little_w Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Roman I.: Ten tvuj popis zahral skoro jako ta slivka, jak popisujes. Ja z dalky a z chaosu, ktery tady panuje, hluboce smekam pred sporadanosti a tim, jak zodpovedne se vsichni ke Covidu v CR stavi. A opravdu dekuji, ten poeticky popis me opravdu moc potesil! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 nazov operatora! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Dneska jsem mel krasnej, slunej, bezrouskovej normalni den. Jeste ze ji mam, holku plechovou, jinak by me v tom byte asi uz jeblo :-) Ted zas do vikendu vydrzim, snad.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Měl by dostat ban, to je provokace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Měl by dostat ban, to je provokace! +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bithas Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Čistá závist. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Měl by dostat ban, to je provokace! Nene, to je kampaň! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Smaznete to někdo... závidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 (upraveno) Až tohle skončí, tak budu mít doma hromadu novejch hovadin. Ale s tímhle je teda dost legrace! Upraveno 27. března 2020 uživatelem Maxmillian Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Co to je zač? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Právě na bůčku E!E, živák do obýváku. Paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Jsem poztrácel nějaký důležitý dvd z cestování, naštěstí to mám ze starých dob na VHS i minDv kazetách v záloze, vytáhnu ze sklepa mašiny z dob dinosaurů a hele, propojeno, všechno maká a už nahrávám. Ty Panasonic věci jsou nebo aspoň tedy byli nesmrtelné :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 (upraveno) Hezky. Taky mame doma techniku z doby, kdy se jeste produkovalo tak, aby to slouzilo. Ne, aby se to rozesralo 2 mesice po zaruce. Panasonic, samozrejme Upraveno 29. března 2020 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Sony taky 25 let stara Hi8 jede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Mame venku pekne, neni kam spechat, tak jsem si rekl, ze trochu dam dokupy vybeh u ovecek. K tomu jsem si udelal ohen, dal chladit pivo,v poledne mi zena prinesla dobrej vobed. Takze tak nejak aspon pro dnesek nevidim duvod ke stiznostem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Mame venku pekne, neni kam spechat, tak jsem si rekl, ze trochu dam dokupy vybeh u ovecek. K tomu jsem si udelal ohen, dal chladit pivo,v poledne mi zena prinesla dobrej vobed. Takze tak nejak aspon pro dnesek nevidim duvod ke stiznostem.Ty pyrohy a ještě s tím talířem. Kam se hrabe Maxel Všechno v pořádku tím spíš, že to jíš ve výběhu pro ovečky a u ohně, bomba. A trochu závist. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Tak to mas krasnej den! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Hmmm, parada, taky bych si dal rict :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Ale co ten chudák jeden plaváček? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Mame venku pekne, neni kam spechat, tak jsem si rekl, ze trochu dam dokupy vybeh u ovecek. K tomu jsem si udelal ohen, dal chladit pivo,v poledne mi zena prinesla dobrej vobed. Takze tak nejak aspon pro dnesek nevidim duvod ke stiznostem. to zni jako svkely den! Uzivej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky