zceyee Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Chudak dite. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Potěšilo mě, že se podařilo dotáhnout do konce nehodinkovou limitku - kudlu chronomag, dále viz vlákno nože. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Jaky mas oblibeny westerny? Par tipu by se mi hodilo. Teda mimo Tenkrat na Zapade, Sedm Statecnych, Big Country, Rio Bravo a Bandolero! Dej si serial Yellowstone https://www.csfd.cz/film/575731-yellowstone/prehled/To je fakt dobry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Když je mi ouzko dávám si film Poslední skaut, vždy mě pobaví a zvedne mi náladu. Letos jsem ho dal už po třetí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Já mám na tohle MacGyvera Hlavně ty dřívější série. A musí být v originále. Z nejakyho důvodu na mě ten jeho optimismus (a optimismus amerických 80tek) funguje. Myslím že min 3-4 roky jsem si žádný díl nepouštel, ale už vím co si jdu hned pustit na pozadí k práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Maně si vzpomínám, jak sázel rozklepnutý vajíčka do chladiče... válel jsem se smíchy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Když je mi ouzko dávám si film Poslední skaut, vždy mě pobaví a zvedne mi náladu. Letos jsem ho dal už po třetí. Zrovna jsem si ho stáhnul v AJ a jdu na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Jaky mas oblibeny westerny? Par tipu by se mi hodilo. Teda mimo Tenkrat na Zapade, Sedm Statecnych, Big Country, Rio Bravo a Bandolero! Nejlepší je Hodný, zlý a ošklivý s Eastwoodem... to je fakt dobrý kino..Obecně Eastwood a Wayne jsou dobří. I třeba trocha humoru , např. El Dorado... V oblasti westernu se docela dařilo taky Tarantinovi .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hector Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Skvěle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Toz to bych si nelajzl, najet do cyklisty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Skvěle Tohle te fuckt potesilo..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Tohle te fuckt potesilo..? Don´t feed the troll. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Kapišto., ale stejnak ...0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Dallší kousek, docela dobrej způsob, jak se doma zabavit. Asi začnu koukat po nějakým lepším vybavení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickie Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 @warran. tak to jo kdo nezkusil, nepochopí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Dallší kousek, docela dobrej způsob, jak se doma zabavit. Asi začnu koukat po nějakým lepším vybavení.Takhle mrhat teplem, neznabohu!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Vlákno dláta tu ještě asi není co? Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Vlákno dláta tu ještě asi není co? Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí TapatalkKdysi sem zalozil vlakno "nářadí", zkus pohledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 (upraveno) Dallší kousek, docela dobrej způsob, jak se doma zabavit. Asi začnu koukat po nějakým lepším vybavení. Dobre ty. Sme si poridili ale sakra dobrou limitku. Clovek by rekl zavirak, a ono korytko za vikend ale jinak si mi pripomel : JAN NERUDA: DĚDOVA MÍSA V kamnech praská, dědek každou chvílisvadlé ruce sobě zahřívá,kolo vrčí, syn si s prací pílí,nádobu si z dřeva vyrývá. Kolečko si divnou píseň šumí,vnoučeti se očka kmitají -"Hele, co náš táta všecko umí,jak mu tříšťky z rukou létají! Dřevo ukradl jsi v panském lese -komu děláš z něho koryto?"Dědovi; - již se mu ruka třese,nádobí už všechno rozbito." "Nauč mne to!" - "Vida toho kluka,nač by tvá to ruka uměla?!""Až se tobě třásti bude ruka,koryto ti synek udělá!" V kamnech praská, dědek shrben pláče,svadlé ruce syn mu zulíbá,kolo mlčí, vnouče kolem skáče -"Táto, proč se kolo nehýbá?" Upraveno 5. dubna 2020 uživatelem prischera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 No, tak nevim co si z toho vzit za ponauceni. Kazdopadne syn mi dneska pomahal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky