Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Musím říct, že dneska pro mě den v práci začal naprosto skvěle- nejdřív jsem si vyzvedl v naší podatelně balíček, kdy mi jeden místní člen daroval ( ano daroval ) jedny hodinky ( reedice mého mládí ) !!!! Poté jsem si byl podepsat novej plaťák a zároveň mi byla udělena má první pochvala za vstřícnost a profesionální jednání k občanům ( po 11,5 letech ) a to si pamatuju, že jsem pána poslal diplomaticky do zádele s jeho návrhem a už mě šel na nervy :-)) a nakonec se tu zamázl jeden dopravní nesmysl, co došel hoodně daleko ( návrh opatření obecné povahy ), někteří odsud vědí  :clap:  :clap: .

Prostě den paráda.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Musím říct, že dneska pro mě den v práci začal naprosto skvěle- nejdřív jsem si vyzvedl v naší podatelně balíček, kdy mi jeden místní člen daroval ( ano daroval ) jedny hodinky ( reedice mého mládí ) !!!! Poté jsem si byl podepsat novej plaťák a zároveň mi byla udělena má první pochvala za vstřícnost a profesionální jednání k občanům ( po 11,5 letech ) a to si pamatuju, že jsem pána poslal diplomaticky do zádele s jeho návrhem a už mě šel na nervy :-)) a nakonec se tu zamázl jeden dopravní nesmysl, co došel hoodně daleko ( návrh opatření obecné povahy ), někteří odsud vědí  :clap:  :clap: .

Prostě den paráda.

Jestli je to písemná pochvala, tak tu si vylep na plot na chatě :)

Odkaz ke komentáři

Paráda. Je to nafukovací nebo normální? Já snad taky vyrazim, i když nemám neopren. Jinak se doma už zbláznim :)

Vyloženě v zimě jsem nikdy nejezdil a jinak kraťasy, max neopren ponožky a oblečení teplejší jen na horní část těla. Za ty roky se mi povedlo naštěstí spadnout jen 2x myslím.

Loni jsme to nějak úplně vypustili, ale předloni celé léto na Lužnici byla pecka.

Odkaz ke komentáři

Nafukovaci. Jsem hlavne nadsenej, jak je to mobilni. V podstate to sbalim do velkyho batohu na koleckach. Uz jsem si tu vytipoval asi 40km okruh na leto. Kdyz mi nekde dojde, tak zabalit a trada sockou domu.

Neopren jsem resil, ale nakonec do nej sel. Ale je pravda, ze se v nem clovek zapoti, i kdyz je tesne nad nulou. Jsou to 3mm a snad to budu muset prokladat padama, aby se clovek ochladil :-)

Odkaz ke komentáři

Varjagu jednim slovem nádhera, dost mě tato situace sere, protože jsem se moc těšil na tu vyhlídkovou plavbu s dobrým rumem :-( snad se to rychle dá do kupy. Fotka je famózní.

Waranne mňam, jen u toho piva dej pozor, je kousek od úplavice :-)

Maxi taky jsem koupil dve nove baterie do stareho auticka :-)

Kuncaku : gratulace, vím že na tebe chodili spíš stížnosti :-) aspoň jsi tu parkrat něco takového psal. Konečně se to v lepší obrátilo :-)

Africo jsem rád, že taky mám aspon pár záběrů na mini DV ve full HD, tu sonku jsemmšetřil jak oko v hlavě páč to stálo tenkrát randál.

Odkaz ke komentáři

ne, jen to, že jedna hypo už je zaplacená a už zbývá jen ta druhá na domek. Tu jsem ještě nezačal čerpat. Takže byt půjde do prodeje, umořím část druhé a pojede se vesele se splácením dál....

Tak to je dobře Gusto, to má smysl.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...