Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak tohle je myslím ta nejlepší zpráva dne: 

Lucie Borhyová a Michal Hrdlička: Chceme spolu být napořád

Dávám jim rok, maximálně dva.  :)

Upraveno uživatelem Beet
Odesláno

Konečně dobrá zpráva, mám radost, že mají radost .........................

.............Ježiši Kriste ........to je den

Odesláno

Ty jo, pecka .... Musím se jít ožrat, hned mám lepší náladu...... :lol2:

Odesláno

Pánové, z vašich komentářů cítím podezřelou ironii, jako by to nebylo tak úplně od srdce. Styďte se!

Nepodsouvej nám žádné myšlenky, které Ti probleskly hlavou a laskavě raději taky přej Lucince a Michalovi lásku na věčné časy!!!! :D

Odesláno

mě ta situace na vládě... ty jejich roztřesený ksichty :-) jak se bojej a mlžej :-) prostě kdo dnes večer nebude ve vazbě,tak v české politice nic neznamená ! :-)

Odesláno

....redakce je z obliga, tu informaci jim telefonoval nekdo, kdo se predstavil jako vrchni rada Mourek z policejniho prezidia, proto to cenzura pustila... :clap:  :clap:

....omluva panu rediteli, riditel nervove zhrouceny, milostiva taky, run na banku union, skandal na penezni burze, interpelace v parlamentu, nalehavy dotaz z Hradu (!!!), a pan ministr vnitra je tak nasranej..... :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:

© Fesak Hubert

Je bozi jak nektrery veci jsou uz 80 let stejny, nejenom na Zizkove.  :lol2:

Odesláno

Nepodsouvej nám žádné myšlenky, které Ti probleskly hlavou a laskavě raději taky přej Lucince a Michalovi lásku na věčné časy!!!! :D

Já samozřejmě přeju!!! O tom si doufám nikdo nedovolí pochybovat!!!  :lol2:

Odesláno

mě ta situace na vládě... ty jejich roztřesený ksichty :-) jak se bojej a mlžej :-) prostě kdo dnes večer nebude ve vazbě,tak v české politice nic neznamená ! :-)

To jako, abych si zase jednou pustil zpravy? Uz se perou?

Odesláno

Mám pocit, že poslance (většina členů vlády) můžeš zavřít, jen když ho přistihneš při páchání trestnýho činu, jinak ho musí vydat sněmovna. To do večera nestihnou ....

Odesláno

Mám pocit, že poslance (většina členů vlády) můžeš zavřít, jen když ho přistihneš při páchání trestnýho činu, jinak ho musí vydat sněmovna. To do večera nestihnou ....

Můžou je ale snad obvinit a požádat sněmovnu o vydání ne?

Moc do toho nevidím, ale mám takový dojem.

Každopádně je ale nejspíš pustí, i když ne všichni jsou nýnější členové vlády.

Odesláno (upraveno)

Krásný den a úžasný západ slunce při sklenice vynikajícího rosé

post-18261-0-40372500-1371150838_thumb.jpg

post-18261-0-19545300-1371150940_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odesláno

Nádhera, Ondřeji71.

Dnes odpoledne jsem se od šéfa dověděl, že s účinností už tenhle měsíc dostanu přidáno (práce i peněz), tak jsem se rozhodl, že tam teda ještě vydržím, a zapíjím to pivem. Kdo mě napráskal, když jsem si tady stěžoval v "tom druhém" vlákně?  :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...