filo-boxer Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2010 že si mě dneska žena po ukončení nákupů v outletu nezapoměla vyzvednout z dětského koutku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2010 A že jsem se poprvé dostal na titulní stranu. To bude asi tím pivem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Každej den mi dělá radost úsměv týhle malý princezny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Každej den mi dělá radost úsměv týhle malý princezny. Smát se na tebe bude pořád. jen za pár let to bude výsměch. V tomhle stadiu jsem asi právě já. "Princezny" mají 15 a 9. A ještě dál je pak soucit ( se stářím) To nás taky čeká. Mě dnes potěšily nákupy. Miluju je. A navíc - v žádné tlačenici a frontě sem nic nepotřeboval. Je to kouzelné. Držím káru a čumím, čumím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 včera ráno (-6st) mě potěšilo nezávislé topení v autě, vyhřáté, odmražené a motor na 80st, bohužel jsem tím ale nas.ral plno lidí kolem, co museli ráno škrábat 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Smát se na tebe bude pořád. jen za pár let to bude výsměch. V tomhle stadiu jsem asi právě já. "Princezny" mají 15 a 9. A ještě dál je pak soucit ( se stářím) To nás taky čeká. To sis je hodně špatně vychoval, mně se to nestalo a to si nefandím. Dokonce ani ten soucit se stářím necítím. Myslím, že si velký pesimista. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 To sis je hodně špatně vychoval, mně se to nestalo a to si nefandím. Dokonce ani ten soucit se stářím necítím. Myslím, že si velký pesimista. A nebo nemám iluze.. Ale klid mír a pohoda.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Potěšila mě modrá obloha venku, jeden z nahodilých úsměvů prcka (2 měsíce) a nákup chlastu v Makru 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník REO Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 (upraveno) Asi stý pohled na to, co mě čeká snad už konečně příští týden. Doxa 600T T-Graph Searambler source http://www.watchfreeks.com/view_topic.php?id=7644&forum_id=38 Photo by DEMO edit také mě potěšil vznik tohoto pěkného vlákna Upraveno 30. října 2010 uživatelem REO 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadim6 Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Potěšila mě modrá obloha venku, jeden z nahodilých úsměvů prcka (2 měsíce) a nákup chlastu v Makru Obloha jak šmolka a ještě obchvat Nymburka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Obloha jak šmolka a ještě obchvat Nymburka Joo, obchvat je SUPER. Ještě aby byl obchvat Koulína a bude se tam jezdit jedna radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Mě velmi potěšilo, že právě na ČT1 běží Zemanův Vynález zkázy. Film mého dětství a naprostá klasika. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 zítra skončí dlouhodobá objížďka která nás tady trápila celé léto. Bohužel silnice rozbitá od náklaďáků nám asi zůstane. Ve čtvrtek jsem se byl podívat v Brně na autodromu na veřejných jízdách. Spousta krásných aut, veteránů i současných a taky zážitky. Byl jsem svezen asi třistakoňovým Nissanem, no byla to síla. A kamarádovo Uno taky ještě nepatří do šrotu ikdyž na to vypadá. Celkem zdatně konkurovalo autům která mají na cenovce o hezkou řádku nul víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 (upraveno) ..že jedna z nejhranějších skladeb na pohřbech (celosvětově) je Highway to **** (ACDC), to mě svým způsobem potěšilo edit: highway to he.ll Upraveno 30. října 2010 uživatelem Filipes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Filipes: Fakt? Tak to je do cela dobrej joke. Je fajn, ze smysl pro humor vitezi. REO:Dy Doxy jsou prenadherne. Jedny z nejhezcich v jejich nabidce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Filipes: Fakt? Tak to je do cela dobrej joke. Je fajn, ze smysl pro humor vitezi. REO:Dy Doxy jsou prenadherne. Jedny z nejhezcich v jejich nabidce. jo, http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?v=&r=vikendV&idc=1474605 a ty Doxy jsou boží mě potěšilo dnešní počasí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 I mě potěšilo dnešní počasí a neplánovaný výlet na Radhošť. (To bile svynstvo už tam leži) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Obloha jak šmolka a ještě obchvat Nymburka Jo, obchvat mě taky potěšil. Hlavně tím, že se prý nebude už stavět jižní varianta, která by mi vedla za humny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Byl jsem ve čtvrtek na Lysé Hoře. 20 čísel..Krása 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Že si zítra budu hrát - přetáčet hodinky, momentálně nemám žádné radiem řízené a tak každá změna času je malý (někdy větší) nedělní rituál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky