Maxel Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Ty pyrohy a ještě s tím talířem. Kam se hrabe Maxel ...Píšu si, vole Ale máš recht no, má to pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 Musím říct, že dneska pro mě den v práci začal naprosto skvěle- nejdřív jsem si vyzvedl v naší podatelně balíček, kdy mi jeden místní člen daroval ( ano daroval ) jedny hodinky ( reedice mého mládí ) !!!! Poté jsem si byl podepsat novej plaťák a zároveň mi byla udělena má první pochvala za vstřícnost a profesionální jednání k občanům ( po 11,5 letech ) a to si pamatuju, že jsem pána poslal diplomaticky do zádele s jeho návrhem a už mě šel na nervy :-)) a nakonec se tu zamázl jeden dopravní nesmysl, co došel hoodně daleko ( návrh opatření obecné povahy ), někteří odsud vědí . Prostě den paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 Uz jsem se bal, ze te v tomhle vlakne nikdy neuvidime.Tak vidis, vse se v dobre obraci.Uz ti chybi jen posledni meta: pochvala na Obecnim urade, kde mas chalupu. Kdyz letos prestanes ohrozovat sve sousedy, v roce 2026 by to mohlo klapnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 Musím říct, že dneska pro mě den v práci začal naprosto skvěle- nejdřív jsem si vyzvedl v naší podatelně balíček, kdy mi jeden místní člen daroval ( ano daroval ) jedny hodinky ( reedice mého mládí ) !!!! Poté jsem si byl podepsat novej plaťák a zároveň mi byla udělena má první pochvala za vstřícnost a profesionální jednání k občanům ( po 11,5 letech ) a to si pamatuju, že jsem pána poslal diplomaticky do zádele s jeho návrhem a už mě šel na nervy :-)) a nakonec se tu zamázl jeden dopravní nesmysl, co došel hoodně daleko ( návrh opatření obecné povahy ), někteří odsud vědí . Prostě den paráda.Jestli je to písemná pochvala, tak tu si vylep na plot na chatě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 Jestli je to písemná pochvala, tak tu si vylep na plot na chatě Jojo, je písemná :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 Tak o vikendu prvni pokus. Zahajil jsem to pozici ?zachodova misa? :-)Naprostej luxus, jedinej na vode. Ze by to bylo tim, ze snezilo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 Paráda. Je to nafukovací nebo normální? Já snad taky vyrazim, i když nemám neopren. Jinak se doma už zbláznim Vyloženě v zimě jsem nikdy nejezdil a jinak kraťasy, max neopren ponožky a oblečení teplejší jen na horní část těla. Za ty roky se mi povedlo naštěstí spadnout jen 2x myslím. Loni jsme to nějak úplně vypustili, ale předloni celé léto na Lužnici byla pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 Nafukovaci. Jsem hlavne nadsenej, jak je to mobilni. V podstate to sbalim do velkyho batohu na koleckach. Uz jsem si tu vytipoval asi 40km okruh na leto. Kdyz mi nekde dojde, tak zabalit a trada sockou domu. Neopren jsem resil, ale nakonec do nej sel. Ale je pravda, ze se v nem clovek zapoti, i kdyz je tesne nad nulou. Jsou to 3mm a snad to budu muset prokladat padama, aby se clovek ochladil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 dnes doplaceno hypo na byt... už zbývají jen ty 4 mega co mám na barák a budu v klidu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Varjagu jednim slovem nádhera, dost mě tato situace sere, protože jsem se moc těšil na tu vyhlídkovou plavbu s dobrým rumem :-( snad se to rychle dá do kupy. Fotka je famózní. Waranne mňam, jen u toho piva dej pozor, je kousek od úplavice :-) Maxi taky jsem koupil dve nove baterie do stareho auticka :-) Kuncaku : gratulace, vím že na tebe chodili spíš stížnosti :-) aspoň jsi tu parkrat něco takového psal. Konečně se to v lepší obrátilo :-) Africo jsem rád, že taky mám aspon pár záběrů na mini DV ve full HD, tu sonku jsemmšetřil jak oko v hlavě páč to stálo tenkrát randál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Gusto co slavíš? mínus 4 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Nespěchej, za chvíli nejlíp zhodnocený prachy budou dluhy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Jako ze banky nebudou brat to, co je u nich zastaveno ? Tomu sám nemůžeš věřit ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Ne, že zbylá čtyřka v době splacení bude mít cenu toaletního hajzlpapíru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 No ví jen bůh co bude za 15 -20 let ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Gusto co slavíš? mínus 4 :-)ne, jen to, že jedna hypo už je zaplacená a už zbývá jen ta druhá na domek. Tu jsem ještě nezačal čerpat. Takže byt půjde do prodeje, umořím část druhé a pojede se vesele se splácením dál.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Potesilo me zjisteni, ze se v tyhle nelehky dobe dokazu uskrovnit a spokojim se s malem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Ale je to tezkej zivot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 No kazdopadne je mi tezko. A nechci videt ten cholesterol az skonci tahleta karantena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 ne, jen to, že jedna hypo už je zaplacená a už zbývá jen ta druhá na domek. Tu jsem ještě nezačal čerpat. Takže byt půjde do prodeje, umořím část druhé a pojede se vesele se splácením dál....Tak to je dobře Gusto, to má smysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky