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

že to tu admini vyčistili od toho spamového a jiného smetí, jen tak dál.....  :notworthy: už tu skoro nebylo pro všechen šmorn na hodinky skoro vidět. 

Odesláno (upraveno)

Nové video na mém oblíbeném kanále. Třeba někteří neznají.

Nádherný řemeslný koncert...

Upraveno uživatelem Lynx12
Odesláno

Si chodím po horách, pohoda a když vidím všechny ty chaty, najednou mě trkne že nemáme zamluvený lyžování s děckama v naší oblíbené chalupě na Benecku, já vůl, nebo spíš celá naše banda asi dvanácti lidí. Žhavím linku, kombinujeme a jeden poslední volný týden v celé sezóně nacházíme :-) :-) :-) Takže kluci neváhejte, oblíbené chalupy začínají být full...

post-364-0-91493000-1569684896_thumb.jpg

Odesláno

Si chodím po horách, pohoda a když vidím všechny ty chaty, najednou mě trkne že nemáme zamluvený lyžování s děckama v naší oblíbené chalupě na Benecku, já vůl, nebo spíš celá naše banda asi dvanácti lidí. Žhavím linku, kombinujeme a jeden poslední volný týden v celé sezóně nacházíme :-) :-) :-) Takže kluci neváhejte, oblíbené chalupy začínají být full...

už máme zamluveno od doby, co jsme se v lednu z jedné chalupy vrátili...takže cajk  :lol2:

Odesláno

už máme zamluveno od doby, co jsme se v lednu z jedné chalupy vrátili...takže cajk :lol2:

Já už to taky tak začnu dělat, začíná na těch horách být nějaké těsno :-)

Odesláno

Jako že ti to mrsknul před tebe do připojováku? Nevim, tvoje obvyklý řešení mi přijde  skoro elegantnější..

Hele Micey, teď jsem si všiml, že jsem v tom prvním postu napsal, že mi ten kamion uhnul doprava - přičemž jsem samozřejmě myslel doleva. Za jízdy si strany nepletu, divný  :huh:

Ale tys stejně rejpal kvůli tomu manévru doleva, takže jako bych teď nic nenapsal  :lol2:

Odesláno

Navsteva Chronoshopu, resp. fakt, ze jste tam nechali bezpovsimnuti lezet GP chronograf, ktery tam na me pockal do dnesniho dne :)

Diky panove !

Odesláno

Navsteva Chronoshopu, resp. fakt, ze jste tam nechali bezpovsimnuti lezet GP chronograf, ktery tam na me pockal do dnesniho dne :)

Diky panove !

Honzo, tak se pak pochlub fotkama.

Odesláno

Právě sedím u hrobnika doma, leju do něj koralku horem dolem a snažím se ho přemluvit, aby mi vyhověl a pohrbival mimo své hodiny a dny v jedné vesnici (má víc hřbitovů). Je to tedy můj kamarád z vojny (kde se jako jedinej zakopal ve stanoveném čase). Tohle mě rozesmálo, uplacet hrobnika.

Odesláno (upraveno)

Diky panove !

Děkuju- trápím se dva dny, strašně jsi mi pomohl...

... bohužel tam tyhle  nebyly jediný, ze kterých nespím a ani jíst mi nechutná a slunce svítí míň když je nemám...

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

Dnes ma potešil mail od Helveti. To 6 mesačne čakanie na skx009 skočilo :-) Síce asi až pondelok v ruke, ale čo je to k tým 6 mesiacom čakania...

Odesláno

Dnes ma potešil mail od Helveti. To 6 mesačne čakanie na skx009 skočilo :-) Síce asi až pondelok v ruke, ale čo je to k tým 6 mesiacom čakania...

Trénuješ na RLX :-))

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...