wave ceptor Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2013 Aj já mám z toho strašnou radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2013 (upraveno) Tak tohle je myslím ta nejlepší zpráva dne: Lucie Borhyová a Michal Hrdlička: Chceme spolu být napořád Dávám jim rok, maximálně dva. Upraveno 13. června 2013 uživatelem Beet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2013 Tak tohle je myslím ta nejlepší zpráva dne: Lucie Borhyová a Michal Hrdlička: Chceme spolu být napořád Konečně dobrá zpráva, mám radost, že mají radost ......................... .............Ježiši Kriste ........to je den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2013 Ty jo, pecka .... Musím se jít ožrat, hned mám lepší náladu...... Tak tohle je myslím ta nejlepší zpráva dne: Lucie Borhyová a Michal Hrdlička: Chceme spolu být napořád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2013 Pánové, z vašich komentářů cítím podezřelou ironii, jako by to nebylo tak úplně od srdce. Styďte se! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2013 Pánové, z vašich komentářů cítím podezřelou ironii, jako by to nebylo tak úplně od srdce. Styďte se!Nepodsouvej nám žádné myšlenky, které Ti probleskly hlavou a laskavě raději taky přej Lucince a Michalovi lásku na věčné časy!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2013 Ja tipuju, podle fotek, ze v tomhle páru je to ona, ktera mu to děla zezadu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavilion Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2013 mě ta situace na vládě... ty jejich roztřesený ksichty :-) jak se bojej a mlžej :-) prostě kdo dnes večer nebude ve vazbě,tak v české politice nic neznamená ! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2013 ....redakce je z obliga, tu informaci jim telefonoval nekdo, kdo se predstavil jako vrchni rada Mourek z policejniho prezidia, proto to cenzura pustila... ....omluva panu rediteli, riditel nervove zhrouceny, milostiva taky, run na banku union, skandal na penezni burze, interpelace v parlamentu, nalehavy dotaz z Hradu (!!!), a pan ministr vnitra je tak nasranej..... © Fesak Hubert Je bozi jak nektrery veci jsou uz 80 let stejny, nejenom na Zizkove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2013 Nepodsouvej nám žádné myšlenky, které Ti probleskly hlavou a laskavě raději taky přej Lucince a Michalovi lásku na věčné časy!!!! Já samozřejmě přeju!!! O tom si doufám nikdo nedovolí pochybovat!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2013 mě ta situace na vládě... ty jejich roztřesený ksichty :-) jak se bojej a mlžej :-) prostě kdo dnes večer nebude ve vazbě,tak v české politice nic neznamená ! :-)To jako, abych si zase jednou pustil zpravy? Uz se perou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2013 mě ta situace na vládě... ty jejich roztřesený ksichty :-) jak se bojej a mlžej :-) prostě kdo dnes večer nebude ve vazbě,tak v české politice nic neznamená ! :-)Mám pocit, že poslance (většina členů vlády) můžeš zavřít, jen když ho přistihneš při páchání trestnýho činu, jinak ho musí vydat sněmovna. To do večera nestihnou .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zid Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2013 Mám pocit, že poslance (většina členů vlády) můžeš zavřít, jen když ho přistihneš při páchání trestnýho činu, jinak ho musí vydat sněmovna. To do večera nestihnou ....Můžou je ale snad obvinit a požádat sněmovnu o vydání ne?Moc do toho nevidím, ale mám takový dojem.Každopádně je ale nejspíš pustí, i když ne všichni jsou nýnější členové vlády. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
damankapsky Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2013 Tato situace jistě potěšila Kubsona, jelikož několik vrcholných politiků odložilo hodinky na kovovém tahu a nasadilo kovové náramky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2013 Uvidíme co čas ukáže. Zatím se nic neví, ale bylo by velmi dobré, kdyby se pohly ledy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2013 (upraveno) Krásný den a úžasný západ slunce při sklenice vynikajícího rosé Upraveno 13. června 2013 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2013 Titul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2013 Nádhera, Ondřeji71. Dnes odpoledne jsem se od šéfa dověděl, že s účinností už tenhle měsíc dostanu přidáno (práce i peněz), tak jsem se rozhodl, že tam teda ještě vydržím, a zapíjím to pivem. Kdo mě napráskal, když jsem si tady stěžoval v "tom druhém" vlákně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2013 Titul. Gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky