Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

A kdo říká, že nemáme pít? Todle vlákno je fajn, hlavně Murphy mě dycky potěší svým přístupem, za to do těch o koroně už jsem si musel zakázat chodit....

:cheers:

zkusim, panove, krome hodinek samozrejme, chodit hlavne sem

Upraveno uživatelem Murphy97
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souhlas, murphyho bych asi potřeboval chvilku doma, začínám mít z těch holčičích nápadů sedivou hlavu :-). Vlákno co zmiňujes jsem si zakázal-vysloveně.

Martine, ja mam doma tri zensky.

Vlastne ctyri.

I ten pes je fena!

:lol2:

Upraveno uživatelem Murphy97
Odkaz ke komentáři

Martine, ja mam doma tri zensky.

Vlastne ctyri.

I ten pes je fena! :lol2:

Já taky :-)). Pes je sice pes, ale hajzl drží s nima :-). Ale když mám pocit, že to už nedám, tak napíšeš něco pozitivního a já se kousnu.

Odkaz ke komentáři

Cesta do práce a z práce .. dohromady .. 9 hodin. A k tomu 8 hodin v práci. Jeste ze nas na hranicich tak kontrolujou, ze prej tahame viry. A nakupovat mame v cechach a ne v zahranici, ze je to prej (pro vas) bezpecnejsi, rikal Babis. Jenom uz nerekl kdy. Ale poslechl sem si nekolik alb a precetl nekolik zajimavych clanku. :)

Upraveno uživatelem zceyee
Odkaz ke komentáři

Takže jsem si po minulém týdnu myslel, že to tady mám pod kontrolou. No a zítra mám schůzku s celkem 5 ti lidma odsud-jedny prodávám, dvoje kupuju (oboje hodinky jsem už měl) a k tomu prodávám dvoje řemínky.

Definitivně a sorry za ten výraz-jsem už fakt debil, ale šťastej :-).

Odkaz ke komentáři

Na to, že mám topografický kreténismus, sem překvapil i sám sebe...

https://magazin.aktualne.cz/trefte-mesto-na-slepe-mape-ceska/r~23fbec56d12311e8b5b20cc47ab5f122/

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Odpadly mi dnes nejake odpoledni/vecerni telefonaty, navic jsem pres den tak nejak stihnul vse, co bylo treba.

A tak jsme s pani vzali nasi fenku a vyrazili ven.

Nakonec prochazka skoro 7km (ano, bydlim na male vesnici vedle Prahy), bylo krasne pocasi.

Vzdy, kdyz jsme potkali dalsi lidi, vsichni byli velmi disciplinovani - rousky, ustenky, odstup - to je samozrejmost.

Co ale neni samozrejmost, vsichni byli dobre naladeni, se vsemi jsme se pozdravili, poprali pekny den a i kdyz to pod rouskou neni videt, vnimali jsme, ze jak oni, tak my jsme meli usmev na tvari.

Neni to jednoduche obdobi, ale snazme se na vsem spatnem najit i to pozitivni.

A nectete tolik ty internety. A kdyz uz, tak predevsim hodinkova temata a jine damske/panske hracky!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...