bohus76 Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Žádnou výšku to mít ani nemůže,zase mu to spadlo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Moje nové hodinky opustily Anglii a teď jsou ve vakuu... Tak uvidíme, kdy dorazí. Snad to GLS dotlačí začátkem příštího týdne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Rozhled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Sorry, nejen ta nemoc se činí. I já se snažil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Sorry, nejen ta nemoc se činí. I já se snažil.Pěkný akvizice, jedna lepší, než druhá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Hezky kombo, gratuluju.A taky konecne hodinkovej prispevek zde na Chronovinkach :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Ja ti nevim, Kuncaku. Bud bych volil jedny nebo druhe. Unosit oboje bude fuska. Ale pekny to je, to zas ne ze ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Ja ti nevim, Kuncaku. Bud bych volil jedny nebo druhe. Unosit oboje bude fuska. Ale pekny to je, to zas ne ze ne.Však má dvě ruce ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 To je obvykly omyl. Teda ruce samozrejme dve ma, ale vem si, ze se jaks taks naucil delat fotky pravou rukou. Nechci videt, co by vzniklo za prasarny, kdyz by fotil levackou hodinky na prave ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Good job! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Kuncáku, gratuluji k přírůstku. Není to můj šálek čaje, ale chápu tu radost . I ta fotka je na Tebe nějaká moc povedená . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Pěkné jsou, asi je jasné že potřebuješ oboje ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 To je obvykly omyl. Teda ruce samozrejme dve ma, ale vem si, ze se jaks taks naucil delat fotky pravou rukou. Nechci videt, co by vzniklo za prasarny, kdyz by fotil levackou hodinky na prave ruce...Trochu té poopravim, jsem levak, takže by ty fota by mohla být lepší, mnohem lepší. Ale radši to zkoušet nebudu, co kdybych se pletl :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Ha, tak to jsi teprve druhy levak, ktery nosi hodinky na leve ruce, ktereho znam. Prvni jsem ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Nejste v tom sami hosi, muj syn taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Za nás to byla ale nemoc a prevychovavalo se to :-). U tvého syna je to dávano za vzor individuality :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Za nás to byla ale nemoc a prevychovavalo se to :-). U tvého syna je to dávano za vzor individuality :-).Ja mam ale obecne pocit, ze tech levaku jsou ted mraky , takze zadny individuality. Navic mame doma 2 levaky ze dvou kousku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 I já se hlásím do klubu leváků s hodinkami na levé. A gratulace k super novým kouskům! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Ja mam ale obecne pocit, ze tech levaku jsou ted mraky , takze zadny individuality. Navic mame doma 2 levaky ze dvou kousku Jo i za nás jich bylo dost :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Good job! Fejk...se zprávou vyjel jeho strejda nebo co to bylo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky