Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ale prosim Vas... ziadna rezistencia, chlor s korinavirom samozrejme raz dva zatoci, ale nemate si s nim umyvat ruky, lebo by coskoro zatocil aj s nimi. Celkovo sa s chlorom musi opatrne, preto sa urady snazia smerovat verejnost prednostne na ine dezinfekcie.

Odesláno

Účinek je řádově nižší (redukce počtů) než IPA,a přidává se zmíněná žíravost na ošetřených plochách. Na pokožku opravdu ne.

Odesláno

Neumí narušit vnější obal viru, zjednodušeně

Bych si dovolil nesouhlasit, ano některé viry přežijí i v přítomnosti chlóru (např. entero, noro a snad i polioviry), takže je možné se nakazit i z chlorované vody. Nicméně konkrétně na coronu zabírá chlór dobře a z povrchu ho bezpečně odstraní (dle doporučení WHO). 

Odesláno

Musime roslisovat fakty a letaky pre verejnist. Chlor samozrejme koronavirus ako aj drvivu vacsinu vsetkeho ziveho zabija absolutne spolahlivo, ale napises to na letak a ludia zacnu savo chlastat a sprejovat sa nim. Konkretne problem chloru je ze funguje az moc dobre a to aj na ludi. Kto neveri nech savom proti pliesni nastrieka meter podlahy v kupelke a skusi sa v tej kupelni na 20 minut zavriet... rychlo pozna dovod preco nas urady smeruju radsej na pripravky s alkoholom.

Odesláno

Môžem dva týždne presedieť pri WOT a mám na to kopec dobrých výhovoriek.

Odesláno

Ano, ta absence koncentrace lidí mě začíná strašně bavit :-) U nás už je také zákaz do skal a to znamená jediné, že je uvidím po delší době i za krásného počasí, super....

Odesláno

Tak mozna jdu v zakazu a ani o tom nevim . Ja uz se v tech zakazech nevyznam, ale nemecky turisti to tu normalne vali pres caru...ja jsem na ty spravny strane 2beeca5a30aa7ab6826d30f27e9c4318.jpg

Odesláno (upraveno)

To jo, na to co pouštěl, se musel chystat na velkou ránu. Tipuju Daytony.

E: Tak ne, vyzobl Ingy, určitě.

Upraveno uživatelem Americkej
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...