Murphy97 Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 (upraveno) A kdo říká, že nemáme pít? Todle vlákno je fajn, hlavně Murphy mě dycky potěší svým přístupem, za to do těch o koroně už jsem si musel zakázat chodit.... zkusim, panove, krome hodinek samozrejme, chodit hlavne sem Upraveno 23. března 2020 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 (upraveno) Souhlas, murphyho bych asi potřeboval chvilku doma, začínám mít z těch holčičích nápadů sedivou hlavu :-). Vlákno co zmiňujes jsem si zakázal-vysloveně. Martine, ja mam doma tri zensky.Vlastne ctyri.I ten pes je fena! Upraveno 23. března 2020 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Na nektery zabavy uz clovek malem zapomnel. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Martine, ja mam doma tri zensky.Vlastne ctyri.I ten pes je fena! já taky...i ten Králík je fena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Martine, ja mam doma tri zensky.Vlastne ctyri.I ten pes je fena! Já taky :-)). Pes je sice pes, ale hajzl drží s nima :-). Ale když mám pocit, že to už nedám, tak napíšeš něco pozitivního a já se kousnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 (upraveno) warann - To hrajete autobus? Nebo co je to za hru? Upraveno 23. března 2020 uživatelem Geodet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 To je klasickej pasiáns ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Pasians. Clovek se nejvic zabavi sam se sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Pasians. Clovek se nejvic zabavi sam se sebouNa richtik, ale fotit to snad raci nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Není nutno nezpívathttps://www.ceskenoviny.cz/pr/index_view.php?id=1870328 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 (upraveno) Pasians. Clovek se nejvic zabavi sam se sebouNemáš to blbě??? Jak můžou být ve hře dvě stejné karty? Upraveno 23. března 2020 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 (upraveno) Cesta do práce a z práce .. dohromady .. 9 hodin. A k tomu 8 hodin v práci. Jeste ze nas na hranicich tak kontrolujou, ze prej tahame viry. A nakupovat mame v cechach a ne v zahranici, ze je to prej (pro vas) bezpecnejsi, rikal Babis. Jenom uz nerekl kdy. Ale poslechl sem si nekolik alb a precetl nekolik zajimavych clanku. Upraveno 24. března 2020 uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Nemáš to blbě??? Jak můžou být ve hře dvě stejné karty? Hraje se se dvěma balíčkama = dvěma kompletníma sadama. Takž to je asi v poho. Nebo je klidně možný, že to hraju blbě, ale co už, stejně to hraju sám ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Takže jsem si po minulém týdnu myslel, že to tady mám pod kontrolou. No a zítra mám schůzku s celkem 5 ti lidma odsud-jedny prodávám, dvoje kupuju (oboje hodinky jsem už měl) a k tomu prodávám dvoje řemínky.Definitivně a sorry za ten výraz-jsem už fakt debil, ale šťastej :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 A zavleces koronaka mezi korunkare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 A zavleces koronaka mezi korunkare Já bych řekl, že "magoři-chronomagori" tady mají imunitu snad na vsechno:-). Rousky u toho budou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Na to, že mám topografický kreténismus, sem překvapil i sám sebe...https://magazin.aktualne.cz/trefte-mesto-na-slepe-mape-ceska/r~23fbec56d12311e8b5b20cc47ab5f122/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Odpadly mi dnes nejake odpoledni/vecerni telefonaty, navic jsem pres den tak nejak stihnul vse, co bylo treba.A tak jsme s pani vzali nasi fenku a vyrazili ven.Nakonec prochazka skoro 7km (ano, bydlim na male vesnici vedle Prahy), bylo krasne pocasi.Vzdy, kdyz jsme potkali dalsi lidi, vsichni byli velmi disciplinovani - rousky, ustenky, odstup - to je samozrejmost.Co ale neni samozrejmost, vsichni byli dobre naladeni, se vsemi jsme se pozdravili, poprali pekny den a i kdyz to pod rouskou neni videt, vnimali jsme, ze jak oni, tak my jsme meli usmev na tvari.Neni to jednoduche obdobi, ale snazme se na vsem spatnem najit i to pozitivni.A nectete tolik ty internety. A kdyz uz, tak predevsim hodinkova temata a jine damske/panske hracky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 A co si představuješ pod pojmem dámské a pánské hračky? Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 To uz je na predstavivosti kazde soudruzky/soudruha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky