Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

....redakce je z obliga, tu informaci jim telefonoval nekdo, kdo se predstavil jako vrchni rada Mourek z policejniho prezidia, proto to cenzura pustila... :clap:  :clap:

....omluva panu rediteli, riditel nervove zhrouceny, milostiva taky, run na banku union, skandal na penezni burze, interpelace v parlamentu, nalehavy dotaz z Hradu (!!!), a pan ministr vnitra je tak nasranej..... :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:

© Fesak Hubert

Je bozi jak nektrery veci jsou uz 80 let stejny, nejenom na Zizkove.  :lol2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mě ta situace na vládě... ty jejich roztřesený ksichty :-) jak se bojej a mlžej :-) prostě kdo dnes večer nebude ve vazbě,tak v české politice nic neznamená ! :-)

Mám pocit, že poslance (většina členů vlády) můžeš zavřít, jen když ho přistihneš při páchání trestnýho činu, jinak ho musí vydat sněmovna. To do večera nestihnou ....

Odkaz ke komentáři

Mám pocit, že poslance (většina členů vlády) můžeš zavřít, jen když ho přistihneš při páchání trestnýho činu, jinak ho musí vydat sněmovna. To do večera nestihnou ....

Můžou je ale snad obvinit a požádat sněmovnu o vydání ne?

Moc do toho nevidím, ale mám takový dojem.

Každopádně je ale nejspíš pustí, i když ne všichni jsou nýnější členové vlády.

Odkaz ke komentáři

Nádhera, Ondřeji71.

Dnes odpoledne jsem se od šéfa dověděl, že s účinností už tenhle měsíc dostanu přidáno (práce i peněz), tak jsem se rozhodl, že tam teda ještě vydržím, a zapíjím to pivem. Kdo mě napráskal, když jsem si tady stěžoval v "tom druhém" vlákně?  :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...